VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #30 : 06 Ocak 2008, 12:21:55 » |
|
Benim oyunda dikkatımı çeken bi zaafiyet var. Adam büyücü ile bi fake ülke açıyor(muhtemelen) belli bi oranda büyücü kasıyor. Ondan sonra bu ülke ile toprak alıyor. istediğini dağıtıyor büyücü saldırısı ile. daha sonra bu fake ülkedeki toprakları kendi ülkesiyle alıyor. şirketi kurmuş . Bu durumu önlemek için büyücü ile saldıracak kişilerin toprak oranı hesaplamalarına bi ayar yaparsan agtra iyi olur. mesela büyücü ülkenin toprağının en fazla iki misli olan bi ülkeye saldırabilsin. Vallaböyle hiç adil olmuyor. Çok zorlandım. Asker mı kasayım büyücümü. 100 er milyon asker kasıyorum. 10 milyon büyücü. Adam 20-30 milyon büycü kasıyor. Beni perişan ediyor. Ne tılsım ne bişi işe yarıyor. BArı ülkesi gerçek ülke olsa. Yeni çalışmalarına bu hususu gözden geçirirsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #31 : 06 Ocak 2008, 12:27:22 » |
|
kardeşim ne alıp veremediğiniz var yaa bu elflerle bende bi elfim ve istediğimden istediğim kadar toprak almak hoşuma gidiyor...lig 5 de alamadıgım bi kişi vardı o da birinci bitirdi zaten bu oyunu dengeleyen bence büyücülere bu kadar art niyetle yaklaşmayın derim.senin dediğin gibi bi uygulama olursa elf ırkını secmenin hiç bi anlamı kalmaz bence ve kimsenin de sececeğini sanmıyorum.toprağıma sahip çıkmak istiyorum dersen anlarım bunu ve sana da derim ki 10 yerine 20m bas büyücünü alamasınlar:)
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #32 : 06 Ocak 2008, 12:33:59 » |
|
güzel söylüyorsun. peki sana soruyorum o zaman ligi kaçıncı bitirdin. başarılı oldunmu 30 milyon büyücü ile söyle bakalım.
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #33 : 06 Ocak 2008, 12:40:04 » |
|
bu oyun da her oyun gibi eğlence amaçlı ben bu ligde tektim dostum yoktu ama tepedeki hunlar son gün bana düşman kesildiler toprak 20k ya indi elimdeki büyücüler patladı dolayısıyla neyse sadede gelelim sonuçta 70 bilmem kaçta bitirdim sanırım son gece oyuna giremedim yoksa bi ders gerekiyodu onlara ama dediğim gibi neyse lig atlayıp atlamadıgımı bilmiyorum ama bildiğim tek şey dostu bilmeem ama hunlar artık bir numaralı düşmanım...
|
|
|
|
|
|
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
becarefull
|
 |
« Yanıtla #34 : 06 Ocak 2008, 15:15:12 » |
|
bu lorem ipsum dikkatimi cekti oyun baya güzel olacaga benziyor
elinize saglık emegi gecen herkese tesekkurlerr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #35 : 06 Ocak 2008, 15:51:21 » |
|
ovacık , ligi kesin atladın. hem senin gibi iyi bir oyuncu tek başınada savaşır. Ama sağlam bi başarı için ya bi klan kur. yada papazla savaşmayı bırakda bi trol ülkesi al. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuqistan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #36 : 06 Ocak 2008, 16:06:49 » |
|
bak ovacıklı sen zannedersem 5.ligdesin lig atlamışa benziyorsun.tebrikler.yanlız şunu bilki biz 21 klanı olarak 3.ligdeyiz vede bizi en çok fake büyücüler uğraştırdı.vatanperver arkadaşım diyorki;büyücü ülkelerden fakeler çıkabiliyor bu yüzden de biz bu fake büyücülerin kimler olduğu tespit edilemiyorsa yada bilenler söyleme lütfunda bulunmuyorsa büyücülerin daha az toprak kazanmasının istenmesi gayet doğal.bu yüzden sana kimse fake demiyor ama sende şunu bilki bu oyundaki büyücülerin yaklaşık %25 i fake.fake olmayanlar lütfen üstlerine alınmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #37 : 06 Ocak 2008, 16:10:11 » |
|
dediğiniz doğru olabilir ama bu proğramın işi o değilmi zaten. bir kişi farklı pclerden girerek mi oynuyor diyorsunuz yani bu da biraz zahmetli olur uğraşılacak iş değil gibi yaa.ama siz diyorsanız dogrudur bilmiyorum neyse herkese iyi oyunlar başarılar.
|
|
|
|
|
|
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
fuqistan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #38 : 06 Ocak 2008, 16:12:32 » |
|
hyr bak bunu tam olarak burda anlatmam kesinlikle yanlış olur ama inanki fake yapanlar bunun için uğraşmaz.(sakın benim fake yaptığımı düşünmeyin bazıları bu söyleyeceğim şeyi bilmeyebilir) pc değiştirmedende fake yapılabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyf_vs_seyf
|
 |
« Yanıtla #39 : 06 Ocak 2008, 17:08:39 » |
|
Benim oyunda dikkatımı çeken bi zaafiyet var. Adam büyücü ile bi fake ülke açıyor(muhtemelen) belli bi oranda büyücü kasıyor. Ondan sonra bu ülke ile toprak alıyor. istediğini dağıtıyor büyücü saldırısı ile. daha sonra bu fake ülkedeki toprakları kendi ülkesiyle alıyor. şirketi kurmuş . Bu durumu önlemek için büyücü ile saldıracak kişilerin toprak oranı hesaplamalarına bi ayar yaparsan agtra iyi olur. mesela büyücü ülkenin toprağının en fazla iki misli olan bi ülkeye saldırabilsin. Vallaböyle hiç adil olmuyor. Çok zorlandım. Asker mı kasayım büyücümü. 100 er milyon asker kasıyorum. 10 milyon büyücü. Adam 20-30 milyon büycü kasıyor. Beni perişan ediyor. Ne tılsım ne bişi işe yarıyor. BArı ülkesi gerçek ülke olsa. Yeni çalışmalarına bu hususu gözden geçirirsen sevinirim.
KARDEŞ SENİN BU DEDİĞİN ZTN FAKE AÇMAK LA İLGİLİ ZTN YÖNETİM UZUN SÜREDİR BUNUN ÜZERİNDE URAŞIOR FAKE İ ÖNLEYİNCE ZTN BU SORUNUN DA BİTECEİ BELLİ YOKSA BÖLE Bİ SAÇMALIĞA HİÇ GEREK YOK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #40 : 06 Ocak 2008, 17:45:03 » |
|
ne yazni bazı ezik adamlar fake elf açıp sizi aşşağıya çekiyor diye biz oyun oynamıyacakmıyız? saçmalamayın lütfen.
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
fuqistan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : 06 Ocak 2008, 18:14:00 » |
|
nukke kardeş senin fake olmayan bi büyücü olduğunu biliyorum.zaten ben size değil fake olan büyücüler için söylüyorum.bence bir grup oluşturularak bu grup sadece fakeleri bulmaya çalışsın.yani modlar ve adminlerden büyük bir yük kalmış olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #42 : 06 Ocak 2008, 18:30:04 » |
|
"Herkese cezası çektirilmeli" mi diyorsun? Ama saldırılan kişi ben olsaydım!?
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
|
|
|
ottoefe
|
 |
« Yanıtla #44 : 07 Ocak 2008, 19:50:34 » |
|
valla göz zevkimize iyi geldi böğle değişikler her zaman iyidir devamını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
t c
|
|
|
|