Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 00:14:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kurtlar Vadisi.!  (Okunma Sayısı 1426 defa)
general
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : 26 Şubat 2007, 16:07:10 »

birincisi Türkün Türkden başka dostu olduğunu söylemedim zira benim düşüncemde o ben hiçbir milleti savunmadım beni ne müslümanı ne hristiyanı ne yahudisi ne ateisti ne satansti ilgilendirio ben Türk bilir Türk söylerim ikincisi ben hristiyanları savunmadım demogoji yapma mason falan da değilim farkındaysan 2 maddedir lafları çevirmişsin neyse üçüncüsü ben nazileri çok iyi biliyorum tarihide çok iyi biliyorum 8 senedir hitler ve nazilerle ilgili kitaplar okuyorum 2. dünya savaşında olanları çekilen telgraflara kadar okudum araştırdım ve dönen olayları da biliyorum 1. dünya savaşında almanlar osm üzerinden nasıl doğuya yönelip ordu kurmaya çalıştıysa bizi savaşa soktuysa 2. dünya savaşındada yapmak istediler aynını emin ol bi sen bilmiosun bişeyler hea nedir konuyla ilgisi bunun bilmiyorum sen söledin cevabını verdim senin benim lafımı çevirdiğin hali şu benim türklerin hristiyanlara vs adamlarada güven duyması gerektiğini söylediğimi sanıosun aksine kimseye güvenilmesini söylemedim sadece Türklül kavramını din ile yargılanmaması gerektiğini söyledim çok merak ediyosan söyliyim ayrıca benim anne baba tarafım tüm aile üyeleri 5 kuşağa kadar istanbullu Türk aileler doğudan batıdan göç değil anlıyacağın %100 saf TÜRKÜM ve ateistim hiçbir geri kafalıda aksini idda edemez varmı başka sorun
sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : 26 Şubat 2007, 16:32:43 »

Hem sürgün doru söylüyorsun da senin o işaret ne anlama gelio bilion mu sen senin o işaretinle ben veya bi başkası sana nasıl milliyetci diyebilir..ii düşün o hac işareti Türkiyenin ve diğer Müslüman dünya ülkelerinin başına bircok belalar acmıştır seni anlayamıyorum

sen git kumda oyna... karışma benim işaretime falan anlamını biliosan yaz... bilmiosanda sus.... türklük müslümanlık sana kaldıysa yandık... az laf çok iş.... ne yaptın ülken için onu söyle banaa.....

Yaşamaz ölümü göze almayan
Zafer, göz yummadan koşar da gider.
Bayrağa kanının alı çalmayan
Gözyaşı boşana boşana gider!
raiders
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : 26 Şubat 2007, 19:35:23 »

sen benim kim olduğumu bilion mu bilmiosan konuşma ben senin avatarın hakkında yorum yaptım adam gibi konuşun şurada

Yürün aslanlarım savaş edelim
Buna kavga derler bey ne paşa ne
Haykırıp haykırıp kelle keselim
Seyreyleyin eli ayağı şaşana
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : 26 Şubat 2007, 19:43:42 »

Milliyetçilik ölçüsünü avatarla ölçecek düzeye mi geldik lan biz!Beyler baştan okusanıza topiği bir neler yazdığınızın farkında mısınız?!Kimsenin kimseyi vatan haini ilan etmeye hakkı yoktur!Zaten günümüzde en hassas noktalarımızdan biri haline geldi bu birbirinizi kırmayın bari!

general
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : 26 Şubat 2007, 22:05:24 »

onu konu hakkında kişiler hakkında orasından burasından bişeyler sallayanlara söylemek lazım durduk yere kimse birbirine bişey demez ama bazı densizler lafların nereye gideceğini bilmeden konuşuyo kendilerini bişey sanıp boş boş konuşuyorlar sadece burda değil genelde böyle insanlar çok ukala da diyebiliyoruz biz bu kişilere
sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : 26 Şubat 2007, 22:09:43 »

bak güzel kardeşim kim olursan ol beni hiç ilgilendirmio... benim avatarımın anlamını biliomusun sen biliosan buraya yaz bilmiosanda boş boş konuşma.... eğer yazamıosanda muhatab olma.... ilkokul çocuklarınlar uğraşmaktn bıktık sen benim kim olduğumu bilionmu Gülümseme okul takımındaki en çok gol atan çocukmusun sen... bırak bu işleri postayı başka zaman koyarsın bak işinee....

sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : 26 Şubat 2007, 22:10:36 »

bu konu hakkındada başka bir şey yazmıcamı peşinen söliiim... sebep seviyeyi düşüren arkadaşlar...

razalu5
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : 27 Şubat 2007, 08:24:05 »

Kilit Lütfen

Konu gittikçe sapıtmaya başladı, doğru dürüst konusanla , saçmalayan arasında fark kalmadı , ırkçılık meselesine ordanda (önce yada sonra olabilir) Din tartışmasına kadar uzayabilir.

Her ırktan , her milletten , her dinden nerden olursa olsun insan insandır ve aralarından çürük yumurtalar çıkması gayet mümkündür. Bazılarının hareketi yüzünden bir kesim insanın tümü yargılanmamalıdır!
sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #38 : 27 Şubat 2007, 08:40:53 »

Kilit Lütfen

Konu gittikçe sapıtmaya başladı, doğru dürüst konusanla , saçmalayan arasında fark kalmadı , ırkçılık meselesine ordanda (önce yada sonra olabilir) Din tartışmasına kadar uzayabilir.

Her ırktan , her milletten , her dinden nerden olursa olsun insan insandır ve aralarından çürük yumurtalar çıkması gayet mümkündür. Bazılarının hareketi yüzünden bir kesim insanın tümü yargılanmamalıdır!

+1 işte dizinin ilk bölümünün konusu buydu çürük yumurtalar yüzünden yargılanan insanlardan bahsediodu.... yani terörist olanla olmayanı ayırt etmekten.... biz bunu anlatmaya çalıştık ama ama konu nereye çekildi...

general
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 27 Şubat 2007, 11:41:12 »

o zaman  şöyle demek gerekir son olarak türkiyede birilerinin zoruyla yapılması gerekenler tarih boyunca nasıl engellendiyse bu dizide doğuracağı iyi sonuçlar nedeniyle engellendi belki kötü oldu ama sorunlarda çıkaracağı kesindi neyse beyler lafı daha çok bulandırmanın anlamı yok dizi gitti tartışma bitti olan olmuş önümüze bakmalıyız
general
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #40 : 27 Şubat 2007, 12:52:41 »

al işte biz diyoruz ankara o diyo dağlar kara manyakmısın kardeşim sen
BabySitter
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : 27 Şubat 2007, 18:44:46 »

Tamam kilit susun artık.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu