|
isyan_atesi4268
|
 |
« Yanıtla #15 : 25 Şubat 2007, 09:12:55 » |
|
Dostum Kurtlar Vadisi'nin kaldırılması gerekiyordu kaldırılıdı.Bazı şeyleri kaşıyarak ve bunlardan para kazanarak milliyetçilik olmaz.Necati Şaşmaz dizi başına milyarlarca para alıyor.Eğer o kadar milliyetçiyse o paranın yarısını Güney doğu'lu yurttaşlara versin.Ama nerde o cömertlik.
|
|
|
|
|
|
"Kimsesiz Kimse Yoktur Herkesin Vardır Bir Kimsesi. Kimsesiz Kaldım Ey Kimsesizler Kimsesi"
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2007, 09:20:51 » |
|
bence bu dizinin kaldırılmaması gerekiyordu ya bence medya savaşından o dizi kanal d de cıksa bi şey olmazdı sağır odayı izleyeniniz warsa bunu bilir hem necati şaşmaz milyar para alıosa alıodur başka dizilerdeki adamlar almıomu o kadar para ile doğu anadolu kalkınmaz BENCE BU DİZİ KALDIRILMAMALIYDI DORULARI GÖSTERİO DİE 2-3 TANE KOPUK ŞİKAYET EDİO BUNLARIN MİLLİYETCİLİĞİNDEN ŞÜPHE DUYARIM. BAŞKA DİZİLERDE NOLUO SÖYLEYEM Mİ ADAMLARI BU KADAR ETKİLİO AHLAKSIZ TEKLİF Bİ BAŞKASINDA COCUK OYUNU GİBİ ADAM EVLENİO BOŞANIO KURTLAR VADİSİ GİBİ Bİ DİZİ CIKARSINLAR Kİ MİLLETİ BİLİÇLENDİRSİNLER!:..
|
|
|
|
|
|
Yürün aslanlarım savaş edelim Buna kavga derler bey ne paşa ne Haykırıp haykırıp kelle keselim Seyreyleyin eli ayağı şaşana
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2007, 09:29:41 » |
|
Dostum Kurtlar Vadisi'nin kaldırılması gerekiyordu kaldırılıdı.Bazı şeyleri kaşıyarak ve bunlardan para kazanarak milliyetçilik olmaz.Necati Şaşmaz dizi başına milyarlarca para alıyor.Eğer o kadar milliyetçiyse o paranın yarısını Güney doğu'lu yurttaşlara versin.Ama nerde o cömertlik.
birincisi kaldırılıp kaldırılmamasına sen karar veremezsin... ikincisi kaşınan bazı şeyler bu ülke gençlerinin geleceği için kullanılabilecek olan milyarlarca doların harcandığı TERÖR olayı... Necati şaşmaz olayına gelince adam rol yapıo milliyetçi olmak zorunda değil.... gerçek hayatla diziyi karıştırma sakin ol... ama birazcık senin yaranı kaşımış galiba bu dizi....
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #18 : 25 Şubat 2007, 09:34:42 » |
|
tamam kardeş senin olayını çözdüm şimdi kurduğun klan isminden belli oldu senin olayın Klanının ismi S.S.C.B.... Hepimiz bu ülkenin evladıyız bu ülkenin ekmeğini yioruz... yediği kaba pisleyenleride sevmiyoruz.... sadece o kadar...
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Şubat 2007, 13:10:32 » |
|
arkadaşlar gönül isterki her alandan her konuyu içeren herkeze hitap eden dizi film gazete dergi vs yayın organları izleyiciye okuyucuya halka ulaşsın halk hepsinden yararlansın hiçbişey kısıtlanmasın.kurtlar vadisi tartışılması düşünülmesi gereken bir konuya parmak bastı ve güzelde yaptı.ama iş konuyu açmakla bitmiyo konuyu nerde açtığını açtığın yerde nasıl tepki alacağını nasıl sonuçlar doğuracağını hesap etmek gerekiyo.sonrasında bir dizi uğruna çok büyük sonuçlar doğabilir.keza Türkiyede o kadar çok kendini bulamamış aile ilgisi görmeyip başka yönlerde ilgi arayan psikolojisi bozuk veya her gördüğünden etkilenen insan grupları var ki bu gruplar her yaş kesiminden mevcut.en ufağından en yaşlısına.buna birde Türk kürt karışımını ve bu olayların merkez noktasında olmamızı eklersek konu çok hassaslaşıo.bilinçli bir toplum olsa toplumumuz bu diziyi sindirebilirdi.ama malesef canım ülkem gerek dış etkenler gerek iç etkenler gerek yaşananlar gerekse eğitimsizlik nedeniyle pekde olgun kendini bilen bir ülke değil.ayrıca izledikleri hakkındada önemli bir bilgiye sahip değil.şimdi bu dizi yayınlansa etik bilgilendirme açısından güzel olurdu fakat bu bilgiyi verildiği gibi almayacak olanlar açısından kışkırtıcı olurdu bu nedenle yayınlanmaması bir bakıma doğru ve acı bir karar.Türkiyede böyle geri bir haraket olduğuna aynı zamanda üzülüyorum.dizi yayınlansa kesinlikle takip ederdim ama iyiki yayınlanmadı demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım bazı şeyler için erken.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaşOĞLU
|
 |
« Yanıtla #20 : 25 Şubat 2007, 14:55:00 » |
|
sürgün baba çok güzel konuştun bu memlekette bizm gibilerin sayısı gittikçe azalıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pmpcı
|
 |
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2007, 19:43:54 » |
|
Tmm ii hoşda bnm gördüüm kadarıyla ve gerek yönetmenin gerekse yapımcıların açıkladıklarına göre K.V Terör birleştirici bir vazife üstlenecekti toplumda.Rtük diziyi kaldırmşmş şikayet telefonları gelmşmş bu dizi diğerinden fazla şiddet asla içermiyordu bnce nie diğer dizi kaldırılmadıda bu birden kaldırıldı sebebi milliyetçi oyların tetiklenmesiyle beraber bşbakanımızn ve onun akıl hocalarının tekrar iktidar olamayacağız korkusu OLABİLİR mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #22 : 26 Şubat 2007, 01:16:29 » |
|
sayın başbakanımız abdullah öcalan ile üniversiteden sıra arakdaşı yeterlimi arkadaşlar bu bilgi %100 gerçek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SirDragonavich
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #23 : 26 Şubat 2007, 06:53:38 » |
|
tamamen gereksiz bir diziydi.ulkede bu kadar çok mafya babası olmaya özenen genç insan varken böyle bir dizinin yayınlanması başından sonuna kadar hataydı.neyse sonunda doğru yol bulundu..
Kesinlikle katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2007, 15:26:54 » |
|
alakası yok dostum orada +7 yazıo sen de o mafya tiplerine mi özeniosun orada mafya ya özendirmek değil milleti bilinçlendirmek yatıyor.hem ben yukarı da ne dedim 7.sınıftaki cocuk ahlaksız teklif miş bi şey miş bi kıza 300 milyar 1 gece dior bunu nie kaldırmıolar sen şimdi cete ye özendirici diosundur..ona da örnek vereyim sağır oda nie kaldırılmıor izliorsan ben cok severim o diziyi de ancak böle şeylere gelemem on da da özendiricilik war o nie kaldırılmıo...HEM KVTEROR D.ANADOLU DA OLAN ŞEYLERİ GÖSTERİYOR BİZİM ARKADAŞ D.ANADOLULU BİR TÜRK 2000 DE OTOBÜSÜ BASMIŞLAR ADAMLAR DEVLETE HİZMET EDENLERİ ÖLDÜRMÜŞLER ŞEREFSİZLER BUNLARI ANLATMAYA CALIŞIYORDU....SENİN GİBİ CAHİL VEYA BAŞKA TERÖRİSTLER BU DİZİYİ KALDIRMAK İÇİN COK URAŞTILAR DEĞİL Mİ KAÇ MİLYON KİŞİ KALKMASIN DEDİ ANCAK ŞU 5-10 BİN TANE İBNE WARSA ATTI...BU BİRAZ DA MEDYA KAYNAKLI ANLADIN BENCE KALDIRILMAMALIYDI!
|
|
|
|
|
|
Yürün aslanlarım savaş edelim Buna kavga derler bey ne paşa ne Haykırıp haykırıp kelle keselim Seyreyleyin eli ayağı şaşana
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #25 : 26 Şubat 2007, 15:37:39 » |
|
Hem sürgün doru söylüyorsun da senin o işaret ne anlama gelio bilion mu sen senin o işaretinle ben veya bi başkası sana nasıl milliyetci diyebilir..ii düşün o hac işareti Türkiyenin ve diğer Müslüman dünya ülkelerinin başına bircok belalar acmıştır seni anlayamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #26 : 26 Şubat 2007, 15:47:34 » |
|
şu din ile Türklüğü birbirine karıştıranlar harbi bağnaz insanlar onu belirteyim yani Türkiye bir islam ülkesi değil başka bir din ile de yönetilen bir ülke değil Osmanlı İmp da değildi ki o zamanlar halifelik de Osmanlı da idi dinin o kadar önde olduğu zamanlarda bile hiçbir din tartışması ayrımı olmaz lafı edilmezdi ama günümüzde bir konu varki çok berbat bence müslüman değilsen veya öle göstermiosan kendini haraketlerini giydiklerini dinlediğin müzik vs etkenler göz önüne alınıp Türklüğüyle ilgili yorumlar eleştiriler yapılıyo zira o tamamen müslüman olmayan harbi Türk değildir diyen gerizekalıların kuruntusu eminim o asalaklardan daha köklü bir Türk soyu vardır o eleştirdikleri kişilerin.bunları sadece gözlemlemedim beyler söyliyim bu tarz cahilliklere lüzum yok ve kimsenin Türklüğünü yargılama gibi bir lüksünüz de yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #27 : 26 Şubat 2007, 15:50:55 » |
|
Şerefsizlik parayla pullamı adam olun da cevrenize bakın dostunuz düşmanınız kimdir bugün ırak yarın iran yarından sonra Türkiye adam olun din nedir öğrenin şunu da unutmayın Türk ün Türkten başka dostu yoktur bunu bilmeyeniniz warsa öğrensin D8 die hiçbirşey duymadınız neden kuruldu örenin öle gelin yanıma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #28 : 26 Şubat 2007, 15:52:32 » |
|
senin avatarından öle sen nesin nerden bilsin millet neden böle konuşuosun belki de SEN MASON SUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raiders
|
 |
« Yanıtla #29 : 26 Şubat 2007, 15:56:08 » |
|
hem ORADAKİ HAC ÖRENDE GEL BEN NE DEMEK İSTEDİM SEN NAZİ DEVLETİNİ BİLİORMUSUN NAZİLER RUSYA YA KARSI SOĞUK SAVAŞ UYGULUYORLARDI NAZİLER TÜRK DEVLETİNİN İÇİNE GİRDİLER NAZİLER RUSYAYI GECSEYDİ BU DEVLETİ KOYARLARMIYDI SANIYORSUN POLONYAYI 1 HAFTA DA EZİP GECENLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|