LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
|
 |
« : 23 Şubat 2007, 19:25:06 » |
|
Niye Kaldırıldı bu Dizi.!! 70 milyonluk ülkede 12 bin kişi rtüke telefon etti die biz dizi yayından kaldırıl mı? Sizce Sebep Siddet Mi? Yoksa Terör Sorunun altının kurcalanmasını İstemeyen Bir takım güçler mi? Bide Ayda Bir kere sinemada yayınlanacakmış die dedikodu Vaar Ne kadar dogru acaba.!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2007, 20:31:30 » |
|
Bide Ayda Bir kere sinemada yayınlanacakmış die dedikodu Vaar Ne kadar dogru acaba.!?
Ben de Polat Alemdar'ım Said : D Paso birşeyler söyleniyor..Bir yanda Susurluğu kurcalayan dizi,bir yanda derin devleti..Ama sorgulanması gereken en önemli şeyi sorgulayan organlar bir bir çürütülüyor..Ülkede neler döndüğünü anlamak mümkün değil..Kaldırma amacını dahi bilmiyorum şiddet desen yoktu,Polat sigara bile içmiyordu hangi gerekçeyle yaptılar acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baalzebul
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007, 22:44:10 » |
|
tamamen gereksiz bir diziydi.ulkede bu kadar çok mafya babası olmaya özenen genç insan varken böyle bir dizinin yayınlanması başından sonuna kadar hataydı.neyse sonunda doğru yol bulundu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 22:55:28 » |
|
tek polat alemdar kendisi çünkü hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gimli
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2007, 14:43:06 » |
|
İlk dizi biraz sakıncalıydı.Ama Terör çok iyi olurdu.Bari gençlerimiz terörist öldürürdü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaşOĞLU
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2007, 16:05:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
troiayelken
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2007, 16:08:39 » |
|
bence b..tan bahane bunlar rtük ün internet adresine mail atalım topluca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2007, 16:21:20 » |
|
tamamen gereksiz bir diziydi.ulkede bu kadar çok mafya babası olmaya özenen genç insan varken böyle bir dizinin yayınlanması başından sonuna kadar hataydı.neyse sonunda doğru yol bulundu..
gereksiz bi dizi mi? senin gibi vatanında ne olup bittiğini bilmeyenler için örnek bi diziydi.. senin gibi düşünenler yüzünden hep kör kalacaksınız.!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaşOĞLU
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2007, 16:41:05 » |
|
bu diziye gereksiz diyenin TÜRK'lüğünden şüphe duyarım!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2007, 17:22:22 » |
|
valla arkadaşlar tmm diziyi bende izlerdim bana görede dizi olsada olur olmasada ama ülkesinde olup bitenleri bilmeyenler diziyle öğrenecekse sadece öğrenmesinler dizi öğretici bir unsur olduysa türkiyede seviyenin ne derece düştüğünü gösterir öğrenmek isteyen zaten öğrenir az da olsa ilgisi olan bilmem anlatabildim mi diziyle ölçülecek şeyler değil bunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2007, 20:52:27 » |
|
valla arkadaşlar tmm diziyi bende izlerdim bana görede dizi olsada olur olmasada ama ülkesinde olup bitenleri bilmeyenler diziyle öğrenecekse sadece öğrenmesinler dizi öğretici bir unsur olduysa türkiyede seviyenin ne derece düştüğünü gösterir öğrenmek isteyen zaten öğrenir az da olsa ilgisi olan bilmem anlatabildim mi diziyle ölçülecek şeyler değil bunlar
kardeş malesef bu ülkede diziden bazı şeyleri öğrenen ve ancak orda gördükten sonra araştırma ihtiyacı hisseden insanlar var ki..
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|
razalu5
|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2007, 01:04:29 » |
|
Aziz NESİN zamanında Hürriyet gazetesinde ki bir yazısında Türk milletinin %80 i aptaldır demişti ve haklıydı da. Alalım bir nü eseri gösterelim Türk halkına oradaki sanat eserini umursamayacak hatta görmeyeceklerdir verecekleri tepki aboo garıya bak olacaktır. Halk sizin göstermek istediğinizi görmez kendisi seçer ne göreceğini tamam kabul etmiyoru değilim Kurtlar Vadisi isimli dizi ülkemizin karanlık yüzünü göstermiyor değildi fakat halkın o dizide görmek istediği bu değil di. Onlar heleki liseli ergenlik dönemi sendromları içindeki kimlik sorunu yaşayan arkadaşlar Polat Alemdar isimli karakterin ne kadar delikanlı olduğunu gördüler kanunlardan hiç çekinmeden insanları nasıl çldürebildiğini gördüler fakat bunu neden? nezaman? nasıl? sorularıyla analiz etmediler sorunda buradan çıktı zaten. Bugun yayınlanmış bu dizi bu kadar soruna dolaylı veyahut direk sebebiyet vermişse siz düşünün Terör kısmıda yayınlansa neler olur. Ben ufak bir tahminde bulunayım mı? Bu diziyi izleyen Kürt vatandaşlarımız durur der ki 'ulan yoldaşlarımız davaları uğruna nasıl can veriyor bizde dağa çıkalım' yada diğer tarafa bakalım sokaklarda hüküm sürmeye kalkan küçük polatların tavrına; 'yürüyün lan sokakları temizledik şimdi vatanı temizleme zamanıdır dağa çıkalım' bu arkadaslarda Türk ordusunun gücünün yetmediğini düşünüp şanlı Türk Ordusunun görevini devralmaya kalkacak arkadaşlarla ilgili bir tahmin ki bunlar oldukca basıt tahmınler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaşOĞLU
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2007, 08:23:28 » |
|
bence bu dizi TÜRK vatanadşlarımıza milliyetçilik duygusunu aşılıyodu buda bazı kesimlerin işine gelmiyoo!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Şubat 2007, 08:25:36 » |
|
ya iyi sölüosun tamamda bu ülkede rambo filmini seyredipte belinde rambo bıçağı aşıyan yüzlerce adam gördüm.O bıçakla adam öldürende gördüm.O zaman hiç film seyrettirmeyelim herşeyden etkileniyorlar sence böyle mi olmalı.... saddamın asılışını görüp kendini asanlar oldu ne yapacaz şimdi ....
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|