Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 00:52:10 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyun neden kapalı?  (Okunma Sayısı 5685 defa)
BaiuM
Muttefik
*

..::Adrianapolis::..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2007, 14:01:42 »

inanamıyorum nasıl boyle birsey olduguna saka gibi resmen.boyle bir oyunda veriler neden silinir nasıl silinir anlamısta deilim ayrıca o kadar emek verdik sıralamaya girdik arkadaslarımızla klanımzla ayrıca banlananlar oldu yıkılanlar oldu bunlara ne yapmayı dusunuyorsunuz?

Yapabilirler ama yapmayacaklar Gold Üye Olupta Para verenlere Acıyorum Kalite İçin Verilen Paralar Duman olup gitmesin Yarın obur gun bizde Gold olucaz!..

KAOS
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Kayıp Gençlik Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 24 Aralık 2007, 14:26:04 »

Bu yazılanları okumadan önce derin nefes alınız Dil çıkaran Şahsen ben bu durumu kabullenebilmek için 5-6 saat inzivaya çekildim.
Dün gece meydana gelen bir hata nedeniyle Aralık dönemi verileri tamamen silindi ve kurtarılamadı. Yani aralık dönemi iptal.
Bu durumda yapılabilecek en iyi şey Aralık dönemini yeniden başlatıp, hızlandırılmış bir şekilde 10 günlük bir oyun oynamak olur. Güçlü olan zaten hakettiği yeri alacaktır. Aralık dönemimde şansım çok iyiydi diyenlere Allah'dan yeniden şans dilemekten başka birşey gelmiyor maalesef elimden.
10 gün sürecek olan oyunda 10 dakikada 3 sefer kazanacaksınız. 25.12.2007 - 01.00'da başlayacak.
Bunun yanı sıra 2008'e yeni tasarım ve rütbe sistemi ile giriyoruz. Hazırlıklı olun  Gülümseme
Herkesten özür diler, iyi oyunlar dilerim. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı yazabilirsiniz ancak içinizdeki nefreti kendinize saklayınız.  Masum

bence herşey mtf için denmeli ve olgunlukla karşılanmalı çünkü bu oyun sadece agtra nın değil oyuna 3+ yıl gönül veren herkesin biraz sabır ben inanıyorum ki agtra nında elinden gelen birşey yok olsa yapardı emin olun bunun yanında bence ilk önce rütbeler duyrulmalı diye düşünüyorum agtra sana kolay gelsin işin zor
beyler senin için kötüydü diyenlere dönem 18lerdeydim ve toprağım azdı yani askerle puan yapmıştım
bu oyun daha fazla yaşamalı daha iyi yerlere gelmeli diyorsak eğer herkes biraz ödün vermeli bunu düşünün

It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world.
Chaos Theory

KIYAMET
KAOS

BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OLUNDA GELİN
emreaktas
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 24 Aralık 2007, 14:29:52 »

10 dk de 3 sefer kazanacaksak
max. 250 seferimiz oluyordu depoda da 150
bunlar dk dk de 1 sefer alacaksak hemen dolacaktir

ultrAslan
KAOS
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Kayıp Gençlik Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 24 Aralık 2007, 14:31:08 »

arkadaş sende ona göre gir oyuna veya bekle onada bi ayar çekilebilir onlar basit işler

It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world.
Chaos Theory

KIYAMET
KAOS

BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OLUNDA GELİN
ucnuyo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 24 Aralık 2007, 14:34:27 »

Saldırı var sanırsam, sabotajjjjjjjjjjjjjjjj
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : 24 Aralık 2007, 14:39:29 »

Komplolara hayranım  Gülümseme Neyse mantıklı sorulara cevap vereyim:
Engellenenler maalesef tespit edilemediği için yeniden engellenecekler Gülümseme Çok kişinin canı yanacak benden söylemesi.
Yıkımlar Aralık sezonu içerisinde olduğuna göre ve Aralık sezonu iptal edildiyse...
Depo ve Max. sefer sayısı arttırılacak tabi ki.
Hiç tılsım taşı kullanan olmadı çünkü kimseye vermedim.
Bu sabotaj, hack vb. bir durum kesinlikle değildir. Sorumsuzluktan vs. meydana gelen bir olay da değildir. Sunucumuzun yedekleme aparatında sorun olmasıve veri merkezinden bu durumun bize iletilmemesi tek sorumsuzluk olarak gösterilebilir.
Kısacası tatsız bir olay yaşadık, herkesten özür dilerim. Anlayışlı olanlara ve olumlu, olumsuz yorum yapan herkese teşekkür, hakaretten de öte cümleler kuranlara teessüf ederim.
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : 24 Aralık 2007, 15:01:10 »

hmmm. Sağlık olsun demekten başka yapabileceğimiz pek bişey yok gibime geldi. Olsaydı zaten Taner bizden önce akıl edip yapardı.

Unutmadan Taner max sefer sayısı yine 250 olarak kalsın bence. Sonuçta oyunda çoğu kişi 250 sefer üstünden hesap yapıyo. Ama depo sefer sayısı 500 olsa iyi olur.

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
fatalwar
Muttefik
*

TheSlayerS / Ist*

fatalwarsevenler@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #22 : 24 Aralık 2007, 15:06:22 »

hmmm. Sağlık olsun demekten başka yapabileceğimiz pek bişey yok gibime geldi. Olsaydı zaten Taner bizden önce akıl edip yapardı.

Unutmadan Taner max sefer sayısı yine 250 olarak kalsın bence. Sonuçta oyunda çoğu kişi 250 sefer üstünden hesap yapıyo. Ama depo sefer sayısı 500 olsa iyi olur.

Gayet Mantıklı Gülümseme

Bayrağı Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.!

TheSlayerS..!

Ist*
Istanblue
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 24 Aralık 2007, 15:08:29 »

Her insan hata yapabilir diyoruz.
Admin hata yapmıştır demiyoruz,sunucu'nun azizliğine uğramıştır diyoruz.
Yüklenilmesi gereken herhangi birisi yok forumda,gezin dolaşın,müttefiksiz günlerin tadını çıkarın hatta.
Mit
Muttefik
*

Yıkılmadık Ayaktayız..Müttefikle Başbaşayız.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : 24 Aralık 2007, 15:12:34 »

Bu yazılanları okumadan önce derin nefes alınız Dil çıkaran Şahsen ben bu durumu kabullenebilmek için 5-6 saat inzivaya çekildim.
Dün gece meydana gelen bir hata nedeniyle Aralık dönemi verileri tamamen silindi ve kurtarılamadı. Yani aralık dönemi iptal.
Bu durumda yapılabilecek en iyi şey Aralık dönemini yeniden başlatıp, hızlandırılmış bir şekilde 10 günlük bir oyun oynamak olur. Güçlü olan zaten hakettiği yeri alacaktır. Aralık dönemimde şansım çok iyiydi diyenlere Allah'dan yeniden şans dilemekten başka birşey gelmiyor maalesef elimden.
10 gün sürecek olan oyunda 10 dakikada 3 sefer kazanacaksınız. 25.12.2007 - 01.00'da başlayacak.
Bunun yanı sıra 2008'e yeni tasarım ve rütbe sistemi ile giriyoruz. Hazırlıklı olun  Gülümseme
Herkesten özür diler, iyi oyunlar dilerim. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı yazabilirsiniz ancak içinizdeki nefreti kendinize saklayınız.  Masum

Arkadaslar Yapılacak Bir Sey Yok Yanı Burda Neden Kurtalılmadı ne Olacak Verdiğim Emeklere Gibi Kelimeler Kullanmayalım.Ben Kendımı Örnek Vereyım Oyuna Başlayalı 10 Gun Oldu ve 10 Gun İçerisinde Lige Gec Başlamama Rağmen Emin Adımlarla ilerleyip Dün Aksam 21 Sıraya Yukseldim. Cok Emek verdim Ama Yapacak Birsey Yok. Burda O kadar Kişinin Yaptığı Emeği Kimse Sahsi Amacı Uğruna Yok Edemez. Ben Sahsen Kasıt Bulmuyorum bu Olayda.Hakkı Olan Hakettiği Noktaya 10 Gunde Gelebılır ve 20 gunde Yapmıs Olduğu Hataları Yapmadan Daha Güzel Bi Ortalama Yaparak Oyunu Sonlandırabilir.Adminimiz Sefer Sayısında 3 Değilde 5 Olarak Yaparsa Daha Güzel Olacağını Düşünüyorum.
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 24 Aralık 2007, 15:29:33 »

aralık sezonu sona ermeli öyleyse bence...ok kimsenin hatası yok pekala,yalnız onca zamanını bu döneme harcayan kimselerinde hatası yok.bu saatten sonra 10 günlük oynanacaksa eğer, uzun soluklu bi şenlik yapılsın.herkes kendi liginde ocak sezonunda yeni rütbe sistemi vs. siyle falan yeni sezonda tekrar başlasın...uzun soluklu bi şenlik olur ve buraya kadar kasan arkadaşlarda daha kolay sindirmiş olur bu şansızlığı...(buna bende dahilim)
 ve daha planlı programlı bi şekilde yeni döneme girilir.hımmm ne dersiniz??

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : 24 Aralık 2007, 15:31:41 »

desene gitti birincilik:D  sağlk olsun.

agtra madem yeni yıla rütbelerle başlayacağız. biraz açıklayıp iştahımızı kabart bari:D heyecanla bekliyelim. bu olaydan sonra şifa niyetine süper olur:D

mesela bir iki ss koyarsan yeni görünümden çok gaza gelicez.Kahkaha:D

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 24 Aralık 2007, 15:33:46 »

gitti canım puanlar askerler  binalar offffff offffff Utandım
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 24 Aralık 2007, 15:36:35 »

1.lik de önemli tabii yalana ne hacet..yalnız benim faworim binboğandı zaten:))
ben daha ziyade konunun psikolojik boyutunu ele alalım diyorum:)) ya 10 günlük geyik yapalım:) yada 10 günlük şenlik.aralık sezonu da futbol takımları gibi dewre arası olur:)) burada da kamp yaparız işte yeni sezon öncesi:)) bu arada transfer harekatı da olur... sahi nukke yeni sezonda hangi klandasın yaw:D

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 24 Aralık 2007, 15:40:30 »

Bir önceki şenlik 2 günlüktü,ne oldu?
3 tane adam milyonlarca toprakla yukarıya çıktı,öküzler gibi ordu kastı,üstüne de çağ savunma büyüsünü attı.Diğerlerinin eline ne geçti?Sinir!
Herkeste sefer gırla,kim neye dalarsa çıkışını kesiyorlar,küfürleşiyorlar,hey hey şenlik yapıyoruz adını veriyorlar sonra buna.
Bir de uzun soluklusunu yaparlarsa neler olacağını düşünün bir.

10 günlük geyik en iyisidir,yapınız,yaptırınız.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.066 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu