Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 23:35:59 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyun neden kapalı?  (Okunma Sayısı 5675 defa)
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 24 Aralık 2007, 11:40:26 »

Bu yazılanları okumadan önce derin nefes alınız Dil çıkaran Şahsen ben bu durumu kabullenebilmek için 5-6 saat inzivaya çekildim.
Dün gece meydana gelen bir hata nedeniyle Aralık dönemi verileri tamamen silindi ve kurtarılamadı. Yani aralık dönemi iptal.
Bu durumda yapılabilecek en iyi şey Aralık dönemini yeniden başlatıp, hızlandırılmış bir şekilde 10 günlük bir oyun oynamak olur. Güçlü olan zaten hakettiği yeri alacaktır. Aralık dönemimde şansım çok iyiydi diyenlere Allah'dan yeniden şans dilemekten başka birşey gelmiyor maalesef elimden.
10 gün sürecek olan oyunda 10 dakikada 3 sefer kazanacaksınız. 25.12.2007 - 01.00'da başlayacak.
Bunun yanı sıra 2008'e yeni tasarım ve rütbe sistemi ile giriyoruz. Hazırlıklı olun  Gülümseme
Herkesten özür diler, iyi oyunlar dilerim. Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı yazabilirsiniz ancak içinizdeki nefreti kendinize saklayınız.  Masum
BaD_KaDiR
Muttefik
*

ASKER

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2007, 11:46:18 »

peki yıkımlar ne olucak :S:S
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2007, 12:02:19 »

:S:S:S:S:S:S:S
Böyle saçmalık olur mu ? Oyun oyuncak oldu resmen...
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2007, 12:10:04 »

aman allahım   Ağlayan ne dıcemı bılemıorum, soke oldum. Yapıcak bısey olmadıgına gore kolları tekrar sıvamak gerekıo Kızgın
 Ney ???pekı yıkılan ve banlanan ulkeler nolucak onlarda baslıyacaklar mı? tekrar!  Ney Ney Ney

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
hükmeden
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2007, 12:15:22 »

Kahkaha ne başkanınızımı özlediniz
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2007, 12:17:55 »

osledık tabı Kahkaha ama onunla alakalı deıl bu sorum farkındaysan bela klanı banlandı onun ıcın sordum. Bugun tartsımayalım sok oldum zaten Kahkaha sızede yenıden gun dogdu hanı sevınmıssındır sımdı sen?
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2007, 12:53:50 Gönderen: Tylor » Logged

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
AstsubayWebTR
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2007, 12:44:46 »

Oyunda hile yapanlara göz yumulacağını sanmıyor ve tasvip etmiyorum.
PiripLi
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2007, 12:54:14 »

Sıfırdan başlaması Çoğumuz için iyi oldu bazılarımız cok geride idi Şimdi herkez eşit düzeyde başyacak Şimdiden başarılar Gülümseme
BaD_KaDiR
Muttefik
*

ASKER

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 24 Aralık 2007, 12:58:09 »

agtra nın yazısından anladıgım kadarı ile eğerki dosyalar silindi ise büyük ihtimalle banlananlar ve yıkılanlarda silinmiştir :S:S yani herkes sil baştan bu döneme başlayacak ama hiç bir bilgim yok sadece yazıdan bunu çıkardım bare 10 dakkada 10 sefer olsunda oyun şenlik havasında bitsin zaten bu dönemin bitmesine bişey kalmamıştı battı balık yan gider diyip 10 dakikada 10 sefer yapalım yaww Gülümseme hazır oyunda çok fazla degişiklik olmuşken deneme şansımız olur bu degişiklikleri Gülümseme
emreaktas
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2007, 13:07:29 »

Ney
yikilan ve engellenen ulkeler ne olacak

ultrAslan
GÖKTEKİ CANAVAR
Muttefik
*

cesurlar_2007@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 24 Aralık 2007, 13:11:48 »

bu nasıl oyun anlamadım ben orc la oynuyorum 2  gerılla 13 karacı 6 hava 4 denız boşuna mı gıttı Gülümseme ya  sıkıldım bu oyundan.
BaiuM
Muttefik
*

..::Adrianapolis::..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 24 Aralık 2007, 13:15:29 »

Böyle Şeymi Olur Yaa Ben Aralık ayında basladım 7 gunde 37 m puan Kastım Tam oyunun mantıgını Anladım Oynamaktan zevk almaya basladım böyle bir hata pff hersey bitti :S

Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 24 Aralık 2007, 13:20:05 »

Oyunda aniden oluşan bu hata ve hata nedeniyle kaybolan verilerin bir cok klana ve üye ye cok zarar verdigi kanısındayım..
Olanların şansızlık mı dikkatsizlik mi olup omadıgına mtf alemi buırdan karar versin..  Dikkatsizlik lafının gecmesine sebep böle bi oyunda hersey daha önce planlanmalı ve eldeki veriler yedeklenmeli yada ne bileyim bir depolama sistemi gibi bişey olması oyunun kalitesi acısından daha yararlı olmazmıydı ?
Şimdi herkez kendine göre oluşan bu hatadan sonra bir pay cıkarmaya.. sevinme yada üzülme moduna girecektir..
Ben ne sevindim nede üzüldüm..  Sadece içimde şüphelerim var
Ya oyun sabotaja uğramışssa? Yada geri cevrilemeycek bir teklifle oyunun kurucusunun aklına girilse ve oyunun sıfırlanması istense??
Yada North da olabilir Gülümseme    ( North lular hemen sinirlenmeyin .. ihtimaller üzerinde duruyoz burda Dil çıkaran  )

Sonuçta gene harcanan emekler, savaş stratejileri ve oyun içi kurulan ittifaklar dostluklar düşmanlıklar HATA lı bi dönem yüzünden silindi gitti
 Kalite,güven,istikrarın azaldıgı bu oyunda 2008 inşallah eskiyi aratmaz ve hataların az oldugu daha güvenli bir oyun haline gelir
TheLast
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 24 Aralık 2007, 13:47:27 »

inanamıyorum nasıl boyle birsey olduguna saka gibi resmen.boyle bir oyunda veriler neden silinir nasıl silinir anlamısta deilim ayrıca o kadar emek verdik sıralamaya girdik arkadaslarımızla klanımzla ayrıca banlananlar oldu yıkılanlar oldu bunlara ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Miyed
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2007, 13:48:28 »

Kullanılan tılsım taşları(eğer kullanan olduysa) ne olacak?!
Sayfa: [1] 2 3 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.088 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu