traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #30 : 24 Aralık 2007, 15:44:51 » |
|
bence hıc gerek yok senlıge 10 gunse 10 gunde aralık sezonunu tekrar bıtırelım. Herkesınde yaptıgı planlar vardır sanırsam. Mısal ben aralık sezonu ful oynayabılırım fakt ocakta bu rahatlıga sahıp olamayacagım. Aralık sezonunu hızlı bı sekılde bıtrme yanlısıyım
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
BaiuM
Muttefik
..::Adrianapolis::..
|
 |
« Yanıtla #31 : 24 Aralık 2007, 15:45:39 » |
|
Bu Tarz Olay Olaylara Nasıl canım Sıkılıyor Buyuk bir Sorumsuzluk Söz Konusu!.. :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2007, 15:46:08 » |
|
okey zakna, geyik konusunda yoğunlaşalım öyleyse; oyun kasar herkesi şimdi..ara vermek lazım diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
zinguna
|
 |
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2007, 15:48:06 » |
|
iyisi ile kötüsü ile bu oyunu ZaG clanına girdigimden beri seviorum oyunu oynayan herkezi  adminleri vs. vs. kısacası benim açımdanda bastan baslaması ii oldu  tam kayrayamamıstım  neyse ii oyunlar arkadaslar 
|
|
|
|
|
|
ben oyunda yeniyim inşallah ilerde beni hatırlayanlar olur ve tüm clanımı  ZaG Geri Dondu =) Ogretmene Dikkat ! Zag artık l4 de yeni sezon itibari ile DarbehanComeBack(#54243) 
|
|
|
fatih
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2007, 15:49:37 » |
|
umarım kavradığın zaman böyle olaylar başına gelmez kardeşim:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : 24 Aralık 2007, 15:49:51 » |
|
Aksine bu tarz olaylara bayılıyorum ben,keşke hergün olsa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #36 : 24 Aralık 2007, 15:53:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #37 : 24 Aralık 2007, 16:27:42 » |
|
Böyle şey mi olur ya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CyberLaz
|
 |
« Yanıtla #38 : 24 Aralık 2007, 16:42:02 » |
|
şimdi merak ediyorumda bir database nasıl silinir,
1. manuel, phpMyAdmin den admin olarak girişle siline bilir, 2. Serverin çökmesi ,
agtra yedek alınırken silinmek gibi birşey söz konusu ise forumun database'si nasıl hala duruyor, server hala ayakta olduğuna göre geriye tek şık kalıyor, oda admin panelinden databasin silinmiş olmasıdır,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #39 : 24 Aralık 2007, 16:53:22 » |
|
mysql crash diye aratırsan detaylı bilgi edinebilirsin. 2 kavram öğrenmekle olmuyor bu işler ki sıkışmadığımda phpmyadmin de kullanmam; ssh dururken. Teknik bilgiler çoğunluğu ilgilendirmez, ilgilendiriyor olsaydı ben açıklardım. Sorusu olan mesajla sorsun, bırakın ukelalığı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PiripLi
|
 |
« Yanıtla #40 : 24 Aralık 2007, 17:18:43 » |
|
neyse ya arkadaslar olan oldu Bukadar Büyütmeyelim admin arkadaslar Musait görürlerse oyunu yeniden toparlarlar ßize sadece strateji yapmak kalır O yüzden bence abartmayalım altı üstü bir oyun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #41 : 24 Aralık 2007, 17:19:20 » |
|
Yapabilirler ama yapmayacaklar Gold Üye Olupta Para verenlere Acıyorum Kalite İçin Verilen Paralar Duman olup gitmesin Yarın obur gun bizde Gold olucaz!..
Lan veled ! Gold üye olmadan gold üyelerin yerine yorum yapma sana mı kaldı bize acımak. Msj kasmak için msj atma . Senin gibi ha$eratlar deli ediyor beni ! Neymiş biri 9 günde 27 m puan yapmı$da emekleri gitmi$ ne farkeder karde$im. Rütbe sistemi gelse hadi rütbesi gitti diyeceğim ama yok daha öyle bir $ey. Bu dönemi bitti farzet ne olur ki sanki. Üzülecek birileri varsa onlarda 1. lerdir. Geri kalanlar çok üzülecek bir $eyi yok zaten. Küfredecek artislik edecek olan varsa msn e gelsin | mahospor@hotmail.com |
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #42 : 24 Aralık 2007, 17:51:23 » |
|
Herkese iyi akşamlar, ilk duyunca bende şaşırdım ama neticede kul yapısı hata olabilir. Uzay mekiği bile ne kadar uzun süre uçuş için hazırlanıyor ama bilirsiniz birkaçı rampadan çıktıktan sonra patlıyor. Neticede bir oyun buda oyunun bir parçası. Ben şenlikte aldığım zevki halen unutmuyorum. Bi şekilde emek verenler 10 gün içinde yine aynı emeği verirse yine hakettiklerini alacaklardır. Ben ençok uzulenlerin fake ülkelerle çok uğraşıp bu uğraşlarının boşa gitmelerine uzuldum. Herkese iyi oyunlar.
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #43 : 24 Aralık 2007, 17:55:15 » |
|
Baz Gazıı Bass... Haannnnnnn HAN HANNNNNN 3,4,6 .. 6 İleri 1 Geri.. Çin Malı (2.el Taksi almayın..Çin Malları Giricek Piyasaya..)
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
|
mavikus
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : 24 Aralık 2007, 17:57:18 » |
|
ya aralık sezonu ortasında gold üye olanların (yani ben  ) durumu ne olacak. gold üyelik için yeniden mi müracat edeceğiz. bu arada sayın agTra gold üyelere taş hediye edecektin. unutmadın sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|