Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 23:20:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sayın arkdaşlar..?  (Okunma Sayısı 509 defa)
zuzu
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 12 Mart 2007, 09:19:38 »

SAYIN ARKADAŞLAR YAZDIĞIM FORUMDA BENİ ELEŞTİRECEK VE DALGA GECECEK YAZILARINIZI OKUDUM VE ÜZÜNTÜ YAŞADIĞIMI BELİRTİYİM BEN SADECE AYINI KONUYLA ALAKALI SORMUŞ OLABİLİRİM ANCAK BUNU FARKETMEDİĞİM İÇİN OLDU TEKRAR YAZDIM O YÜZDEN BEN BİRİNCİ OLMAK GİBİ O DEDİĞİNİZ ŞEYLER AKLIMDA BİLE YOK BEN NACİZANE BİLMEDĞİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM KONULAR HAKKINDA SİZDEN YARDIM ALMAYA ÇALIŞIYOR ÖĞRENMEK İSTİYORUM EĞER SİZİ YORDUYSAM ÖZÜR DİLERİMM..
demirezen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2007, 12:01:56 »

Gerçekten bu işi öğrenmek istiyorsan köklü klanların alt klanları var eğitim için burada iyi yetişen oyuncuları ana klanlarına alıyorlar.
Mesela ben kanka klanına katılarak başlamıştım oyuna orada belirli bir gelişme kaydettikten sonra muhafız klanına geldim.
Bunun gibi bir klana gidersen oradan daha iyi bilgi alabilirsin...

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2007, 13:23:30 »

evet  demirezen haklı böle bişi yapaiblirsin ve sen geliyon soruyon bi daha da ses çıkmıyo konu açıyon gidiyon? insan bi teşekkür eder veya anladım der veya şurasını anlamadım der ama maşşalah hepsini de anlıyon:DD neyse alınma yani kardes senin art niyetinin lmaığnı senin bilmen yeterli. hadi iyi eğlenceler
zuzu
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2007, 18:47:57 »

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR EVET YENZİYİZ AMA EN YAKINDA PİRİİ OLURUM BU OYNUN:))))
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2007, 19:28:35 »

bende 3 gün öncesine akdar pek bişe bilmiyodum ama forumdan öğrendim soalsun yardım etti herkes bi de yusuf abi elimden tuttu yani örendim baya çok faazla yüzde 3 yememe ve 10k toprağım warken keşif yapmak gibi gereksiz seferler harcamama rağmen:) ik 100e girmek üzereyim am abi dahaki dönem çok farklı olucak:DD
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2007, 20:07:11 »

bni clanına alcak yokmu

Geldim ! Gordum ! bide yenebilseydim cok guzel olcaktı Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.058 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu