slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #45 : 18 Şubat 2008, 18:15:05 » |
|
fenerli diilmisiniz hepiniz böylesiniz yiyin birbirinizi  ahahahahaha  hatta bi daha ahahahahahaha 
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #46 : 18 Şubat 2008, 22:04:24 » |
|
baska bır konuda futbol muhabbetıne kaymıs arkadaslar, klanların sayfalarında bu muhabbetler olmasın lutfen , baska bır konudan oylesıne bolumunde devam edın.
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #47 : 18 Şubat 2008, 23:12:56 » |
|
dallamaR ve klandaki diğer arkadaşlar %75 kaydırmışlar konuyu. sen şu anda hangi konudan bahsettin peki ?
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #48 : 19 Şubat 2008, 05:10:05 » |
|
baska bır konuda futbol muhabbetıne kaymıs arkadaslar, klanların sayfalarında bu muhabbetler olmasın lutfen , baska bır konudan oylesıne bolumunde devam edın.
futbol muhabbetine kaydırmışlar demiştim. neden yanlış anlaşıldım pek anlayamadım.
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #49 : 19 Şubat 2008, 17:22:02 » |
|
ben öylesine konuşmam arkadaşım..bişey diyosam bi bildiğim vardır öylesine konuşanlar çok uzakta diil ama bana uzak olsunlar 
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #50 : 21 Şubat 2008, 13:28:24 » |
|
ulen slimb senin yüzünden azar yedik ..  stormsların sayfasını saptırdıysak ki öle görünüo özrümüzü dilielim konu da burda kapansın ..  ama konuyla alakalı bir sorum var bu nevibilmem ne hakaten sizin adamınız mı 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #52 : 05 Mart 2008, 01:02:21 » |
|
Şubat dönemi başarılarından dolayı müttefiğimiz stormslar klanını tebrik eder hep birlikte başarıların devamını dilerim. Süper iş çıkarttınız.  [/quote fenerbahce cumhuriyetini okudum atladım direk hocam sana da banada butun türkiyeye hayırlı olsun bu basarımız .. devamı gelecek umarım .. 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
Fenerbahce Cumhuriyeti
|
 |
« Yanıtla #53 : 05 Mart 2008, 10:10:20 » |
|
Şubat dönemi başarılarından dolayı müttefiğimiz stormslar klanını tebrik eder hep birlikte başarıların devamını dilerim. Süper iş çıkarttınız.  [/quote fenerbahce cumhuriyetini okudum atladım direk hocam sana da banada butun türkiyeye hayırlı olsun bu basarımız .. devamı gelecek umarım ..  Sağol Hakan teşekkürler bende seni tebrik ederim, konunun yeri burası değil ama storms kardeşlerimden özür dileyerek burada cevap yazıyorum sana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heLL
Muttefik
BekLEyİn ve GÖRün ALayNIZA gidiCEm~
|
 |
« Yanıtla #54 : 12 Mart 2008, 05:55:59 » |
|
allah izin verirse yeni dönem storms clanıyla savaşacağım hayırlısı bakalım
|
|
|
|
|
|
alAYANIZA gidİCem BEklyİN ve GÖrüN
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #55 : 12 Mart 2008, 22:45:00 » |
|
Yeni dönem herkes için hayırlı olsun. Müttefiğimiz bellidir, 2 klandan birine dahil olmayan ise dü$manımızdır. Herkese ba$arılar.
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
Fenerbahce Cumhuriyeti
|
 |
« Yanıtla #56 : 13 Mart 2008, 08:22:28 » |
|
Muhafız Klanından Storms Klanımıza yeni dönemde başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #57 : 13 Mart 2008, 09:04:47 » |
|
düşman klanımız olan stormslara iyi şanslar
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #58 : 13 Mart 2008, 12:03:52 » |
|
İyi şanslar başarılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #59 : 13 Mart 2008, 19:42:36 » |
|
Stroms klanlarına Basarılar...
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
|