Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 23:44:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Punishers  (Okunma Sayısı 4626 defa)
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 02 Mart 2007, 18:00:17 »

ya gülderen ve mainland abiler ne iştir yaw klandan ayrılıp intikam'a gittiniz intikamdaki abiler beni tanıyorsunuz zaten siz bizim klana alt klan falan mı diyorsunuz bizden çıkan herkes size geliyor yoksa bizden adam mı topluyorsunuz Ney  Ney Kızgın
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : 02 Mart 2007, 19:32:18 »

ya gülderen ve mainland abiler ne iştir yaw klandan ayrılıp intikam'a gittiniz intikamdaki abiler beni tanıyorsunuz zaten siz bizim klana alt klan falan mı diyorsunuz bizden çıkan herkes size geliyor yoksa bizden adam mı topluyorsunuz Ney  Ney Kızgın
İntikam klanının bu dönem ne yapmaya calısıtıgını daha bu saate kadar kimse anlamış değil.. Klanlarına aldıkları North elemanı ve sagdan soldan topladıkları hesaplarla Doğan görünümlü şahini anımsatıyolar   Sırıtan    Sırıtan
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 02 Mart 2007, 19:46:57 »

hişttttt intikamdaki abiler cvp verin  Ney Kızgın Kızgın
sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : 02 Mart 2007, 19:51:16 »

İntikam klanının bu dönem ne yapmaya calısıtıgını daha bu saate kadar kimse anlamış değil.. Klanlarına aldıkları North elemanı ve sagdan soldan topladıkları hesaplarla Doğan görünümlü şahini anımsatıyolar   Sırıtan    Sırıtan

doğan görünümlü şahin in bile altında kaldığınıza göre kendinize klan demiosunuz herhalde siz...  az laf çok iş.... siz forumlarda aktif biz oyunda....

Yaşamaz ölümü göze almayan
Zafer, göz yummadan koşar da gider.
Bayrağa kanının alı çalmayan
Gözyaşı boşana boşana gider!
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : 02 Mart 2007, 19:57:13 »

doğan görünümlü şahin in bile altında kaldığınıza göre kendinize klan demiosunuz herhalde siz...  az laf çok iş.... siz forumlarda aktif biz oyunda....

Size satasmaktan zevk almıyorum .. Bişey yazdım bi benzerlik gordum yorum yaptım..Neden hemen tepki verdinki anlamadım..  Doğan görünümlü şahinin ne kötülüğü var gayet hoş oluyo ama dimiii ?   Kahkaha
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 02 Mart 2007, 19:59:54 »

yaw kavga çıkartmak için sormadım o soruyu sürgün abi Kahkaha ilginç oldu biraz isim Kahkaha
niye bizden hep adam alıyorsunuz Ney
sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : 02 Mart 2007, 20:07:52 »

İntik@m klanı her dönem oyundan zevk almaya çalışıyor... kimseyle kavga edip problem çıkarıp fake açıp insanları oyundan soğutmuyor... gereksiz tartışmalara yol açmıyor....  doğan görünümlü şahin in senin için hoş olduğuna eminim zaten kardeş.... biz oyundan zevk almaya çalışıoruz sen bak dalgana... özellikle bir klandan adam aldığımız yok eğer oyunda daha önceden tanıdığımız iyi oynayan arkadaşlar varsa aynı klanda oynamak bana mutluluk verir.... başka klanda olmalarını mı isterdin Ney

Yaşamaz ölümü göze almayan
Zafer, göz yummadan koşar da gider.
Bayrağa kanının alı çalmayan
Gözyaşı boşana boşana gider!
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 02 Mart 2007, 20:14:00 »

hahahahah hayır size gelince iyi oluyor ama biz çok güçsüzleşiyoruz o giden adamlarla hepsi toplansa şimdi ortalamada 1. olup 2.'Ye aramıza 5m falan puan olurdu yani Kahkaha
mainland ve gülderene söyler misin abi rica etsem gelsinler yine
siz mi çağırdınız onlar mı gitti Ney
sananecik
Global Moderator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 02 Mart 2007, 20:24:55 »

YA SU BRAVE AS-SC KLANINA HICMI GELECEK YOK YAAAAAAAAAA BARI KLANIMIZI PUNSIHDE TANITALIMMIDA PUNSIHEE GIRENLER GORSUN DEDIK
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 02 Mart 2007, 20:29:26 »

bütün moralimi batırdınız ya  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
sananecik
Global Moderator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 02 Mart 2007, 20:32:50 »

nicin
Alıntı
Empire Of Diablo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 02 Mart 2007, 20:33:40 »

boşver
sananecik
Global Moderator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 02 Mart 2007, 23:02:45 »

NICIN
MaNiaCsS
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 02 Mart 2007, 23:12:02 »

ehueuheh gıdın parkta oynayın =)
sananecik
Global Moderator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 02 Mart 2007, 23:17:18 »

nicin?NeyNeyNey?
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.069 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu