|
agTra
|
 |
« : 07 Aralık 2007, 22:55:14 » |
|
1. Ülke yıkıldığında bir sorun oluşuyordu, düzeltildi. 2. Anasayfadaki ilk10 listesinde online olduğunu gizleyenler artık görülmüyor. 3. Büyücü saldırısı ve Standart saldırıdaki kayıp oranları dengelendi. Fakat test halinde, yorumlara göre dönem içerisinde değiştirilebilir. 4. Demirciye saldırı gelişimleri eklendi. 5. Bina yıktığımızda altın hesabında bir tutarsızlık söz konusuydu. Düzeltildi. 6. Gold üye olmayanların sayfa görüntüleme hakkı günlük 300'e düşürüldü. 7. Mesaj saatleri yanlıştı, düzeltildi. Yapılacaklar: 7. Tılsım taşları eklenecek. 8. Kutsal taş daha verimli hale getirilecek. Şu anda çok az çıkıyor taş alanlara. % 100 çıkacak hale getirilecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2007, 23:01:40 » |
|
tşk.ler çalışmalarınız için. Ençok buna sevindim. Bu yüzden tabelaya girmiyordum  2. Anasayfadaki ilk10 listesinde online olduğunu gizleyenler artık görülmüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2007, 23:02:31 » |
|
değişiklikler ilk anda olumlu gibi gözüküyor oyunda denedikten sonra bakmalı bide
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
Red Eye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2007, 07:23:56 » |
|
Arayüz değişecekti ?
|
|
|
|
|
|
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
cyberking
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2007, 08:01:59 » |
|
Zamanı Gelince değişecek.
|
|
|
|
|
|
"Kimileri deniz gibi köpürür, Kimileri dalga dalga secdede, Kimileri kılıç gibi savaşır, Kimileri kanımızı içmede..."
-*Acizler şikayet eder, liderler idare eder*-
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2007, 11:12:11 » |
|
2008 yılına yepyeni bir müttefikle gireceğiz, tamamen değişen yeni tasarım, çok gelişmiş profil ve rütbe sistemi vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2007, 13:30:29 » |
|
Kısacası arkadaşlar 2008 e Müttefik çok hızlı ve güzel giriyor değişikliklerin hepsi yerinde ve güzel olmuş artık yeni tasarımın gelmesiniz bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Aralık 2007, 15:18:26 » |
|
çokl zevkli oljak çok..!
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2007, 13:54:42 » |
|
2.8 saat önce imhotep (#8824), büyücülerin tarafından bozguna uğratıldı! Sen şu kadar öldürdün: 433 Büyücü, şu kadar kaybettin: 8113 Büyücü hala büyük bir tutarsızlık var sanırım 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2007, 22:29:31 » |
|
Büyücü eritme konusunun detaylarını vereyim isterseniz. Önceden saldırılarda sizin büyücüleriniz ayrı, saldıranın büyücüleri ayrı hesaplanırdı ve sizden ölecek olan büyücü sayısının çok olma ihtimali 3 kat fazlaydı. Şimdi ise saldıranın büyücü sayıları hesaplanıyor ve katsayı 2 kata düşürüldü. Kimin büyücüsü daha çok ölür bunu kimse bilemez, savaşta da büyü saldırılarında da şans oranı vardır. Gerçek hayattaki gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Aralık 2007, 07:44:31 » |
|
Bunu bugün gördüm her seferde yaklaşık 4-5 gibi büyücü kaybettim. Ama bu olay biraz kötü olmuş. Bu şartlarda iyi bir büyücünün büyücü sayısın 2M in altına düşmasi çok zor görünüyor. Bunun üzerinde durulması gerekiyor sanırım. Çünkü ben geçen dönem toprağımım 300 e kadar çekilmesi sebebiyler çok büyük miktar para çaldırdım çıkış yaparken...
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
BaiuM
Muttefik
..::Adrianapolis::..
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Aralık 2007, 13:17:13 » |
|
İyiki Düzelttiniz Düzeltmeseydiniz heralde sadece aralık ayı değil tüm site göcücekti :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2007, 00:32:14 » |
|
olabilir..! 
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2007, 09:28:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2007, 14:17:39 » |
|
3. Büyücü saldırısı ve Standart saldırıdaki kayıp oranları dengelendi. Fakat test halinde, yorumlara göre dönem içerisinde değiştirilebilir.
tek saldırı yiyişte (sağlık 100ken) 6 milyon mancınığın 2 milyonunun erimesi denge midir? (rakip kaybı 400k piyade, 180k zeplin) ayrıca 20milyon mancınıktan geriye 800k kalması dengeli midir? oyuncunun yapabileceği ne vardır?(savunma yapabilmek o kadar da kolay değildir..(saldırının ortasında saldırı yiyince daha da zordur..))
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|