Adaletli
Muttefik
|
 |
« : 06 Aralık 2007, 12:54:53 » |
|
s.a ateştopu göndercektim önceden de birkaç kez karşıma çıktı
bu nedir yav:S
"Önce zaman kapısı açmalısın!" diyo:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Red Eye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2007, 13:52:28 » |
|
Saldırma istediğin oyuncunun senden farklı çağda bulunmasından kaynaklanıyor. Büyü Kulesinden eğer oranın 75'in üzerinde ise zaman kapısı açabilirsin.
|
|
|
|
|
|
Northen Lights ~ Red Eye
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2007, 16:34:28 » |
|
Zaman kapısı açıp farklı çağlara saldırmak gerektiği doğru. Fakat büyü kulesinden zaman kapıcı aç büyüsü yapmadan Rehper e göz at sanırım kapı açmak Büyü kıvamının 90 olması ile mümkündü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2007, 17:33:05 » |
|
Adam kayıt olalı daha 2 gun ya olmus ya olmamıs, benden cok konu acmıs ...
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Aralık 2007, 17:52:11 » |
|
Zaman kapısı açıp farklı çağlara saldırmak gerektiği doğru. Fakat büyü kulesinden zaman kapıcı aç büyüsü yapmadan Rehper e göz at sanırım kapı açmak Büyü kıvamının 90 olması ile mümkündü
90 deildi abe bea , o cag atlama 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
black_wolf
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Aralık 2007, 19:33:21 » |
|
ateştopu göndermek adam başka bi çağda anlamına gelio büyü kulesinden zaman kapısı açman lazım (büyü kıvamın 100'ün üstündese büyü kulesinden her büyüyü kuşkulanmadan yap bnce) 
|
|
|
|
|
|
herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2007, 15:33:39 » |
|
büyü kıvamın 80 olsun aslında normali 75 de eğer büyü kıvamını nasıl arttırıcam diosan 2 türlü yolu var 1. si ya büyü kulesi yıkıcaksın var olan büyü kulerlerinin büyük çoğunluğunu yada büyü kulesi dikip bol bol sefer harcıyacaksın..! 
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2007, 19:48:05 » |
|
yapman gereken onun çağına geçebilmek için zaman kapısını açmak veya kendini onun çağına getirmek ama zamankapısını kapatmayı unutma bence sanada o kapıyı kullanarak saldırı olabilir 90kıvamı geçmen lazım eğer değilse büyü kulesi yık kapıyı aç geri dik
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2007, 14:18:24 » |
|
kıvamın 80 ın ustundeyse zaman kapısını kolayca acabılırsın. Her buyu farklı bı kıvam ıstıo. Basıt buyuler var zor buyuler var. Bunları denedıkce ogrenırsın
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Aralık 2007, 18:35:14 » |
|
Dostum hepsi Yalan söyluyor kafa buluyorlar seninle.. Rusları seç PPSH silahını seç. Unutma 5.sıradaki ve en alttaki silah, Sadece Mousenın Sol Tusuna Basılı Tutman Yeterli. Ülke Numaralarını Oyuna girmeden toplu bir şekilde yaz. Göruceksın.. Zaman kapısı fln istemeyecek. Teker teker bütün rakiplerini alt ediceksin.
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
|
black_wolf
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Aralık 2007, 18:54:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2007, 13:32:40 » |
|
Dostum hepsi Yalan söyluyor kafa buluyorlar seninle.. Rusları seç PPSH silahını seç. Unutma 5.sıradaki ve en alttaki silah, Sadece Mousenın Sol Tusuna Basılı Tutman Yeterli. Ülke Numaralarını Oyuna girmeden toplu bir şekilde yaz. Göruceksın.. Zaman kapısı fln istemeyecek. Teker teker bütün rakiplerini alt ediceksin.
puhahahah.. 
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
|