Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 23:57:27 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sağlığı mı nerden yükseltebilirim  (Okunma Sayısı 423 defa)
Adaletli
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 06 Aralık 2007, 12:51:37 »

s.a ben sağlığımı yükseltmek isitom nerden yükseltebilirim
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2007, 16:36:06 »

Sağlığını kullandığın saldırı dışındaki tüm seferlerden yükseltebilirsin. Eyer 100 sağlık yapmak istiyorsan vergi oranın %10 olmalı bu oranın üzerinde olan vergi fazlası yüzüne sağlığın 80 üzerine bile çıkmayabilir. Vergi düştükçe sağlık ekibi çoğalıyor ve ülkenin sağlığı çoğalıyor diye düşünebilirsin. iyi oyunlar

24
Muttefik
*

- 21 -

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2007, 17:09:27 »

Dostum Sefer harca Her saldırı -6 saglıgın gider ..

Oyunda saglık çok önemli bu yuzden %70 altındaSaldırı yapma ...

Saldırı haricinde herşey saglıgı artırır ...

21 Kısa ve Öz

Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
black_wolf
Muttefik
*

onuryucel1995@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2007, 19:26:16 »

saldırı dışında yaptığın her sefrde sağlığın %1 yükselir yani  sağlığın %10 sa %100 yapmak  için 90 sefer kullanmak gerek bi de vergi olayı war vergini her %2 yükselttiğinde sağlığın %1  dolmaz  Göz kırpan

herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
by_rohat
Muttefik
*

Kayıp Krallık Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2007, 15:40:59 »

şimdş senin kafan karışımış olabilri vergi oranı ne diye felan dur ben  sana ikisinide açı9klayayım..
Sağlık:Saldırılarda 6 birim düşer eğer sağlığın az ise asker kaybın daha fazla olur o yüzden sağlığın fazla düştüğünde saldırı yapma saldırı büyüleri ve savaş hariç her sefer kullandığında sağlığın arttar 1 sefer 1 birim sağlık demektir..
Vergi oranı:Bu  oarnı ülke yönetimden değiştire bilirsin  vergi oranı paran çok kötü olduüunda kullanabileceğin bişeydir yada para kasarken benim görüşümce en fazla %40 a yükselt o zaman sağlığın  en fazla %85 e yükselir şahsen ben paraya sıkışınca öle yapıyorum ama eğer sağlığın %100 ise ve vergi oranını %40 yaparsan ve saldırı yapmmasan sağlığın %100 kalır neese sana kolay gelsin iyi oyunlar inşallah açıklayıcı olmuştur..! Göz kırpan Dil çıkaran

...:::RoSeSi:::...

Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları

WoRLd~~  MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
KAOS
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Kayıp Gençlik Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2007, 19:45:42 »

sefer kullanark yükseltebilirsin en iyi yolu bence endüstri de artırmak hem bu arada askerde basarsın %15+ şekilde

It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world.
Chaos Theory

KIYAMET
KAOS

BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OLUNDA GELİN
BaiuM
Muttefik
*

..::Adrianapolis::..

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2007, 13:55:36 »

Harcadığın Her Sefer Sana Sağlık Olarak Geri Gelir Yani Savaş Yaptın Sağlıgın düştü örneğin sağlıgın %83 oldu savaş Bittikten Sonra 10 sefer ticaret yaptıgında sağlıgın %93 e yükselir Umarım Anlamıssındır!..

Birde Vergi Oranı  Muhabbeti Var %10dan Sonra Arttırdıgın her %2 lik Vergi Oranı Sağlıgından %1 Alır!..
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2007, 13:57:48 Gönderen: BaiuM » Logged

BaburSsS
Muttefik
*

148647034 leklek@leklek.com bılmem gog
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2007, 18:38:57 »

Dostum yine yalan söyluyorlar sana.. İnanma grup olarak kafaya almıslar seni.
Sağlık hiç önemLi Değil.2 tane renegation ring al.. Onlar doldurur. Bır taraftanda saldırına devam edersin.
Oyundaki karanlık buyuculerden bulabılırsın ringLeri. Mesaj at onlara oyunda.Unutma Onlar sadee Elf'lerdir.

Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 24 Aralık 2007, 18:47:13 »

Sırıtan Sırıtan yuhahahaha

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
black_wolf
Muttefik
*

onuryucel1995@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2007, 18:51:59 »

abi tmm zaten 18  gün geçti  kavramıştır olayı  gereksiz konu açmaalım bnce  sen bu konuyu kilitle artıgın  Adaletli ok  bide sen oyunu yeni başlaalı bi ay olmadı dha dimi   T_R  5 e  gelebilirsin
 şifreyi  özelden iste yani numaramdan 33980 bn l5 de deiilim ama arkadaşlar kurdu bnm adıma kuruolar gizli bi silah elde ettik artık  akında herkez görcek...  

klansız herkezi bekliyoruz başka liglerdede bulunur gerçi bide l4 de war ama biz sessiz ilerlioz yakında kulak tımalayıcı sesler çıkcak nese fazla uzattım bide galba havalandım biraz  

herkezi beklioz bi sinerji yaratalım birlikte ok    Göz kırpan                                                                                                                                                                                                                                                       

Dostum yine yalan söyluyorlar sana.. İnanma grup olarak kafaya almıslar seni.
Sağlık hiç önemLi Değil.2 tane renegation ring al.. Onlar doldurur. Bır taraftanda saldırına devam edersin.
Oyundaki karanlık buyuculerden bulabılırsın ringLeri. Mesaj at onlara oyunda.Unutma Onlar sadee Elf'lerdir.

ayrıca sölemek istediim bişi daha war hahahahahahahahzuhahahaha     

hiiç komik deil 

iki şe warmış  Kahkaha

işte bizde kendi çapımızda espiri yapmıoz öle gidio

herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.08 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu