Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 21:19:14 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bugger kimdir, nedir?  (Okunma Sayısı 347 defa)
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 04 Aralık 2007, 23:02:16 »

Eveet, bu sezon bolca duyduk bu kelimeyi. Bilen bilmeyen vardır bu kavramları açıklayalım önce.
Bug nedir? Bug, sistemde meydana gelen bazı aksaklıklardan dolayı meydana gelen sonuçların yanlış gösterimi olarak tanımlanabilir.
Neden bug demişler? Bir efsane var bu konu hakkında ne kadar doğrudur bilmem. Şöyle ki, hepimizin bildiği şu oda büyüklüğündeki bilgisayarda bir gün bir hata oluşmuş. Mühendisler aramış taramış bulamamışlar hatanın nedeni. Daha sonra devrelerin arasında ölen bir böceğe rastlamışlar. Bu böcek orda bir kısa devre yaratmış ve sistem kararsız (unstable) çalışmaya başlamış. Adı da bug olarak kalmış işte. Gülümseme
Bugger? Bu da bug yapan kişiye denir. (: Buglar genelde dandirik guppidik hatalar olduğu için takibi ve bulunması da zordur.
Müttefik tarihinde daha önce de buglarla karşılaştık. Ancak bu buglar genellikle kullanıcılar tarafından rastgele bulunur, üstün bir bilgisayar bilgisi veya çok zeki olmayı gerektirmez. Daha önce ki bug bulan arkadaşlar genellikle bir süre kullandıktan sonra bildirdikleri için madalya vermeliydik onlara çünkü gerçekten onurlu bir davranıştır bu. İnsanın egosunu yenerek bunu yapabilmesi, diğer oyuncuların haklarını yemeden, kendisin de zevk alarak oynayacağı bir oyun oynamışlardır. Peki neden söylemezler? Misal bu sezon ki arkadaşlar; oyunu yeterince kavrayamamış olmalarından (başarısızlık), kuyruk acısı(daha önce engellenmiş olmaları) ve kişisel gelişimlerini tamamlayamamış olmalarından dolayı söylememiş olabilirler veya hoşlarına gitmiştir kahraman olmak  Sırıtan
Bu tür insanları aslında aramıza almamız gerekir. Çünkü bugger olarak tabir ettiğimiz bu insanlar günlük hayatta da karşımıza hırsız, serseri, mafya olarak çıkmaktadırlar. Değerli Müttefik oyuncular, kucağınızı açın bu oyunculara, dışlamayın onları Gülümseme
Bunları neden mi yazdım? Belki gaza gelip, sinirlenip yeniden buggerlık yaparlar. Kim bilir belki de siteyi hacklerler. Bilinmez, herşey beklenir nihayetinde  Dil çıkaran
Şenlik başladı, iyi oyunlar  Gülümseme
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2007, 23:06:11 Gönderen: agTra » Logged
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2007, 23:07:18 »

kim bilir belki bir gün iyi çocuk olurlarsa ; tekrar oyunlarına devam edip müttefiğin ana sayfasını  (orjinali şirinler 'dir)
bile görebilirler  Kahkaha

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2007, 15:49:02 »

kim bilir belki bir gün iyi çocuk olurlarsa ; tekrar oyunlarına devam edip müttefiğin ana sayfasını  (orjinali şirinler 'dir)
bile görebilirler  Kahkaha

ahahahhaa ulen ne adamsın veysel bea ..  Kahkaha Kahkaha

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2008, 19:14:41 »

ya arkadaşlar sizde oluyormu bilmiyorum ama bende habire sefer harcadıkça paramın değerleri değişiyor.
ÖRN:178m iken sefer harcıyorum 1b oluyor bunun nedeni nedir?
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2008, 22:33:36 »

evet oluyor
birde hazineden para çıkartırken dikkatli olun azar azar çıkartın sonra
hepsi birden duman olabiliyor  Göz kırpan

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu