ma5t3r
Muttefik
LoGos
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Aralık 2007, 22:28:39 » |
|
FORUMA ÜLKEM ŞAHSIM ADINA SUÇLAMALAR OLAMDIKÇA YAZMIYORUM..AMA BU ÇOK PİS BİR İFTİRA BALBAL ARKADAŞIMIN SADECE BANA YARDIM ATMASI Kİ ONDA BUG OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORDUM,BUG YAPTIĞIM ANLAMINA GELMEZ HERHALDE..BUG VARSA BİLE NEDEN ENGELLENMEDİM..! BU YANLIŞIN DÜZLETİLMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2007, 22:34:26 » |
|
Paranı Balbal dan alırken bişey yoktu da Bug olayında adın gectikten sonra mı buraya yazma ihtiyacı duydun acaba? Tespit eden oyunun yöneticisi,sahibi.. Neyin savunmasını yapıyosunuz hala ? Tartışma alanına cevirmeyin burayı.. İnkar etmeden duramıyosunuz .. Suçlu var, kanıt var,şahit var, göz var nizam var Ben Bug da adı gecen kim var kim yoksa, yardım alsada,yardım yolllasada, yollamasada bu oyundan uzak kalmasını istiyorum Oyunun böle tipler yüzünden kirlenmesini istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2007, 22:39:26 » |
|
Bug yaptığı açıklanan ülkelerden 15-20 standart saldırı yiyen bir klan mensubu üyemiz var. 12515 Osmanlı Akıncı Türkleri Bu abimiz ligten çıkacağı garantiyken ve 1. sıradayken bu kadar saldırı yedi ve oyundan soğuyup ülkesini tatile aldı. Sonrada elf olarak tekrar 1 hafta sonra oyuna başladı. Bu ne olacak?? Merak ettim sadece. Hem hatırlatma yapmak istedim. iyi oyunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2007, 22:42:07 » |
|
hocam bazı seyleri atlıosun ama..herkesin kendini savunmaa hakkı var..
bugcular hakkındaki yazılarımı forumu takip eden herkes hatırlar zaten..
kimse gelip bugcuları savunuomusun demesin simdi, abest kacar..
sadece adam bi temenni de bulundu .. kimseye hakeret etmedi baskaları gibi ..
genellemeler yapmialım..eger tek yaptıgı yardım almaksa ki hic bi fikrim yok.. bu kesinlikle hatalı evet.. ama..bug ı bulup kullananlarla aynı kefeye konulması bana o kadar da mantıklı gelmio..
cünkü sadece yardım aldıysa! yardım aldıgı kisinin bug yaptıgını bildigini ispatlamaz hic bi sekilde die düsünüorum ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2007, 22:43:07 » |
|
Bug yaptığı açıklanan ülkelerden 15-20 standart saldırı yiyen bir klan mensubu üyemiz var. 12515 Osmanlı Akıncı Türkleri Bu abimiz ligten çıkacağı garantiyken ve 1. sıradayken bu kadar saldırı yedi ve oyundan soğuyup ülkesini tatile aldı. Sonrada elf olarak tekrar 1 hafta sonra oyuna başladı. Bu ne olacak?? Merak ettim sadece. Hem hatırlatma yapmak istedim. iyi oyunlar.
sipahi kardesim bunnara gelirsek isin icinden cıkamaız..hepimizin kaybı oldu..kimi hörgüc yedi..kimi standart kimi atestopu.. önemli olan oyunun temizlenmesidir..buna tessekür etmeliyiz..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
cyberking
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #20 : 03 Aralık 2007, 22:43:45 » |
|
Burası bunların yeri değilm mail ile yada oyundan ulaşarak çözün sorunlarınızı Engellenmenyada engellenmemen bizleri ilgilendirmiyor. Hele hele bu konu hiç yeri değil. Lütfen koyunayy dağıtmayalım. Ayrıca Yapılabilecekler yapılmıştır. tekrar söylüyorum konuya bağlı kalın konuyu saptırmak bi yere getirmez sizi.
Yönetici İncelemiş kararnını vermiştir. aklanmak bu baslıkta olmaz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2007, 22:52:45 Gönderen: cyberking »
|
|
"Kimileri deniz gibi köpürür, Kimileri dalga dalga secdede, Kimileri kılıç gibi savaşır, Kimileri kanımızı içmede..."
-*Acizler şikayet eder, liderler idare eder*-
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2007, 22:45:10 » |
|
hocam bazı seyleri atlıosun ama..herkesin kendini savunmaa hakkı var..
bugcular hakkındaki yazılarımı forumu takip eden herkes hatırlar zaten..
kimse gelip bugcuları savunuomusun demesin simdi, abest kacar..
sadece adam bi temenni de bulundu .. kimseye hakeret etmedi baskaları gibi ..
genellemeler yapmialım..eger tek yaptıgı yardım almaksa ki hic bi fikrim yok.. bu kesinlikle hatalı evet.. ama..bug ı bulup kullananlarla aynı kefeye konulması bana o kadar da mantıklı gelmio..
cünkü sadece yardım aldıysa! yardım aldıgı kisinin bug yaptıgını bildigini ispatlamaz hic bi sekilde die düsünüorum ..
+1 Kesinlikle katılıyorum Dürüs olup bilmemesi mümkün. sipahi kardesim bunnara gelirsek isin icinden cıkamaız..hepimizin kaybı oldu..kimi hörgüc yedi..kimi standart kimi atestopu..
önemli olan oyunun temizlenmesidir..buna tessekür etmeliyiz..
Doğru söylüyorsun birdaha düşündüm ve kurtulduğumuz için sevinçliyim. Samimi oyunculara iyi oyunlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2007, 22:46:06 » |
|
Bu konunun bug muhabbetine dönmesini istemiyorum. Tartışma alanında yeni bir başlık açabilir dileyen. Buraya yazanları forumdan uzaklaştırmak zorunda kalabilirim. Şu ana kadar yazanlara cevap verip konuyu bitirelim: 1. Gerekenler, gereken cezayı alacak. (Dinamik ip sayesinde ip ban en basit ceza olarak kalıyor  ) 2. İsmi yazılanlar kesin ve bariz bug yapmıştır veya biliyordur. Master banı biliyordu ama çok fazla uygulamadı. Farketmez, bu da bug yapanlara yataklıktır. 3. Bu arkadaşlar L5'ten başlama acizliğini göstereceklerdir yeniden, ne de olsa tarih hep tekerrür eder  Yeni geliştirilen güvenlik aparatı bu gibi durumlarda işe yarayacak işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma5t3r
Muttefik
LoGos
|
 |
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2007, 22:53:53 » |
|
BENDE NE ÇEŞİT BİR BUG VARDI..BENİM BİLDİĞİM VE UYGULAMADIĞIM BU BUG NEYMİŞ MERAK ETTİM DOĞRUSU..HERKES BİŞEYLER YAZMASIN LÜTFEN SADECE ADMİNİ MUHATTAP ALIRIM..! Uyarmıştım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2007, 22:56:35 Gönderen: agTra »
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2007, 22:56:45 » |
|
bu gold üyelere 1 tasın hediye edilmesi durumunda tasi gold üye sececek sanırım  peki hangi tası istediimizi..sana nasıl iletecez.. ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2007, 23:00:07 » |
|
Aslında şöyle: 1 taşınız olacak. Bu taşı istediğiniz özellikte kullanacaksınız. Yani hareket edebilen 1 taş ve taş yuvaları düşünün Onlar halledilir şeyler, sistem full otomatik çalışacak zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2007, 23:04:42 » |
|
 Bana bir taş hediye edilecekse tektaş olması yeterliydi. Teşekkürler. Pırlanta dimi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #27 : 03 Aralık 2007, 23:25:12 » |
|
Aslında şöyle: 1 taşınız olacak. Bu taşı istediğiniz özellikte kullanacaksınız. Yani hareket edebilen 1 taş ve taş yuvaları düşünün Onlar halledilir şeyler, sistem full otomatik çalışacak zaten. yakısır kardesim ..  saolasın ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #28 : 04 Aralık 2007, 00:27:50 » |
|
rutbe meselesınde sole bısı dusundum uygun olur mu bılmıorum ama genede dusuncemı acıklayım ben. Bence rutbeler belırlendıkten sonra belırlı rutbeye ulasan oyuncular klan kurma hakkına sahıp olsalar ya da klanda rutbesıne gore gorev alabılseler ıı olur dıe dusunuyorum. Mısal A rutbesıne sahıp oyuncular klan kurabılsın, B rutbesıne sahıp oyuncular baskan yardımcısı olabılsın, C rutbesıne ulasanlar ıc ve dıs ıclerı baskanlıgı yapsın rutbe alamamıs oyuncularda er olarak kalsın . yenılenmekte olan ve yenılenmeye devam edecek bır oyun ıcın yonetıme tesekkurler
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
tuz_buz
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #29 : 04 Aralık 2007, 02:29:06 » |
|
herkeze bol bol topraklar bol bol paralar ve en askari savunma duzeyi diligi ile yeni donemde ben burdayım ... herkeze şimdiden teşekkur ediyorum siz olmasanız bu oyun bu kadar zevkli olmaz her arkadaşa tek tek teşekkur ederim normal hayatta herkeze başarılar (oyun cinde sadece ben ve ittifak arkdaşlarıma biraz bencillik olsun  )
|
|
|
|
|
|
the K.G...
|
|
|
|