Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 01:04:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kasım ve Aralık dönemi.  (Okunma Sayısı 3801 defa)
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #120 : 07 Aralık 2007, 21:25:19 »

acık arttırma konusunda  evet oyle demıstım  baskasında olmayan bır bırım o yuzden market kapanıp o sekılde bır sıstem olmamalı cunku 4 cesıt askerımız var ,bı de markete buyucu gıremez  oyun cok kotu olur o ıs olmaz..

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #121 : 07 Aralık 2007, 21:52:17 »

Arkadaşlar rütbe sistemi 2008 yılında yapılacak. Çok derine inmeye başladınız. Ben sadece kısaca değinmek istemiştim (:
Merak etmeyin, sistem faaliyete geçmeden önce tüm detaylarıyla burda sizlere sunulacak. Kavgamızı edeceğiz ve ondan sonra yayına geçecek.
Şimdilik kapatalım bu konuyu.
Miyed
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #122 : 14 Aralık 2007, 23:39:36 »

Bence kullanılması gereken rütbe Muttefikte kullandığımız askeri birimlerin hepsinden oluşmalı. Tüm yaptığımız saldırı ortalamaları sezonların bitiminde rütbedeki saldırı oranımıza göre o sezonki ortlama saldırılarla Ortalaması alınmalı.
Örneğin ben sürekli hava saldırısı yapan biriyim ve 3 sezon hava saldırılarından aldığım toprak %85 ortalamaya sahip.
Benim rütbeme yaptığım saldırıların %95 i hava saldırısı ise ve bu kadar iyi saldırı oranına sahipsem havacı saldırısı komutanı olduğumu anlatacak bir brove yada Zeplinin karşısında 1 veya 2-3 yıldız olmalı ve diğerleride yapacağımız dönemlerdeki saldırı oranları ile çoğalmalı. veya  azalmalı. Büyücülerde buna dahil edilmeli tabiğiki.

Saldırıdaki 5 sezonluk ortalama askeri üstünlüğü
fighter            =  
mongonel      =
zeplin             = &&&
bombard       =&
gurru             =&
Savunma       =&&
Bunun gibi olsa daha basit ve oyuna daha yakın olur diye düşünüyorum.

İyi de böyle bir şey olsa adama kristal küre ile bakmadan az çok ne kastığını öğrenebilirsin Kahkaha
Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.065 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu