Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 01:01:42 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kasım ve Aralık dönemi.  (Okunma Sayısı 3800 defa)
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 03 Aralık 2007, 20:39:13 »

Herkese merhaba,
Öncelikle bug konusuna değinelim.
Markette bug bulan bazı arkadaşlarımız herkesin hakkını yemişlerdir. Bu konuda elimizden geleni yaparak bugı tespit ettik ve kapattık.
Bug yapan oyuncular:
1. Anathema (Captain Hurtado, Shoot'Em Up, orlando, adebısı)
2. Hybo
3. Balbal
4. Çağrı (Arkhe başkanı) Bazı arkadaşlar rahatsız olduğu için detaylı açıklama yapmam gerekiyor. çağrı bey, bugı biliyordu. deneme amaçlı 1-2 kullandı ama kimsenin hakkını yememek için olsa gerek devamını getirmedi. ancak yardım almıştır. bu durumda çağrının suçu bugı kullanmak değil, bugı söylememektir. neden söylemedi bilinmez.
Captain Hurtado, Shoot'Em Up, orlando, adebısı ülkeleri ahathema ile hybo'nun fake ülkeleridir.
Bug kullandığı iddia edilen, Tılsım, 21 klanı, ve cingene ülkeleri bug yapmamıştır, bundan emin olabilirsiniz. Konu hakkında sorulan sorulara cevap verilmeyecektir, önümüzde uzun yollar var.
Master aklanmıştır, suçsuzdur.
Önümüzdeki sezon yapılacak yenilikler:
Demirci: Her birime sadece +1 vuruş gelişmesi eklenecek, masraflar savunma masrafından biraz daha fazla olacak.
Standart saldırı ve büyücü saldırılarındaki oranlar değiştirilerek kayıp sayıları arasındaki uçurum asgari düzeye çekilecek.
Tılsım taşları: Bu yenilik proje aşamasında ama uygulanacak. Önerilerinizi yazabilirsiniz. Şöyle ki; yaklaşık 4-5 tane taş olacak. Bu taşlardan herhangi birisini aldığınızda atıyorum 300 sefer boyunca %15 fazla asker üretebilecek ya da % 25 fazla yiyecek ya da % 25 fazla altın üretmek gibi seçenekleriniz olacak. Atıyorum 100 seferi asker için, 50 seferi altın için kullanabileceksiniz. Dönem içinde en fazla 3 taş alabilirsiniz, her taş 5 YTL olacak ve gold üyelere 1 tane hediye edilecek. Lig değiştirme işlemleri de bu hediye taşla otomatik olarak yapılacak.
05.12.2007 - 01'00 da şenlik yapılacak. 07.12.2007 01.00'da sonra erecek ve 08.12.2007 01.00'da yeni sezon başlayacak.
2008 yılına yepyeni bir müttefikle gireceğiz, tamamen değişen yeni tasarım, çok gelişmiş profil ve rütbe sistemi vs.
İyi oyunlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2007, 02:07:35 Gönderen: agTra » Logged
20
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2007, 20:48:43 »

Başarılarınızın  Devamını Dileriz 21  Ailesi Olarak..

®нєя нαккı ѕαкℓı∂ı®
 ben de bu kadar hakkı nerde diyordum Gülümseme                                                             
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll 
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°²
Copyright 21 © 2007
deazz
Muttefik
*

:)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2007, 20:52:27 »

............... ben sadece wowwwwwwww dıyorum ve yapanların ellerıne saglık  hadı RasT geLe...

........ sakarya merkez kafasına göre herkez Göz kırpan ...

............... yaptıkLarımız yapacakLarımızın teminatidir...
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2007, 20:52:40 »

bize dönem boyunca bug bogcu diyen arkadaşlar 1. elden cevap almış oldular

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2007, 21:13:18 »

Hak sahiplerini ne kadar yanlış yerden yazmış olsamda tebrik ederim.
Bu tılsım kalkanı olayında biraz düşünüp düşüncemi açıklayacağım ama oranlar yüksek gibi göründü ilk etapta..

hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2007, 21:18:41 »

yapılan deisiklikler cok mantıklı bnce..ellerine saglık emei gecen herkese..

bug olayının tamamen kapanması konusunda da cok rahatladım..bunu sagladıgınız icinde özel olarak tessekkür ederim ..

rütbe olayının mantıgını nasıl olcak bilmediim icin yorum yapamicam ..

ama denizci oldugum icin +2 olayının bitmesine üzüldüm.. =) onu da söliim  Göz kırpan

cok daha zevkli bi dönem gecircez gibi ..  herkese simdiden basarılar diliorum .. kolay gelsin ..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
SaToMaNiA
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 03 Aralık 2007, 21:19:49 »

"tamamen değişen yeni tasarım, çok gelişmiş profil ve rütbe sistemi vs"  bu rütbe sistemi nası bişi oluyo bi açıklama yaparmısn???

Mezarkabul
Aga
Anatoli@
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2007, 21:48:47 »

Rütbe sistemi şöyle: Artık sadece sezonluk başarılarınıza veya oyunun son günündeki başanınıza göre ölçülmeyeceksiniz. İlk 10'a girişiniz, adam yıkmanız, saldırıları ve savunmalarınızın başarı oranı, klandaki yeriniz, geçen sezonlardaki başalarılarınız vb. etkenler size puan kazandıracak. Bu puanlara göre de rütbelendirileceksiniz. Rütbe isimleri hakkında önerileri bekliyorum (mitolojiye uygun varsa, TSK rütbelerini en son çare olarak kullanacağım).
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2007, 21:54:47 »

bu rütbe olayındaki sistem harika olacak. Bana çok yarayacağını düşünüyorum nedense Gülümseme))

fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2007, 21:57:48 »

ok güzel zewkli bi yenilik tebrikler.tsk olması daha iyi olur gibi

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : 03 Aralık 2007, 22:00:29 »

peki bu rütbe işi klanlar içinde bi kazanç getirecekmi

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2007, 22:03:07 »

bu rütbelemede saldırdığımız askeri birimden rütbelemeler artarsa daha iyi gibi. Atıyorum 5 deniz yıldızı denizci saldırılarında her dönem başarılı olan birinde olsa diğerleri dönem dönem daha az yıldızla kalsa gibi...

VATANPERVER
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2007, 22:20:52 »

Yeni dönemi sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca oyunda üç dört ülke kullanıp çıkar sağlamayı düşününler aslında kendini kandırmakta, üç dört ülke ile oynayacağına yeni katılımcılar için oyun teşvik edilse. Hatta bu oyunun müttefik yönetimi tarafından biraz reklamı yapılsa çok iyi olur. Mesela ben tesadüfen buldum. Diğer oyunlara göre sade ve çabuk anlaşılır bi oyun yapmışsınız . elinize sağlık.

Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 03 Aralık 2007, 22:23:38 »

Kalyona verilen +2 saldırının değişikliğe ugrayıp +1 e gecmesi ve standart saldırı zararının azamiye indirilmesi dışında yapılan değişiklikleri ve yenilikleri benimsedigimi söyleyebilirim
Oyunun dengesini sarsmayacak şekilde yapılan her değişikliğe ve yeniliğie acık oldugumu daha öncede sölemiştim..  Muttefik alemi strateji oyunları icerisinde su an en iyilerinden biri ve bende bu oyunu severek oynuyorum
Ben ve Klan cevrem oyundaki dost cevrem  bug dan yakalanlara en büyük cezayı ( İP Ban ) olarak verilmesi taraftarıyız
Bu tip oyuncular cevreye zararlı oyuna zararlı ..
Hala neden aramızda olduklarını anlayabilmiş değilim
Zaten sabıkalı olan bu üyeler neden gecen dönem de oynadılar?
Verilecek en büyük cezanın İP Ban olarak verilmesini , böle oyuncuları da bir daha aramızda görmek istemedigimizi sölemek istiyorum

Rütbe konusuna gelince Gülümseme
Paşa Klanı nı bilen bilir..  Rütbeler her dönem başı kendi aramızda dagıtılır Gülümseme
Eger Rütbe mevzuu TSK baz alınarak yapılacaksa Caner paşamızı görmeden gecmeyin derim yönetime Gülümseme
çapkın postacı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 03 Aralık 2007, 22:27:47 »

Bug yapan oyunculara biten dönemde ne yapıldı yada neler yapılacak??
hiçbirşey olmamış gibi devammı edecekler ?? eğer öyleyse oyunun adına yakışmaz bu durum kendileri gibi oyunuda lekelerler.

yazıklar olsunki klan başkanı bunu yapmış okadar konuşmalar sonucunda birde haberi yokmuş gibi davranması herkesi kandırması dürüst rolu yapması ne kadar zavallı olduğunu belli etti Çağrı beyi...beymiş neyin beyi acaba Gülümseme .....
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu