Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
07 Ocak 2009, 21:01:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: büyü kıvamıı  (Okunma Sayısı 362 defa)
ertoo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 10 Mart 2007, 09:55:17 »

arkadaslar benim büyü kıvamım 49 Üzgün birine saldırmak istiyorum zaman kapısı aç diyor zaman kapısı açim diyorum büyü kıvamım az diye büyücüler patlıo nsl artırcam büyü kıvamını  Utandım Utandım
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2007, 14:41:23 »

büyü kıvamı şöyle hesaplanır senin büyüclerin/ senin büyü kulelerin eğer büyü kuleni yıkarsan büyü kıvamın atrar zaman akpısı için büyü ıkıvamın 75 olmalıdır bunları rehberden öğreneiblirsin, büyü kıvamını artırmak için büyücülerini artırmakda başka bi yol ama artırmak için dha açok büyü kulesi lazım çok büyü kulesi de büyü kıvamının düşmesine neden olur:) sen rehbere bakarsan dah aaçık bi bilgi alaiblirsin
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2007, 23:43:37 »

Büyü kulesi yık, inşaadan.
Olmazsa biraz sefer kullan büyücü gelsin.
Buyü kulesinden takip ederisn olaylarını.

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2007, 20:15:53 »

büyü kıvamı şöyle hesaplanır senin büyüclerin/ senin büyü kulelerin eğer büyü kuleni yıkarsan büyü kıvamın atrar zaman akpısı için büyü ıkıvamın 75 olmalıdır bunları rehberden öğreneiblirsin, büyü kıvamını artırmak için büyücülerini artırmakda başka bi yol ama artırmak için dha açok büyü kulesi lazım çok büyü kulesi de büyü kıvamının düşmesine neden olur:) sen rehbere bakarsan dah aaçık bi bilgi alaiblirsin
anlat ttın için saol Gülümseme

Geldim ! Gordum ! bide yenebilseydim cok guzel olcaktı Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu