traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #45 : 05 Aralık 2007, 20:17:19 » |
|
arkadasının yuregıne saglık... emegın ıcınde ayrıca sana tesekkurler. Cok gusel yazmıs. Anlayana tabi... bence 10 numara olmus
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #46 : 05 Aralık 2007, 20:25:49 » |
|
arkadasının yuregıne saglık... emegın ıcınde ayrıca sana tesekkurler. Cok gusel yazmıs. Anlayana tabi... bence 10 numara olmus
Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için.Ayrıca dediğin gibi evet.. "Anlayana" Ya da şöyle diyeyim,,anlamamazlığa vursa da her şeyin farkında olana. Aman ya her neyse. (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #47 : 06 Aralık 2007, 18:14:15 » |
|
ne yapsam,yapabilsem,yapmaı istesem,vazgecsem,yapamasam..gitsen..kapıyı kapiamadan dönsen..sarılsan..baslasak bittigimiz yerde.!
ama doru.. bitirdigin yerde baslamak..basladıgın yerde bitirmekti bizim icin..hatırladım yine..rüyamın en güzel yerinde..
ve yine sayıklıorum birbirine butunlesmis o iki kelimei kendimden sourcasına.. kıpırdıyor dudaklarım yine,yine titrek bir sesle,dönüsü olmayan bir baslangıcla yine
..hoscakaL.. sevdigim yine ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
black_wolf
|
 |
« Yanıtla #48 : 06 Aralık 2007, 19:44:17 » |
|
çk güzel yazmışın helal olsun kardeşim  EMEĞE SAYGIIIII
|
|
|
|
|
|
herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #49 : 07 Aralık 2007, 14:52:19 » |
|
"Susuyorum..Susacaklarım bitmiyor.."
Mağlup çıktığım bi savaş verdim tek başıma..Artık başka savaşlar açmak o kadar zor geliyor ki.. Vazgeçtim her şeyden.Savaştan,,galibiyetten,,ganimetlerden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #50 : 08 Aralık 2007, 12:31:07 » |
|
bunlar ne böle ya içim karardı vallahi bu sayfadan önce fıkraları okumuştum ne güzel gülüyordum şimdide utanmasam ağlayacağım yani. ama süper olduğunu sölemedende geçemeyeceğim.birşeyler karalayan herkezin ellerine kollarına sağlık.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #51 : 09 Aralık 2007, 19:32:56 » |
|
-Anlamadım? -Estağfurullah...Biz anlatamamışızdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #52 : 12 Aralık 2007, 14:34:19 » |
|
Uykusuz bir gece... ve saat epey gec... aklimda bir sorum var ve elimde cevap... sabah olsa...ben bi kere sizsam... ve sonra tekrar uyanip da konussam... hayat... dinle beni... birak birak pesimi benim... bu dunya cok elips ve de cok edepsiz... bedenim senin ama hayat, ruhum asla... hala masumum hayat... ama herkes kadar suclu...
sustuklarımı bilmeyeceksin sormadikça,, açmadıkça kapıların ardıni,,görmeyeceksin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #53 : 13 Aralık 2007, 13:33:03 » |
|
"...üç nokta ile bitirmiştim cümlemi son konuşmamızda.Yine üç noktayla başladım sensiz ilk konuşmamıza..Değişen bir şey yok aslında "sen" dışında.Sen yoksun sadece o kdar.Belki gelirsin diye düşündüklerim var.Ama sen yoksun.. " Konuşmamız " diyorum kusura bakma,,bir ben konuşuyorum aslında..Ama seninle konuşuyorum.Sen duymuyorsun sadece.. Duyardın gel(irsen)seydin eğer."
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2007, 13:35:34 Gönderen: lahmacun »
|
|
|
|
|
|
lahmacun
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #54 : 14 Aralık 2007, 16:05:24 » |
|
... bazen görmezsin karanlıkta kimin ışık kimin yansıma olduğunu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #55 : 14 Aralık 2007, 21:07:13 » |
|
Şimdi yalnızlığın boynunda Bir kırık kolye gibidir adın Ve temize çekilmiş Günahkar bir sabahın koynunda eşkalsiz aşkın
Her yanın uçurum Her sevdan ölü doğum Güneşlere susamış GGölgeden seherlerin
Hangi yana adını tükürsem Hangi travmada seni yitirsem Hangi aynada seni kaybetsem Çıksana artık artık içimden
Mil çektim kalbimdeki gözlerine Sağır bir sevda eşlik etsin lal olmuş sözlerine Hangi geceye bıraksam şimdi ben Bu karanlık gündüzlerimi
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #56 : 14 Aralık 2007, 21:09:33 » |
|
Belki şehre bir yağmur yağar Yıkılır kumdan kaleler Ölüm aşkı sobeler
Belki şehre bir yağmur yağar Islanır senden arta kalanlar...
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #57 : 14 Aralık 2007, 21:11:44 » |
|
İçimde yüzyıllık yalnızlık Odamda karanlık izdüşüm Tüm duvarlarda yüzün Ve bir parça hüzün Bugun benden gittiğin gün
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #58 : 14 Aralık 2007, 21:13:40 » |
|
Sol yanımda senli sancılar Soluk aldığım her yerde tanıdık acılar Vazomda soldu kan çiçekleri Geriye sen kaldın bana bir ev dolusu Resimlerin suskun Ve odamda zindan kokusu
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #59 : 14 Aralık 2007, 21:17:32 » |
|
Aşk susukun bu şehirde Ağıtlar yakarım sensiz ayinlerde Sustu senden sonra tüm hayat Yeryüzünde sağır bir sessizlik Ve fonda sensizlik...
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|