Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 19:15:28 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YENİ DÖNEMDEKİ SINIRLAMALAR  (Okunma Sayısı 5051 defa)
benist@n
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #105 : 26 Aralık 2007, 00:40:37 »

Ya gold olmak mühim değil kanka vallahi değil. Önemli olan gold üyeliğin verdiği tüm imkanları kullanırken olmasada olurdu reklamı.
Bugün herşey eşit hale getirilse parasını geri isteyecek adamlar çıkacak ondan korkuyorum Gülümseme

böyle bişeyin olması artık imkansız mantıklı düşünün gelen sıcak para geri çevirilir mi hele bi durun bakalım paralar kontörler bi biriksin de:) yönetici arkadaş yeni imtiyazlar verin millete ki cebiniz daha da dolsun:)

ben mevlana değilim adam ol öyle gel...

b@lb@l
emreaktas
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : 09 Ocak 2008, 11:54:09 »

seferler kac dk de bir gelecek o zaman 10 dk de 3 gelirse
iyi olur bence  Sırıtan Sırıtan
yinede kendiniz bilirsiniz

ultrAslan
by_rohat
Muttefik
*

Kayıp Krallık Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : 09 Ocak 2008, 15:23:59 »

seferler kac dk de bir gelecek o zaman 10 dk de 3 gelirse
iyi olur bence  Sırıtan Sırıtan
yinede kendiniz bilirsiniz
yok o 10 günlük arılık dönemi için geçerliydi.! Göz kırpan

...:::RoSeSi:::...

Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları

WoRLd~~  MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #108 : 09 Ocak 2008, 20:33:01 »

ben  kendim olduğum gibi bir çoklarınıda gold yaptım arkadaşlar amacım oyunda ayrıcalık olması değildi.tek amacım ise bu işe emek,gönül,ve değerli zamanını ayıran arkadaşımız taner inde hizmetinin karşılığını almasıdır.eğer ayrıcalık için gold olsaydım gold üyeliğin ayrıcalığı fazla olmadığını düşünür vede olmazdım.o yüzden gold olan arkadaşların ayrıcalık için değil emeğe katkıda bulunmak için saygı göstermek için bu oyunun devamlılığı için gold olmasını rica ediyorum.Teşekkürler....iyi oyunlar...
eko112
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : 12 Ocak 2008, 12:30:22 »

genede ilerleme var...

TERÖRE LANET OLSUNSensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce*
[/shadow]
taylant
Muttefik

taylant34@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #110 : 12 Ocak 2008, 15:41:19 »

ben  kendim olduğum gibi bir çoklarınıda gold yaptım arkadaşlar amacım oyunda ayrıcalık olması değildi.tek amacım ise bu işe emek,gönül,ve değerli zamanını ayıran arkadaşımız taner inde hizmetinin karşılığını almasıdır.eğer ayrıcalık için gold olsaydım gold üyeliğin ayrıcalığı fazla olmadığını düşünür vede olmazdım.o yüzden gold olan arkadaşların ayrıcalık için değil emeğe katkıda bulunmak için saygı göstermek için bu oyunun devamlılığı için gold olmasını rica ediyorum.Teşekkürler....iyi oyunlar...
arkadaşa katılıyorum kımse babasının hayrına bızım keyfımızı yapacak halı yok eger burdaysak bu oyundan keyıf aldıgımız ıcındır eger oyundan keyıf alıyor ve daha fazla seyler beklıyorsak elımızı tasın altına koymamız gerekıyo

bı bakıp cıkarız dedık muftelası olduk çıktık Gülümseme
Oasis
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : 12 Ocak 2008, 20:42:05 »

You don't have permission to access /cgi-bin/ on this server. hatayı verior bende oyuna gir deyince
Lord_Of_Gölge
Muttefik

..::KaySEri::..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : 12 Ocak 2008, 20:43:32 »

You don't have permission to access /cgi-bin/ on this server. hatayı verior bende oyuna gir deyince

daha lig başlamadıki... Sırıtan

AstsubayWebTR
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #113 : 13 Ocak 2008, 12:49:17 »

Yeni uygulamar ve harcanan emekler için teşekkür ederim. Mutlaka düşünülenler hem oyunun hemde oyun kurucusunun fayda sağlamasına yönelik olacaktır.
Benim bu uygulamalarda yapılabilecek bazı değişiklikler için önerilerim var değerlendirirseniz sevinirim.
1. Strateji tarzı bir oyunda sayfa gösterim sınırlamasının taktik araştırmaları engelleyeceğini ve bu nedenle klan stratejisi belirlemede  sorunlara yol açacağını düşünüyorum. Buna çare olarak klanların yönetiminde bulunanların sayfa gösterim sınırlamasının artırılması (örneğin üyenin 500 hakkı var ise yöneticilerin 750 olması) buna ilave olarak 10 dakikada bir gelen seferle birlikte sayfa gösterim hakkınında 10 dk da 2 adet olarak ilave edilmesi oyuna farklı stratejiler kazandırbilir.

2. Ülke yıkımına giden bir oyuncu zayıf düşmekte yıkım yapması halinde ise elle tutulur bir getirisi olmamaktadır. Ülke yıkımı yapan oyuncuya bazı imtiyazlar tanınabilir. Örneğin depodaki seferler 1 artarak değil 2 artarak gelebilir.

3. Yıkım denemesi yapılmış oyuncuya da kendisini toparlayabilmesi için bazı imtiyazlar tanınmalıdır. Örneğin ardarda 50 saldırı alan oyuncuya sayfa gösterim sınırlaması kaldırılmalı o günlükve buna ilaveten depodaki seferleri artı 2 şeklinde verilebilir.

4. Sağlığın sefer harcamadan kendiliğinden zamanla düzelmesi seçeneği gold üyelere tanınmalı mesela oyuncu seferlerini saldırı ile harcaya bilmeli ve her 10 dk da 1 sağlık yükselmesi olabilmeli     (Aslında gold üye değilim böyle bir hak var mı onu bilmeden öneriyorum.)

mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : 13 Ocak 2008, 23:32:11 »

Yeni uygulamar ve harcanan emekler için teşekkür ederim. Mutlaka düşünülenler hem oyunun hemde oyun kurucusunun fayda sağlamasına yönelik olacaktır.
Benim bu uygulamalarda yapılabilecek bazı değişiklikler için önerilerim var değerlendirirseniz sevinirim.
1. Strateji tarzı bir oyunda sayfa gösterim sınırlamasının taktik araştırmaları engelleyeceğini ve bu nedenle klan stratejisi belirlemede  sorunlara yol açacağını düşünüyorum. Buna çare olarak klanların yönetiminde bulunanların sayfa gösterim sınırlamasının artırılması (örneğin üyenin 500 hakkı var ise yöneticilerin 750 olması) buna ilave olarak 10 dakikada bir gelen seferle birlikte sayfa gösterim hakkınında 10 dk da 2 adet olarak ilave edilmesi oyuna farklı stratejiler kazandırbilir.

2. Ülke yıkımına giden bir oyuncu zayıf düşmekte yıkım yapması halinde ise elle tutulur bir getirisi olmamaktadır. Ülke yıkımı yapan oyuncuya bazı imtiyazlar tanınabilir. Örneğin depodaki seferler 1 artarak değil 2 artarak gelebilir.

3. Yıkım denemesi yapılmış oyuncuya da kendisini toparlayabilmesi için bazı imtiyazlar tanınmalıdır. Örneğin ardarda 50 saldırı alan oyuncuya sayfa gösterim sınırlaması kaldırılmalı o günlükve buna ilaveten depodaki seferleri artı 2 şeklinde verilebilir.

4. Sağlığın sefer harcamadan kendiliğinden zamanla düzelmesi seçeneği gold üyelere tanınmalı mesela oyuncu seferlerini saldırı ile harcaya bilmeli ve her 10 dk da 1 sağlık yükselmesi olabilmeli     (Aslında gold üye değilim böyle bir hak var mı onu bilmeden öneriyorum.)

1. Bence klan stratejilerinin belirlenebilmesi için şimdiki sayfa gösterim hakkı yeterli.. Dil çıkaran

2. Kimseye imtiyaz tanınmamalı.. Zaten yıkım yapan oyuncu belli şeyleri göze almak zorundadır. Yıkım yapmak zor bi iştir, yıkım yapan yaptığı işin sonundaki zorluklara katlanabilmeli. Göz kırpan

3. Bunlar da gereksiz.. Zaten yıkım denemesi yapılan oyuncuya fazladan görüntüleme hakkı vermek bir şeyi değiştirmez.  Ayrıca toprağı 1k nın altına inmiş bir oyuncunun bir kaç defa keşif yapması onu yıkmak için seferlerini harcamış olan tüm oyuncuların emeklerinin heba olması için yeterlidir. Göz kırpan

4. Gold üyelik oyunun sürekliliği  ve devamı için getirilen bir sistem.. Eğer gold üyelik gerçekten parayı verene büyük ayrıcalıklar vermek için için getirilmiş bir sistem olsaydı dediğin şeye katılırdım.. Ben de gold üyeyim ama oyundaki iyi ve kötü oyuncuların birbirlerinden ayrılması,  2 sene içerisinde oluşturulmuş taktiklerin heba olmaması, oyunun belli  zorluk seviyesinin korunması ve herşeyden önemlisi oyundan aldığımız zevkin devamı için gold üyelere bu tip ayrıcalıklar tanınmaması gerekiyor.. Göz kırpan
(Tabii bu yeni 5 YTL ye alınan tılsım taşları bence çok doğru bir uygulama olmadı bu yönden Kararsız)

Northern LightS
zinguna
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #115 : 17 Ocak 2008, 16:03:22 »

10 dk bir sefer konusuna hiç itiraz etmicem 2-3 senelik duzen deişmez
yakında şeyde olur premiumlulara seferler 5dk bir :S

ben oyunda yeniyim inşallah ilerde beni hatırlayanlar olur ve tüm clanımı Gülümseme

ZaG Geri Dondu =)
Ogretmene Dikkat ! Zag artık l4 de yeni sezon itibari ile
DarbehanComeBack(#54243) Gülümseme
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : 19 Ocak 2008, 20:14:30 »

bu oyunun amacı insanların birbrini yıkması değldi doru taktikler sonucu zirveyi elde etmeleriydi.

oyunu çok iyi bilen bi kaç klanın birbirini yenebilmesi için  birbirlerini oynayamaz poziyona sokmaları gerekiyordu
bu da yıkmaktan geçiyordu Dil çıkaran
sonucunda böle bi "trend" oluşuverdi
sonradan da devam etti

ama dediğim gbi bu oyun milletin birbirini yıkması için değildi

hem saten ozaman yıkılan kişi yeni hesap açıyodu Dil çıkaran

diğer bi konu
gösterim hakkı fazlasıyla yeterli
he oyun oynayıp ( kendi çapımda ) hem de adminlik yapmama bile yetecek kadar gösterim hakkı wardı
durum yok o msj yok bu msj
onun şifresi
bunun klan adı o ülkenin bug denetimi fln vs
hepsine yetiyodu
oyun oynamanıza ve strateji yapmanıza yetecek kadar gösterim hakkı war

ayrıca gold üyelere verilen haklar  hadi herkes gold alsına yöneltmek maksatlı değil
tamamen server giderlerini karşılamak için

neyse hepinize bol bol başarılar

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu