|
KAOS
|
 |
« : 11 Kasım 2007, 20:10:25 » |
|
benim puanım adamın 10katı kadar ama adam bana büyücü saldırısı yapabiliyor ve clansız acaba bunun bi açıklaması var mı
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2007, 20:31:15 » |
|
eeee bakıyosunuzda cevap veren yok ? 
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2007, 20:40:09 » |
|
garip... puanı inip çıkıyor olmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2007, 20:46:24 » |
|
hayır en fazla olsunda 50m olsun yine fazla 170+ m puanım vardı gerçi dokunmadı ama sadece merak ettim nasıl oldu diye
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
hükmeden
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2007, 12:23:10 » |
|
senden daha fazla büyücü kasma ihtimalini düşündümü bug parada diye hatırlıyorum bug olupta büyücü geldiğini duymamıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2007, 12:44:39 » |
|
senden daha fazla büyücü kasma ihtimalini düşündümü bug parada diye hatırlıyorum bug olupta büyücü geldiğini duymamıştım
ben bug var demiyorum nasıl saldırabilir adamın kat ve kat fazlasıyım saldırmadan kaçması lazım bunu engellemek için saldırırken clanının olması lazım düşman clana saldırırken kaçmaz ne olursa olsun adam clansız ve puanı çok az bunu diyorum ben
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2007, 14:37:38 » |
|
kendisine sorup rica etsen soyleyebilir belki
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
darkseed
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Kasım 2007, 15:23:40 » |
|
bende aynı olayı yapıyodum bi ara baktım sıralamada gerideyim elfleri aldım 2m büyücü yaptım yanlış hatırlamıyosam temelistanmıydı neydi storm klanındaydı benim 10 katımdı senin dedin gibi baya bi toprak almıştım alırkende büyücüler kaçıyodu tabi 
|
|
|
|
|
|
Hayat üçbuçukla dört arasındadır. Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
21 BLACK JACK
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2007, 15:34:26 » |
|
Sonra 
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
darkseed
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2007, 15:43:19 » |
|
sonrası ülkemi yıktınız ama oyun bu merak ediyodum zaten yıkılınca nasıl oluyo die ahuahauhau
|
|
|
|
|
|
Hayat üçbuçukla dört arasındadır. Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın
21 BLACK JACK
|
|
|
|
Lloyd
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2007, 16:20:19 » |
|
saldiriyi yaparken senin 10da 1 puanindan daha cok olup, sonradan sen baktiginda puani tekrar dusmus olabilir... buyuculeri kacar dogru ama saldiri yapamaz zaten 10 katindan fazlasina...
|
|
|
|
|
|
Nothing can move faster than light does...
Krotrin - #328 Northern Lights (Buyucu)
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2007, 20:49:42 » |
|
saldiriyi yaparken senin 10da 1 puanindan daha cok olup, sonradan sen baktiginda puani tekrar dusmus olabilir... buyuculeri kacar dogru ama saldiri yapamaz zaten 10 katindan fazlasina...
lyod dostum adam saldırıken online dım ben  yani baktım yoksa senin yapacağın yorumun aynısını yapardım bende olayda bişey vardır diye geldi bana keşke ss leseydim ama aklıma gelmedi o an yok adam resmen yani benim yazdığım en az 10 belki daha fazladır belki fark:D
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
Lloyd
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2007, 00:31:03 » |
|
o zaman aciklamasi doga ustu gucler 
|
|
|
|
|
|
Nothing can move faster than light does...
Krotrin - #328 Northern Lights (Buyucu)
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2007, 08:26:47 » |
|
..: İman Gücü :..
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2007, 18:54:35 » |
|
..: İman Gücü :..
24 güzel bi cevap lyod senikide eyw neyse zaten geçti gitti giden açıklaması yoksa ne yapalım artık sağlık olsun  ama 24 o şimdi iman gücüyle saldırınca benim ülkeye giriyosa ben imansız mı oldum töbe töbe
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|