-b@lb@l-
Muttefik
ben mevlana değilim, adam ol öyle gel...
|
 |
« : 22 Ekim 2007, 12:53:25 » |
|
artık demirci taktiğinin çöpe gittiği herkes tarafından malum...diğer ligleri bilmem ama 1. ligde toprak konusunu da düşünecek olursak akıllıca bir seçim olur para... 
|
|
|
|
|
|
b@lb@l
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2007, 13:02:06 » |
|
o demirciler bi gün akıllanıp kulelerni yıkarlarsa hiç şaşırma 
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
-b@lb@l-
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2007, 13:08:36 » |
|
savaş bu yıkmak ta var yıkılmak ta...
|
|
|
|
|
|
b@lb@l
|
|
|
|
WeDaT
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2007, 13:13:38 » |
|
oyun duzenınde tam yerlesdmıs bır durm para kazanma taktıgı ama oyun l1 de bırlesıp marketten alıs ı cektıgınde sıstem coker oyle seferlerınle beklemek zorunda kalırsın . ve l1 para kasmayı herkes noprmal goruyor eski hörgüçcüler kalmadı piyasada.
|
|
|
|
|
|
# 27 BüYüK Selçuklu DEv. 2009 yepyeni bir yıl 
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Ekim 2007, 17:51:01 » |
|
Demirci tactiğini hiç bir zaman demode edemessiniz.. Demirci tactiğine bir kac farklı seyler uygulayarak oynayabilirsin.. Fakat yinede demirci tactiğini istemesende uygulamıs olursun..Senin demiş oldugun istisnai bir lig olan bu dönem için geçerlidir.
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
dropper
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2007, 08:46:50 » |
|
1.cisi bu dönem istisnai değil...
geçen döenm ve yılklarda demirci oynayan kişi yada kişiler sürekli finansmanlarını ve yiyeceklerini dışarıdan,, klandan yardımla yada fake lerinden sürekli destekle sağlamışlardır... (itirazı olan yazsın:..) demekki bu oyunda temel ihtiyaç para.
para yoksa ya dileneceksin yada ülken savaş içinde sürekli asker üretip satıp savaşacaksın.. (kısır döngü)
market temeldir.. yiyecek temeldir.. kışla temeldir,, büyücü temeldir savunma kuleside son aşamada temeldir ama demirci öyle değildir.. para varsa satın alırsın askeri o kadar...
|
|
|
|
|
|
RAHMETİM, GAZABIMI GEÇTİ.........
KAUIP KRALLIK MUHABIFI.....
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2007, 09:28:54 » |
|
Demirci tactiğini hiç bir zaman demode edemessiniz.. Demirci tactiğine bir kac farklı seyler uygulayarak oynayabilirsin.. Fakat yinede demirci tactiğini istemesende uygulamıs olursun..Senin demiş oldugun istisnai bir lig olan bu dönem için geçerlidir.
Sen eski demircilerdensin galiba 
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
WeDaT
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2007, 09:38:20 » |
|
ah nerde o eski demirciler  kalmadı soyumuzu tükettiniz . ama bekleyin gelişmiş demirci taktiği ile gelicez  demirci taktiğinde versiyon yükseltiyoruz.
|
|
|
|
|
|
# 27 BüYüK Selçuklu DEv. 2009 yepyeni bir yıl 
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Ekim 2007, 09:40:27 » |
|
Ya bundan sonra fazla taktik çıkarmı bilmem ama bence her zaman en üst seviye,verimli taktik olarak demirci market endüstri taktikleri kalacak.
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
|
kuruyaprak
Kral Gücü
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Ekim 2007, 10:25:30 » |
|
bıdahakı donem kulecılerle bızzat ılgılencem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Ekim 2007, 11:01:24 » |
|
Amma komiksiniz ha. Demirci taktiği sadece şekil değiştirir... Kasarsın Markete atarsın Kasarsın Satar parasını biriktirirsin. Vs vs... Ama demirci taktiği güme gitti diyemezsin Dedirtmezler 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #12 : 24 Ekim 2007, 17:14:08 » |
|
olurda yıkılmazsam gelecek dönem demirci kasan birisi 1.olamaz bence  yani en azından bildiğimiz standart demirci taktiği ile 1.olamazlar... 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #13 : 24 Ekim 2007, 20:53:20 » |
|
1.cisi bu dönem istisnai değil...
geçen döenm ve yılklarda demirci oynayan kişi yada kişiler sürekli finansmanlarını ve yiyeceklerini dışarıdan,, klandan yardımla yada fake lerinden sürekli destekle sağlamışlardır... (itirazı olan yazsın:..) demekki bu oyunda temel ihtiyaç para.
para yoksa ya dileneceksin yada ülken savaş içinde sürekli asker üretip satıp savaşacaksın.. (kısır döngü)
market temeldir.. yiyecek temeldir.. kışla temeldir,, büyücü temeldir savunma kuleside son aşamada temeldir ama demirci öyle değildir.. para varsa satın alırsın askeri o kadar...
Polemik yaratmak ıstemıyorum ama.. soyle bır meydan da okumak istiyorum o zaman... Bana deki. ''gelicek dönem ben demirci tactiği ve büyücülük etmeden oynayacağim de... Marketle ugrasıp yukselıcem de''
Bende sana dıyorumki'' Markettekı butun arpanı kesıceğim.. senı yukseltmeyeceğim, ne ırkıyla ugrasırsan ugraş... Market bir nevi evrenseldir, oyunun bütün oyuncuları yararlanabilir.. Ama benım dediğim demirci muhabbeti ise kisişeldir.. olay da bitmiştir.Oyun ıcerısınde Savas da oldugu surece.. en azından benım hatırladıgım kadarıyla olan savaslar oldugu surece bır buyucude hiç bir şey edemez... Tabi bunu oyun ıcerısınde kafaya takan adamlar olursa yani para kastırmayan adamlar huso gibi tri gibi tmz gibi tabi bu adamlarda sımdılerde yoklar pıyasada..
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
-b@lb@l-
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Ekim 2007, 21:09:37 » |
|
[bTabi bunu oyun ıcerısınde kafaya takan adamlar olursa yani para kastırmayan adamlar huso gibi tri gibi tmz gibi tabi bu adamlarda sımdılerde yoklar pıyasada..[/b]
huso dedin de aklım geldi son gün az parasını yemedim rahmetlinin:)kulaklarını çınlatıyım dedim de 
|
|
|
|
|
|
b@lb@l
|
|
|
|