Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 20:08:59 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İntik@m Klanı Yeni Dönem  (Okunma Sayısı 3810 defa)
yaşam meleği
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 29 Mart 2007, 15:20:34 »

hemen bilgi vereyim bu bi öngörü değil her dönem yapılan bişey.
daha 2günönce 24 kişilerdi şimdi 16 songün ne olcak nakalım.
onun dışında düşük puanlı diye başaknı bile atmışlarr pesss.intikam intikam olmuyo böyle o örnek aldığınız taktir ettiğiniz muhafız gibi yapın.ara ara atın...böle bir anda çok göze batıyoooo.
limitlere de baktım zehirin 2 kontenjanı logos un 1 kişisi kalmış yakında onlarda atarlar 7 şerli oynarsınız.
WeDaT
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 29 Mart 2007, 19:23:43 »

hemen bilgi vereyim bu bi öngörü değil her dönem yapılan bişey.
daha 2günönce 24 kişilerdi şimdi 16 songün ne olcak nakalım.
onun dışında düşük puanlı diye başaknı bile atmışlarr pesss.intikam intikam olmuyo böyle o örnek aldığınız taktir ettiğiniz muhafız gibi yapın.ara ara atın...böle bir anda çok göze batıyoooo.
limitlere de baktım zehirin 2 kontenjanı logos un 1 kişisi kalmış yakında onlarda atarlar 7 şerli oynarsınız.
  ya kımsın bılmıyorum cok ta senı merak ettım kac kısı atmısım ben bu donem klandan sredar hocam de bılır son hafta kurlaı gelmeden kankadan 9 kısı alıyordum  ve onlar gelmeden once 18 kısıydık ıclerınden 3 tanesı geldı gundemdekı yazıları sonucu gerı klan 5 kısı klanıma katılamadı su anda gelem ımkanları olsa o 5 oyuncuyu da klanıma alırdım ve sen suna da dıkkat et muhafız klanına aldıgı uyesını atmaz cıkan klandan ıkı kardesım vardı 1 ı pum pum k.g yı ozlemıstı vs gerısın anlatmaya gerek yok bırı de fond o da ıntıkamdan saldrı yedı dıye oyun u bıraktı onu da sen arastır ne durum oldugunu klanımın adını azına alıcak kadar olmadın daha o kadar ol sevıyen olsun oyle konus klanım hakında . daha once de yazmıstım azımı bozarım dmeıstım klanım hakında laf atanlara daha da fazla bozdurma azımı
return of the king...
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 29 Mart 2007, 19:41:46 »

senden izin mi alcaktı klanı 16 kişiye düsürmek için ?

kusura bakma unutmusuz biz onu!

muhafız atar sabaha kadar zehir atar 7 ye düsürür logos atar 7 ye düsürür war mı bi sorun ?  illegal mi ?

klan 24 kişi ise 16 ya düstüyse bizim bi nedenimiz wardır KAAN IN İBONUN diger arkadaslarımın bir görüsü vardır...biz kimseyı puanı asagı diye atmayız!

atarsakta seni bağlamaz...
puumm_puumm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 29 Mart 2007, 21:21:56 »

atın beee Sırıtan

YataKta ve batakta eşin yoksa

ELİNE MAHKUMSUN!!!!
yaşam meleği
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 31 Mart 2007, 06:22:27 »

Alıntı sahibi: eL_akSa üzerinde 02 Mart 2007, 00:53:57
muhafız klanı oyunun en iyi klanlarındaN BİRİ ŞÜPHESİZ HİÇ BOZLULMAYAN KADROSUYLA BU DÖNEMDEDE ÇOK İİ İŞLER YAPICAKLAR TAKDİR ETTİGİN NOKTA İSE KLAN DAN ADAM ATMAMALARI SON HAFTA SAYIYI 7 ÇEKMEMELERİ BÖYLE OYNAYAN Bİ KLAN ÖNÜNDE SADECE EGİLİLİR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM

return kafa basmıyo galiba.senin sahibin diyorki muhafızı taktir ederim çünkü klandan son hafta adam atmıyorlar.(yani anlaman için muhafızın taktir sebebi yani el aksanın-burada sahibin olarak vurgulanan kişi ayni-muhafızı kutlamasının nedeni sizin şuan yapmadığınız klandan adam atmama işi.
yani başka klanların ii meziyetlerini biliyor ama yapmıyorsunuz.TUTARSIZSINIZ.
ama fake konusunda anti bir yazınızı görmedim demekki fake sonuna kadar destekliyor ve sonuna kadar da kullanıyorsnuz.
ama muahfıza ve logos a yaptıklarınız bana sökme hepinizin tek başına canına okurum ben ;Dkeşke önce sizle uğraşmya başlasaydım.en azından ordan adam gibi adamlarla muhatap oluyorum.
ya irontitana benim kadar dalan olmamaıştır.adam yine efendi soruyo seferimin bitim bitmediğini toprak alıp alamayacağını ama ben tanımadım (bombacı hariç o efendi geliyo bana) intikamdan böle aklı başında adam.
el aksa sözüm sana
düşmanın olana dalınca iyiyimde,sizi tek tek indirince mi kötü oldum da yıkılma emrimi verdin.emin ol beni yıkabileck olan ne sensin ne de seni sahipleri sanan oyuncu takımı.
her klanın başkanı var,ama önce lider ve arkadaş.ama sizin klanın bir sahibi var bu da hiç şaşaırtıcı değil.
return of the king...
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 31 Mart 2007, 11:27:20 »

bundan önce bir yazım daha wardı forumda ortamı germemek için karar almıstık cok ters olur diye sildim onu bak :

benım ülke numaram 5294 AlleN gel istedigini göster...uğraş..canımı oku =)

anca standart atarsın anca cıkıs yaparken atak kesersin yapacagın böyle etik davranıslar şimdiye kadar yaptıgın gibi...

yada milleti 5-6 k ya çekmek icin 10 k lık ülkelere dalarsın....anlattıgın gibi sabah aksam su hesaba dalıyorum die...cok yetenek istemıyor o biliyormusn ? ülke numarasını yazıp f5 e basmayı herkes yapabiliyor...bir kişinin oyunu bozmaktan kolay bişey yok bu oyunda....

benımse böyle şeylerden korkum olmadııgnı  herkes bilir...topla gel ben herkese uyarım merak etme...

ama oyunu adam gibi oynamayı çıkış yapamnı kesmemeyi standart atmamayı  sürekli bir kişinın oyunu bozmak icin oynamamayı herkes beceremıyor işte...biz bunları becerebildigimiz için az cok ismimiz anılıyor...

ama bunları bize yapanların sonunuda bilir herkes az cok..tarihta örnekleri var..bugun aynısı olursa sonucunuda yine aynı kapıya cıkarırım kımse merak etmesin...

hadi bakalım...herkese kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 31 Mart 2007, 11:30:59 Gönderen: return of the king... » Logged
eL_akSa
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 03 Nisan 2007, 19:47:26 »

HERZAMANKİ GİBİ intik@m KLANI NİSAN DÖNEMİ TÜM KLANLARA BAŞARI DİLER ...
AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 03 Nisan 2007, 20:14:02 »

saolun sizede başarılar Dil çıkaran
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 06 Nisan 2007, 07:36:41 »

İntikam klanını şu an listede göremiyorum.Umarım bir sorun yoktur böyle değerli bir klanı daima oyunda görmeyi arzularız.İnşallah bu bir strateji gereği falandır.Başarılar dileriz arkadaşlar...

LONG LİVE THE WARRİORS !!!
eL_akSa
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 06 Nisan 2007, 23:24:57 »

Bİ YERE KAYBOLDUGUMUZ BURDAYIZ KARDEŞİM Gülümseme
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 10 Nisan 2007, 10:34:12 »

BURADA OLDUĞUNUZU BİLMEK GÜZEL.İYİ EĞLENCELER DOSTLAR..

LONG LİVE THE WARRİORS !!!
AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 10 Nisan 2007, 10:41:59 »

hemde saglam burda intikam ortalamada yukarda herzaman oldugu gibi böyle görmek en güzeli Göz kırpan
eL_akSa
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 12 Nisan 2007, 18:48:02 »

SaGoL allen
helbra
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #43 : 13 Nisan 2007, 21:45:06 »

el aksa senden transfer yapsak kızarmısın Sırıtan
bonservis ne ıstersin:)))
KriptoN
Muttefik
*

serkan735@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2007, 19:59:43 »

söylenecek kelimelerin yetersiz kalacağı bi klan...oyunun en dürüst dostlarına her zaman sadık ve her zaman gönüllerin 1 numarısı...bütün oyuncularıyla bir bütün(sürgün,el aksa,king,iron,tatar,sansasyon,kripton ve daha ismini sayamadıklarım niceleri...)efsaneleşmiş bir isim her zaman herşeyin en iyisini hakediyor her daim başarılar ve bütün iyilikler sizin olsun...Forever intik@m;)

''Kertenkelemi sıkta gelde beğenme beni..'' Lemmy Kilmister
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu