İyi güzel hoş diyorsunuzda bazı ince şeyleri düşünmiyorsunuz. Ben bilmiyor muyum oyun 1 hafta sonra açılacak demesini. Biliyorum ama bunu istemiyorum. En kısa zamanda açma mücadelesi veriyorum. Sorunlaır çözdükten sonra defalarca deniyoruz. Yeni sorunlar çıkabiliyor, onları düzeltip yeniden deniyoruz. Oturup konuşuyoruz, değerlendiriyoruz herşeyi. Oyunda bug çıktığında tepkinizi çok iyi biliyorum, bunun önüne geçmek zorunda olduğumu da..
Oyun 2 gün sonra açılacak desem ve o güne yetişmese bazı şeyler daha çok kanıtlanır sanırım. Bunu hiçbirimiz istemeyiz. Oyuncular günde bir oyuna girip kontrol ediyorlar. Bu yüzden açılmasına 3-4 saat kala veya 1 gün önce haber verdiğimde kimse birşey kaybetmiyor çünkü seferleriniz birikiyor.
Bu günlerdeki çabalarımız oyunun tamamen istikrar sağlaması içindir. Sunucu problemini bir daha yaşamamak üzere çözmek istiyorum, bunun için de hala desteğe ihtiyaç var. Oyunda bug oluşmasını istemiyorum bunun için de zamana ihtiyacımız var. Hepinizden af diliyorum. Bugün 01.00 da açılacak oyun. Belki biraz aksama olabilir, idare edin lütfen.
tamer cennetlik adamsın ha

adam site sahibi nerdeyse hiç bir çıkarı yok ama bu kadar insan için kendini ne kadar kasıo bide bize bak bi bug çıoktımı çıkıp bas bas bağırıos eywallah teşekkür