Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 19:34:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eylül Sezonu  (Okunma Sayısı 2189 defa)
AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 21 Eylül 2007, 16:49:46 »

kimse sefer niye gelmıyor ya da oyun niye acılmıyor demediki zaten...

ben diyorum ki bu oyun artık ciddiyeti kanıtlamıstır..kesin ve net acılıs kapanıs tarihleri olmalıdır ya da kapanıslardan sonra hep standart bir ara verilmelidir oyuncular önlerini görmelidir...bu kadar basit..

niye gold üyelige gecildigi belli server yetmıyordu ee tadilatta olcaktı zaten biliyoruz ama bunlar önceden hesaplanmalı duyurulmalı...

maddi , manevi  ya da hem maddi hem manevi oyuna katkı saglayan kişilerin böyle taleplerinın olması ve dile getirmeleri gayet normaldir..kimsenın panik oldugu yok...sakinlestirelim derken panik havasına sokuyorsunuz bence...

yapıcı bir eleştiri benımkısı sahsen...
cyberking
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 21 Eylül 2007, 21:13:11 »

Merak etmeyin Taner her zaman daha iyisi için çaba sarfediyo eline sunucu güclendirmek için sondakka şansı çıktı bunu hemen değerlendirdi zamanla herşey daha super olacaktır.

"Kimileri deniz gibi köpürür, Kimileri dalga dalga secdede,
Kimileri kılıç gibi savaşır, Kimileri kanımızı içmede..."

-*Acizler şikayet eder, liderler idare eder*-
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : 21 Eylül 2007, 21:19:36 »

Büyük Bir olasılık Yarın aksam acılıyor yani cumartesi gecesini pazara baglayan gece

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
Elthanas
Muttefik
*

Kardeşler Takımı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 21 Eylül 2007, 22:47:52 »

uzak bi tarih söyleyin mesela Gülümseme

aybaşı falan olsun

kaşımayalım dalaşmayalım muhtemel sonuçlarını kabullenelim

mahkeme yollarında yaş alan yaş veren kişilik sadece bir değil 2-3 kişilik erbaba sordun mu dinsizi imansızı ayıran kişilik

kunteper dediğin 7 ceddinden kan emer...

artisliğin bini birdir para o bir de belki birdirbir bile değildir
MCB1907
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #34 : 22 Eylül 2007, 17:45:09 »

Büyük Bir olasılık Yarın aksam acılıyor yani cumartesi gecesini pazara baglayan gece
kesin bir açıklama yapma imkanı varmı bu gece ile ilgili eğer açılmayacaksa boştan yere beklemeyelim

@CERNSTORM
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK !!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 22 Eylül 2007, 17:50:43 »

aman abi cumartesi gecesi açılmasın da ne zaman açılırsa açılsın pazar off'um ben 1 günüm boşa gider yaww

Northern Lights
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK !!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 22 Eylül 2007, 17:52:15 »

vayy Can senmisin nerelerdeydin yaww. iyi bu gece açılıyorsa süper ...

Northern Lights
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK !!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : 22 Eylül 2007, 17:59:49 »

offf pardon ya yarın pazar zaten değilmi yaw. açmayın  . büyücüler  yardım edin 1 gün daha beklesin açılmasın bi okuyup üfleyin yaww

Northern Lights
ŞeHZaDe_CiN...
Muttefik
*

İşTe GeLDiM BuRDaYıM, BeN Bu İşTe uSTaYıM...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 22 Eylül 2007, 18:02:26 »

evt  artık   evdeyım nıhayet  ,   1. lıg  ı  cok ıstedık en sonunda ordayız , acılsa da oynasak falla  Sırıtan
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : 22 Eylül 2007, 18:57:55 »

İyi güzel hoş diyorsunuzda bazı ince şeyleri düşünmiyorsunuz. Ben bilmiyor muyum oyun 1 hafta sonra açılacak demesini. Biliyorum ama bunu istemiyorum. En kısa zamanda açma mücadelesi veriyorum. Sorunlaır çözdükten sonra defalarca deniyoruz. Yeni sorunlar çıkabiliyor, onları düzeltip yeniden deniyoruz. Oturup konuşuyoruz, değerlendiriyoruz herşeyi. Oyunda bug çıktığında tepkinizi çok iyi biliyorum, bunun önüne geçmek zorunda olduğumu da..
Oyun 2 gün sonra açılacak desem ve o güne yetişmese bazı şeyler daha çok kanıtlanır sanırım. Bunu hiçbirimiz istemeyiz. Oyuncular günde bir oyuna girip kontrol ediyorlar. Bu yüzden açılmasına 3-4 saat kala veya 1 gün önce haber verdiğimde kimse birşey kaybetmiyor çünkü seferleriniz birikiyor.
Bu günlerdeki çabalarımız oyunun tamamen istikrar sağlaması içindir. Sunucu problemini bir daha yaşamamak üzere çözmek istiyorum, bunun için de hala desteğe ihtiyaç var. Oyunda bug oluşmasını istemiyorum bunun için de zamana ihtiyacımız var. Hepinizden af diliyorum. Bugün 01.00 da açılacak oyun. Belki biraz aksama olabilir, idare edin lütfen.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2007, 19:46:46 Gönderen: agTra » Logged
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : 23 Eylül 2007, 02:37:47 »

Çabalar ve yenilikler için teşekkürler. Gecikmeler ne kadar can sıksada ilerisinin daha ferah olacağını bilmek yetiyor. Elinize sağlık yenilikler için.

brabus
Muttefik
*

kişisel olduğu için söyleyemem çok fenayım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 23 Eylül 2007, 09:29:20 »

İyi güzel hoş diyorsunuzda bazı ince şeyleri düşünmiyorsunuz. Ben bilmiyor muyum oyun 1 hafta sonra açılacak demesini. Biliyorum ama bunu istemiyorum. En kısa zamanda açma mücadelesi veriyorum. Sorunlaır çözdükten sonra defalarca deniyoruz. Yeni sorunlar çıkabiliyor, onları düzeltip yeniden deniyoruz. Oturup konuşuyoruz, değerlendiriyoruz herşeyi. Oyunda bug çıktığında tepkinizi çok iyi biliyorum, bunun önüne geçmek zorunda olduğumu da..
Oyun 2 gün sonra açılacak desem ve o güne yetişmese bazı şeyler daha çok kanıtlanır sanırım. Bunu hiçbirimiz istemeyiz. Oyuncular günde bir oyuna girip kontrol ediyorlar. Bu yüzden açılmasına 3-4 saat kala veya 1 gün önce haber verdiğimde kimse birşey kaybetmiyor çünkü seferleriniz birikiyor.
Bu günlerdeki çabalarımız oyunun tamamen istikrar sağlaması içindir. Sunucu problemini bir daha yaşamamak üzere çözmek istiyorum, bunun için de hala desteğe ihtiyaç var. Oyunda bug oluşmasını istemiyorum bunun için de zamana ihtiyacımız var. Hepinizden af diliyorum. Bugün 01.00 da açılacak oyun. Belki biraz aksama olabilir, idare edin lütfen.
tamer cennetlik adamsın ha  Gülümseme adam site sahibi nerdeyse hiç bir çıkarı yok ama bu kadar insan için kendini ne kadar kasıo bide bize bak bi bug çıoktımı çıkıp bas bas bağırıos eywallah teşekkür

-seco republic (#16611) ülkesini yıktın! Helal olsun!
2-kafescek (#15189) ülkesini yıktın! Helal olsun!
3-İmperiusun intikamı feci olacak (#21371) ülkesini yıktın!
Helal olsun!
4-Asi_1_Küheylan (#85)ülkesini yıktın!
Helal olsun!
5-Statue (#400) ülkesini yıktın!
Helal olsun!(kazaran oldu)
MCB1907
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #42 : 03 Ekim 2007, 13:28:55 »

arkadaşlar site neden kapandı bir bilgisi olan var mı

@CERNSTORM
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu