-b@lb@l-
Muttefik
ben mevlana değilim, adam ol öyle gel...
|
 |
« Yanıtla #15 : 21 Eylül 2007, 00:29:45 » |
|
valla gittim sahur yaptım geldim yine başlamamış:(
|
|
|
|
|
|
b@lb@l
|
|
|
RavaneLLi
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 21 Eylül 2007, 00:53:32 » |
|
hala başlamadı=)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brabus
Muttefik
kişisel olduğu için söyleyemem çok fenayım
|
 |
« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2007, 06:12:00 » |
|
başlamadı kanımca saat 14-15 sularında açılır veya tamer bizim paraları alıp alanyada isweçlerin içinde tatil yapıyodur ehuuehuehue jag alskar dej 
|
|
|
|
|
|
-seco republic (#16611) ülkesini yıktın! Helal olsun! 2-kafescek (#15189) ülkesini yıktın! Helal olsun! 3-İmperiusun intikamı feci olacak (#21371) ülkesini yıktın! Helal olsun! 4-Asi_1_Küheylan (#85)ülkesini yıktın! Helal olsun! 5-Statue (#400) ülkesini yıktın! Helal olsun!(kazaran oldu)
|
|
|
|
mavikus
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2007, 08:17:44 » |
|
kesin oyun başlama tarihi hakkında yönetimdeki arkadaşlar bize açıklama yapacaklar mı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmc
|
 |
« Yanıtla #19 : 21 Eylül 2007, 08:30:59 » |
|
ah bi bilsekk..
|
|
|
|
|
|
HER ZAMAN HER YERDE BİR YÜREK,BİR UMUT aynı düşünce olmasa da TEK SES CAN DOSTLARIMA... DÜŞMANLAR ZATEN BELALARINI BULURLAR 
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #20 : 21 Eylül 2007, 08:59:15 » |
|
Sayın yönetim bir açıklama lütfen, ne zaman başlayacak oyun, nedir bu sessizlik anlamış değiliz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmc
|
 |
« Yanıtla #21 : 21 Eylül 2007, 09:04:45 » |
|
Sayın yönetim bir açıklama lütfen, ne zaman başlayacak oyun, nedir bu sessizlik anlamış değiliz.
sabırlı olalım arkadaşlar... uğraşıyolardır bügun yarın başlar.. bekleyelım acele yok lütfen  onlarada hak verelım..
|
|
|
|
|
|
HER ZAMAN HER YERDE BİR YÜREK,BİR UMUT aynı düşünce olmasa da TEK SES CAN DOSTLARIMA... DÜŞMANLAR ZATEN BELALARINI BULURLAR 
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 21 Eylül 2007, 09:45:42 » |
|
hedefi ülke çapında ya da dunya capında hatrı sayılır bir oyuncu sayısına ulasmak olan bir oyun icin bu bence cok dramatik bir durum...
eskiden bu belliydi 1 inden 1 ine..simdi bir 10 nu bir 21i bir bilemem kacı...artık oyunculr oyun kapanır kapanmaz günlerce beklemeye alışmışlar gördügüm kadari ile...
tuhaf...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #23 : 21 Eylül 2007, 09:46:42 » |
|
beyler sakın bıraz valla , bekleyın bu gun acıldı aksama 01:00 da da sıfırlarlar yenıden baslarız... umıt gold konusunu sen bılırsın ben ozellıkle kımseyle bu konuda konusmadım cebınden para cıkart da gıt gold ol dıyemem kımseye...ısteyen olur ıstemeyen olmaz...benım ıcın farketmez, bu konuyu da degıstırmeyın bu arada anlamsız tartısmalar devam etmesın...lutfen (tartısma alanı degıl)
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #24 : 21 Eylül 2007, 10:21:20 » |
|
hedefi ülke çapında ya da dunya capında hatrı sayılır bir oyuncu sayısına ulasmak olan bir oyun icin bu bence cok dramatik bir durum...
eskiden bu belliydi 1 inden 1 ine..simdi bir 10 nu bir 21i bir bilemem kacı...artık oyunculr oyun kapanır kapanmaz günlerce beklemeye alışmışlar gördügüm kadari ile...
tuhaf...
+1 Kesinlikle Katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MCB1907
|
 |
« Yanıtla #25 : 21 Eylül 2007, 11:34:52 » |
|
+1 Kesinlikle Katılıyorum.
+1 geçen sefer bi kaç özellikten dolayı ertelenmişti bu seferde serwer değişiminden bi daha ki sefere inşallah yeni bişi oluşmaz
|
|
|
|
|
|
@CERNSTORM
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #26 : 21 Eylül 2007, 11:37:04 » |
|
yalnız burada bir server değişikliği söz konusu gerçi 1 inden 1ine konusna katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
|
MCB1907
|
 |
« Yanıtla #27 : 21 Eylül 2007, 11:38:49 » |
|
YALNIZ ADMİN. LERDEN KİMSENİN BİZE Bİ YANIT VERECEK KADAR ZAMANI YOK MU YAFF
|
|
|
|
|
|
@CERNSTORM
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2007, 15:47:50 » |
|
Oyun açılınca seferleriniz gelmeye başlar zaten. Gidin işinie bakın sunucu güçlendiriliyor deniyor arkadaişar uzatmayın. Kolay değil sunucu değişikliği vsvs...
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #29 : 21 Eylül 2007, 16:49:46 » |
|
kimse sefer niye gelmıyor ya da oyun niye acılmıyor demediki zaten...
ben diyorum ki bu oyun artık ciddiyeti kanıtlamıstır..kesin ve net acılıs kapanıs tarihleri olmalıdır ya da kapanıslardan sonra hep standart bir ara verilmelidir oyuncular önlerini görmelidir...bu kadar basit..
niye gold üyelige gecildigi belli server yetmıyordu ee tadilatta olcaktı zaten biliyoruz ama bunlar önceden hesaplanmalı duyurulmalı... maddi , manevi ya da hem maddi hem manevi oyuna katkı saglayan kişilerin böyle taleplerinın olması ve dile getirmeleri gayet normaldir..kimsenın panik oldugu yok...sakinlestirelim derken panik havasına sokuyorsunuz bence...
yapıcı bir eleştiri benımkısı sahsen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|