Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 23:26:58 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YENİ DÖNEMDEKİ SINIRLAMALAR  (Okunma Sayısı 4866 defa)
Teğmen Winders
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2007, 19:45:15 »

Sayfa görüntüleme olayı oyun oynanışını ve gidişatını çok etkileyecek bence, başka bi çare yokmu???Oyunun girişine reklam koysak mesela.

Kardeş bana sorarsan başka yolu yohk bunun..
herkes elini cebine atacak..Gold olacak sıteye yardım edecek..
Yaw günde 20 kuruş koysan cebine aylık 6ytl yapar..Ki mtf nın aylıgı 5 ytl artık sen hesapla..
Aynı oyunu oynuyormusuz senınle bahk savasımda da var işteh bu uygulama VE bence de gayet güzel..
Mtf de gold olan üyeler böyle bir kısıtlama gelmiyor zaten

I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together...
                                                          Teğmen Richard Winders---Northern Lights
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2007, 19:54:25 »

savasimde günlük 48 saldırı hakkınız bulunuyor
bir saldırı için en az 3 kere tıklama yapıyorsunuz
2 3 tane de ülkelere bakarken harcıyosunuz vs

yani ha yetti ha yetmedi arası birşeydi
ama ben orda oyunla çok fazla ilgilenmeme rağmen ilk 20 deyim
ilk 20 içindeki diğer adamlar bana sürekli abi premiumsuz nası yapıyorsun böle puanı diyolardı.
( savasimdeki 10 sn içinde ülkenizi %30 oranında büyütebiliyordunuz. ve sürekli arama yapma drumundaydınız. )

sonuç ne
burdaki sınır çok daha yüksek oyunun oynanışına göre

edit : ( ha bu arada merak edenlere hani oynamış fln olalnar varsa : serwerlar 2 ve 3  nik > hmmm    3 ün sadece başnı oynadım )

ve açıkcası
ben 4  5 kere sefer harcadım
denedim sınırı kendi kafamızdan hadi 500 olsun diye koymadık

ve rahat bir biçimde 500 yetiyor da artıyor bile

dediğim gibi
önce bi pratiğini yapın

kısıtlama sadece sizin yüksek miktarda ülke aramanızın
orda burda gezinmenizin önünde bir engel

« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2007, 19:57:44 Gönderen: TRiagovia » Logged

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
-b@lb@l-
Muttefik
*

ben mevlana değilim, adam ol öyle gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2007, 20:26:02 »

düşünüyorum düşünüyorum bi mantık bulmaya çalışıyorum ama yok...önceki dönemlerde reklama tıkladığımızda sefer geliyordu..şimdi de böle bi uygulama yapılabilirdi..madem sitenin desteğe ihtiyacı var bütün oyuncuların bu desteği vereceğini sanıyorum ben...iyi bir server için ne kadar reklama tıklamamız gerekiyorsa tıklarız..böle kısıtlamalar insanı oyundan soğutabilir...

b@lb@l
WeDaT
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

DüN VaRdıM , Bu GüN VaRıM , YaRıN Da oLaCaĞıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2007, 20:35:11 »

gold üyeliğe itecek bir yenilik ama aşırı olduğunu söyliyebilirim . gold üyeliğe özendirmek isteniyorsa 10 dk da 1 sefer yerıne 30 dk 5 sefer gıbı yukseltmeler yapmalısınız ki gold üye topluyabilesiniz. oyun seferler üzerine kurulan bir oyun olduğu için gold üye ye de sefer hakkı vermelisiniz ki millet de gold üye olsun. ko dan biraz örnek alınız hic beceremiyorsanız . iyi oyunlar . oynuyan dostlarıma ve kardeşlerime ve tanımadığım diğer insanlara.

# 27 BüYüK Selçuklu DEv.
USKO olympiya 59 lwl   rabdor+7 toto +7 doll +7 saphıre rıng+3 ruby erıg +3 doll+7  sash of belt warrır pendant  undy set+7 mp recerıng  daha da yazıcam ama aklımda yok     klan G1

2009 yepyeni bir yıl olucak Sırıtan
anduril
Muttefik
*

Vi veri veniversum vivus vici !..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 17 Ağustos 2007, 20:53:14 »

Sefer harcama ile ilgili bir kısıtlama olmayacağı açıkça ortada. Fakat oyuncular sefer harcama dışında da oyunda bulunuyorlar ve oyalanıyorlar bu durumda biraz sıkıntı yaşanır diye düşünüyorum. Yeniliklerin daha iyi bir muttefik için yapıldığını anlamak güç olmasa gerek oyun daha da ferahlar fakat bu kısıtlama yerine daha iki taraflı bir 'yenilik'olabilir. Düşünmek gerek.

Yaptığım tüm imla hataları için Hakkı Devrim den, ima hatalrı içinde İlhan Mansız dan özürdilerim !..
Teğmen Winders
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2007, 21:13:24 »

Arkadaşlar hele ki wedat böyle bişey var mı yaw??
Sefer gelsinnmiş hayret yaa biz diyoruz oyunun kaderine etki edilmesin sen ne diyorsun?
ark lar gold un çekiciliginin artması için başka ne yapılabılır Allah aşkına
Büyük ihtimalle ztn bu özellikte gold alara bi yarar getirmiyor sadece fasladan aval aval gezebileegiz yaw..
üretici fikirler tasarlamak lazım tasarlıyamıyorsan da saygı göstermesini bilelim lütfen yapıcı olalımmm Ney

I'm not sure that anybody who lived through that one hasn't carried with him, in some hidden ways, the scars.Perhaps that is the factor that helps keep Easy men banded so unusually close together...
                                                          Teğmen Richard Winders---Northern Lights
RAM1REZ
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2007, 21:16:35 »

Peki şimdi profil sayfalarında gezinme,  klan ortalamalarına bakma durumları nolacak? Bunlar içinde yeterli mi? Günlük sefer olayı..
Gerçi 1.5-2 günde bir saldırı yapınca ve boş boş gezmedikçe yeterli gibi duruyor.. İnş. bir sorun çıkmaz.

sırf kendi adıma söylüyorum merak ettiğim klanların genel sayıları, kimler nerde, bayrak mayrak işleri vs. gezerim (ki gold üyelik olayı var yine benim için sorun olmaz ) ama bunlarıda düşününce oyununun oynanışını etkilememekle birlikte normal oyuncuların biraz dikkatli sayfa değiştirmeleri gerekiyor..
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2007, 23:07:53 Gönderen: RAM1REZ » Logged

Northern Lights ~~~ Land Of Light

http://www.muttefik.com/north
anduril
Muttefik
*

Vi veri veniversum vivus vici !..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2007, 21:20:00 »

Saygı gösterilmediği gibi bir fikİre nereden kapıldın anlayamadım.

Yaptığım tüm imla hataları için Hakkı Devrim den, ima hatalrı içinde İlhan Mansız dan özürdilerim !..
TRiagovia
Administrator
Muttefik

White Wolf of the Dark (K)Night

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2007, 21:29:43 »

arkadaşlar birascık kasarsanız 250 sefer 500 görüntülemede kullanılabilio
geri lalan 1000 görüntülemeyle rahat rahat gezinirsiniz...

TRi müttefikte operayı öneriyor > www.opera.com
RAM1REZ
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2007, 21:37:02 »

Sana saygısızsın, saygı göstermiyorsun demiyor. Saygı gösterelim adamlara diyor. Temenni gibi bişiy  Göz kırpan

-b@lb@l-
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2007, 21:55:10 »

oyunun kapanmaması için reklam şart...böyle gold üyelikle belki kısa süre için halledilebilir bi sorun...ama uzun vadede bakılacak olursa bu oyun, oyun olmaktan çıkıp ticaret amaçlı bi şekle bürünebilir...bu hassas dengeye dikkat edilmeli bence...

b@lb@l
RAM1REZ
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2007, 22:03:04 »

oyunun kapanmaması için reklam şart...böyle gold üyelikle belki kısa süre için halledilebilir bi sorun...ama uzun vadede bakılacak olursa bu oyun, oyun olmaktan çıkıp ticaret amaçlı bi şekle bürünebilir...bu hassas dengeye dikkat edilmeli bence...

Gold üyeil olayı resmen forumda duyuruluş tarihi 18 temmuz tam 1 ay olmuş ve yukarıda trigovia 10 kişi diyor hangi ticari amaca bürünecek bi açıklayabilirmisin?

Sadece reklamlada olmaz. 20000 civarı hesap vardı galiba en son geri dönüşü komik bi sayı ..Bununlada uzun süreli de olsa ticari bişiy olmaz merak etme sen..2 senedir ticaret hesapta yoktu şimdi akıllarına geldi işi ticarete dökmek..

Beyler şikayet etmesi kolay birazda yardımcı olun..

AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2007, 22:05:42 »

boş beleş konuşmak güzel  yardım etmeye gelince kimseden ses yok...

server  senlıge yetmıyor herkes konusuyor...oyuna birşey oluyor herkes Taner i eleştirmeyı biliyor...site yavaslıyor yine aynı...

ama ay bası 5 ytl vermeye gelince herkes nedense susuyor...

evinde interneti olan adam  ya da hergün oyun icin internete giden adam ya da bagımlılıları olan adam ay basına 5 ytl veremez mi ya ?  hadi hatrı sayılır bir para olsa dicem ekonomik gücü yetmeyenler var...1-2 gün icinde veremezsin hemen cıkarıp mıllet ögrencidir odur budur anlarımda 1-2 hafta icinde de verılır bu para...ben bu oyunu oynayıpta ayda 5 ytl oyuna para veremıcek kişi sayısının cok olduguna inanmıyorum....

oyun size zewk katıyorki burdasınız eglenmeseniz burda olmazsınz ve bu oyun haric yaparken eglendıgınız herseye para verıyorsunuz günluk hayatta ee bunada biraz ayıralım be  arkadaslar ayıptır....
-b@lb@l-
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2007, 22:46:15 »

bu kadar şiddetle bunu savunmanız ilginç...uzun vadede bi öneriniz var mı acaba merak ediyorum gold üyelik dışında...reklam dışında nasıl olucak bu iş...10 kişinin gold üyeliği ile olacaksa iyiymiş yaa:)))))))öle ise böle tartışmaya da gerek yok o zaman...olay bitmiştir...

b@lb@l
AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2007, 22:49:22 »

1 0 kişi dısında vermeyenler düsünüp birşey bulsunlar o zaman bizim elımızden gelen bu ..cok konusmuyoruz birşeyler yapıyoruz hiç deilse ?
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu