Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 18:51:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 11 12 [13]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YENİ DÖNEM  (Okunma Sayısı 6633 defa)
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #180 : 08 Haziran 2008, 02:47:14 »

bu memleket son delıkanlılarını canakkalede sehıt verdı be adas Gülümseme kalanlar bunlar ıste

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
_$kyWalker_
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #181 : 08 Haziran 2008, 03:00:12 »

son delikanlimiz fatih abimiz herzaman yanindayizz bayaa zamandir soylenmesi gereken seylerdi bunlar cok guzel demisin fatih abi
beden biseler ekleyim biraz once can SIKINTISIndan dolayi sole forumlari gezdim oyun forumlarini ve bise dikkatimi cektiki agtra ayni nickle
bazi forumlara topicler yazmis muttefikle ilgili tarih lerine baktigimizda ise ta 2006-2007 gibi flnn peki ya simdi NERDESIN admn efendi
anladikki ve bunu tüm fprumda anlamistir adminimiz artik oyunla ilgilenmiyor evt bedne gold oldum fazla ozellik yok ama sadece oyuna katki olsun die
karsiligini almak istiyoruz artikkkkk

_$kyWalker_
17 Mayıs 2000
30 Aralık 1911   7 kisi
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #182 : 08 Haziran 2008, 10:43:22 »

oyunun açılış tarihinin duyurulması bile (ki daha 1 hafta var!!) forumu hareketlendirmeye yetmiş anlaşılan....

forumda yada oyunda hemen hemen herkesin bildiği bazı kurallar vardır ya hani....
hani uymadığın zaman bazı yaptırımlarla karşılaşırsın;benzetme olarak maddi yaptırımlar diyelim:)
ceza alırsın ya hani,3 gün forumdan uzaklaştırma,oyunda banlanma vb. gibi....

hani bi de manewi yaptırımlar vardır etik olmayan yada ahlaka uymayan dawranışlarda bulunursan çewren seni ayıplar; ''falancanın oğlu şöyle böyle yapmış'' derler...aaaa çok ayıp falan derler ya hani Kahkaha

bunca insan oyunun açılmasını bekliyor kaç zamandır....NEREDESİN!!!
kimler ne emekler harcadılar SENİN OYUNUNA...değerli vakitlerinden verdiler;oyun dönmüyor dediniz maddiyata ihtiyacımız var dediniz...gold üyelik çıktı bi çok arkadaşımız gold oldu SENİN OYUNUN yaşasın diye...NEREDESİN!!!

Anlaşılan çokda sıkıntı etmemişsin,hafife almışsın yada alaya mı alıyorsun da bizleri.....
Espriler yapıyor ..''oyun açılacak kimsenin hakkı kalmaz'' bizde falan fıstık....kimin kimde HAKkı war merak etme KİM DE BİLİYOR KİMİNDE.....

KENDİNE CEZA KESme zamanı!!! geldi de geçiyor ADMİN EFENDİ!!!

herşey bu kadar kolay olmamalı

HE eğer orman kanunlarına göre oynayacaksak.....admin sensin KES cezamı

MÜHÜR KİMDE İSE SÜLEYMAN ODUR

haddimi de kendimide aşmıyorum;ADALET diye bi gerçek warya hani onu hatırlatıyorum!!!

Bu Yazının Üstüne Bu Konunun Kilitlenmesini istiyorum...
Fevkaladenin Fevkine
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #183 : 08 Haziran 2008, 10:55:09 »

ahanda imzam Gülümseme
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #184 : 08 Haziran 2008, 11:12:02 »

fatih; sizler bu oyuna oynamak için emek verirken ben yıllardır oynamanız için emek veriyorum. Bu emek maddi ve manevi olarak yıllardır da sürüyor. Bu yüzden kesinlikle şikayet falan ettiğimi sanmayın. Fakat şunu bilmelisin ki, kendime verebileceğim en büyük ceza bu oyunun kapalı kaldığı sürelerdir. Düşmanım bile yapmaz bunu  Gülümseme. Demek ki kapalı kalmak zorunda kalmış bir süre.
Nerdesin diye soruyorsun, şimdi burda bazı teknik ve kişisel problemleri anlatmak abes kaçar. Fakat için rahat olsun. Yan gelip yatmadık,  hafife almadık, alay etmedik..
İmperius3  İmzan çok güzelmiş ama forum düzenini bozuyor. Kaldırıldı. Başka bir eylem biçimi bulsan daha iyi olacak.
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : 08 Haziran 2008, 14:00:11 »

İmperius3  İmzan çok güzelmiş ama forum düzenini bozuyor. Kaldırıldı. Başka bir eylem biçimi bulsan daha iyi olacak.
[/quote]

Özür dilerim agTra
Sayfa: 1 ... 11 12 [13]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.06 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu