Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 00:18:59 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: aga klanı  (Okunma Sayısı 4006 defa)
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 14 Ağustos 2007, 10:16:38 »

şinci said efendi diosunki takdir ediorum ama uslüb degişecek ..
 bakıyoruz north elemanalrı asıcaz kesıcez
 burda değil oyunda konusurz biz derken bile hala tehtitler savuruyorlar
 hadı onuda gectık sinci bu cafcaflı north klanı hiç konusmaz
hep oyunda cvplarını verır gereksız polemiklere girmez demi?
ulem formun yarısı north tatılde north bakkalda north haaydi el ele ..
biz skldık artık bunlardan millette sacma sapan oyunlarınızdan vsvs
said seni seferim bilrsn ama oyunda işler değişir aynı sekilde allen =)

ama inanıorumkı 2.lig cok kanlı gececk .
neyse gelelim aga ya olusum güzel organize olayınıda cözdüler iletişim saglam neden basarılı olmasınlar  derim =)
zaten liglerın geneline baktıgınzda heryerden bir aga fırlamıs =)
3-5 AYDA bu basarı bence gayet güzel yapamasalar bile kafa tutuyolar derim ama sonuc bellı değil tabe =)

AGALARA BASARILAR DİYEREKTN HAZINLI BİRAZ İGNELEYİCİ VE Bİ OKADARDA SEVİMLİ KONUSMAMA SON VERIYORUM .

PS:RAkı+balık lol

aga.
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 14 Ağustos 2007, 10:27:32 »

2. lig bu sezon çok çekişmeli geçecek klan arkadaşlarıma ve north klanına başarılar diliyorum herşey oyun içinde kalmalı kardeşlik ve arkadaşlıklar bozulmamalı böyle zevkli ve çekişmeli oyunlar muttefike renk katacaktır inanıyorum herkese sevgi ve saygılar
AlleN
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 14 Ağustos 2007, 12:34:56 »

ada bilirsin bende seni severim oyunda baskaysada baska ben bu oyunda kimseden korkmadım daha..senlede cok iş cevirdik cok muhabbet ettik kimseye karsı agzımdan kötü birşey duydun mu ?

kimin üslübü nasılsa ona göre yazarım ben yazımı bu oyunda eski olan herkes bilir ...

senin arkadasın o gün sabah kalktıgımda hesabım duruyorsa kendıne kacıcak yer arasın dedi mi ? ben üstüne agzımı acıp kötü bişey dedim mi o kim oluo lan kacıcam dısında gittim standartıda attım o da bana attı adamla adam gibi savastık gecti bitti...kimse birbirine saygısızlık etti mi ? etmedi...oynadık bitti....klan aynı  klan oyuncular yine arkadaslarınız üslüp degişiosa bence birzda kendınızde arayın hatayı...sen deilde bir baskası yazsa cevap yazmıcaktım daha önce de yazdım ...

ilk msjı atıp tehdit eden belli adamınız gidip özelden tehdit msjı atmasa yine aynı sekilde oynamaya dewam edecektik olaylarda bu kadar büyümeyecekti...

ben o günde dedim forumda azir küfürlü msj  yazdı ki hata yaptı bence  biraz ageresif kişiligi var cabuk gaza gelip yazıyor sende biliyorsun...

ben bu oyunda cok daha güclü klanlarla düsman oldum bak PAŞA KLANI  burda LORD klanı burda eski AKINCI lar burda ESKİ AY-MCD den kalanlar var bir tanesinde cıkıp diemez sanmıyorum bana saygıszlık ettik oyun sadece oyun oldugunu unuttun şöyle bir msj attın öle oldu böle oldu...ilk düşmanımda deilsinz son düsmanımda olmayacaksınz bundan öncekı dusmanlarımla hep saygılı oynadık coguylada hala muhabbetımız var   biz böyle oynuyoruz ama bir yere kadar birileri cıkıpta biz öleyiz böleyız siz eskinız ama biz sizden güclüyüz derse cevabınıda veririz takdir edersin...

north oyuncuları doldurmus  konuyu diyorsun baslıgı acan arkadasımız herkesın ilk baslıgı gördügünde msj yazması dogaldır takdir edersinki...iletmem istendi biz yalvarmadık napcagımızı söledik bölümüne kadar bu sayfada bişey warmıydı ? ayrıca kimsede o arkadasa yalvardın dememişti olmayan birşey üzerinden tartısma cıktı birde...sadece oyudna onlıne buyusu war özelden msj atmayın kaba tabirle aglamayın yazmıstı ramıreez  ki hala haklı oldugunu düsünuyorum madem onlıne buyusu war kullanıcaksın kullanmıyorsanda ortalıgı ayaga kaldırmıcaksın bunu bircok kere triagovia dahil butun admınler hatta agtrada söledi...

neyse sonuc olarak biz karsımızdakını takdir etmesınıde biliriz bak said senin msjından önce yazmıs ben gittim basarılar diledim cevabı nasıl olmus ada oku bakalım önce onu... biz basarılar diliyoruz adam hala yok ezcez yok bilmemne...bunuda mı onaylıyorsun ?  savundugun üslüp tarzı bu mu ? bizim yaptıgımız mı  dogru aldıgımız karsılık mı ?

aga nıcklı arkadası burdan tebrik edıyorum oyununda da basarılar diliyorum yazdıgı güzel msjdan dolayı...oyunun sadece oyun oldugunu unutmayanları görmek güzel birşey....

herkese kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2007, 12:38:56 Gönderen: AlleN » Logged
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 14 Ağustos 2007, 13:06:44 »

yahu herkes birbirini tehtit edio yabcek bişi yok yazmayarak kapatacaksınız konuyu ..
sende benıma rkadasımsın gardasta iki taraftanda kötü bişi duymadım tabıkı ama tehtitler cok var msn konusmalarında dedigin gibi azir cabuk gaza gelior ve cok agresif azirin tehtıtlerı
ve küfürlerini tüm northa mal edelimmi bence etmeyelim hepsı böle değil
ama ramirez ?
gardası tüm agaya mal etti dimi ?
olay burda kopuyo azir cok iyi biri yaşı itibariyle olablr doal karsılarım bundan sizide sorumlu tutamam
ama 1 kişiyi tüm klana mal etmek yanlıs bu anlayıs geride bırakılrsa sadece oyunumuza bakarsak zevk almaya baslarız
sinr yapmaya gerek yok dedigim gibi lig 1 e geldiginizde hem arkadasım  hem dusmanım olacaksın ayırt edebildik mi bu noktayı hersey süper =)
 su saatten sonrada 2 taraftan tehtıt duymak istemıorum keserim msj atanı =)
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 14 Ağustos 2007, 13:14:18 »

ha birde su var L2 AGA KLANI tanıtımyerı deil burası aga adı altındakı tüm klanların
yerı o yüzden lig bölümüne acılmamıs sanırım sadece 2.ligi konusmak anlamsız lig 3dekı arkadaslar
cok güzel işler yaptılar
ayrıca yusuf arkadasımız 4te northla oynamaktan cok zevk aldıgını hep sölüodu hatta sabah benı bırakıp gittiler nabcam simdi bnıde alsınlar diodu =)
lig 2 de emre(kompeder) arkadasımız 700 e yakın savunmayla 3-5 kere yıkılmaktan kurtularak 1. oldu .
ve digerlerı cok iyi işler yaptı
lig 3te akay arkadasımız drow ırkıyla zor bi şekilde 1milyara yakın puan yabtı ve digerlerı tüm ilk 10daydı
butun bunları konusacagımza north-aga3 vs vs konusuyoruz onu dönem bitince kim galip gelecekse onun actıgı bir baslık altında tebrık ederek konusurz .. herkeese tesekkür ederim aga evladı olmaktanda mutlym =)
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : 14 Ağustos 2007, 16:22:46 »

Şidmi Ada Hanım Biz tebrik etmemiz gereken yerlerde daha önceden ettik başarılarımıza da bu tpicte diledik.
Ha diyosun yer yerde North oyuncuları var
North İsmi geciyosa bi konuda orda north oyuncualrının olması kadar dogal bişey yokru
Bakınız Cetonun mesajına bakınız binboanın mesajına Northa laf atmışlar bizde tatli bi dille cevapladık.
Başarılarımızı yineledik ama sizin adamalrınız hala ezmekten bahsediyolar biz yine bişey demedik allen yazmış zaten
ama sen hala bizim haksız oldugumuzu düşünyosan o senin sorunun birazda Gülümseme bişi diyemem
Aga klanından
Bi sana Bi yusufa Bide Emreye ülkemi yıksanız vurmam
Siz Ülkemi yıksanızda Gülümseme
Tatlı Rekabetten yanayız her zaman
biz tehtid etmiyoruz hiç bi zaman sizinkiler ezeceklerini söylüyorlar bizde eyw. buyrun gelin diyoruz.
Biraz bakmasını bilmek lazım nese
Hade iyi oyunlar

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 14 Ağustos 2007, 16:36:24 »

e zaten ligler arası gecıs yabıb yıkamayız demi =)
buaraya dier klanlardan yazanlardan siz uyuz olanlar
binboan misal adam bizi sevdigi için mi tabiki hayr
delikanlı oyundan bahseder adam engelletr neyse yaf kapayın burası 2.lig yerı değil saygılar saidcim :=)
SowaLye
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 14 Ağustos 2007, 17:57:37 »

said sen dalma emreye ben dalarım senin yerine = Kahkaha=)))

SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
Cloud
Muttefik
*

TaiRa / Kompeder

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2007, 18:34:00 »

önce L1 e gel sonra dal  Sırıtan ibrahim abiciiim Gülümseme  tecrübe kazandırır bizimkinler sana L2de dert etme o zmn daha iii olur kapışma  Sırıtan

Çekilin Görmem Körüm Ben, Onun İçin Ben Bu Dünyayı Ezerim Geçerim!...
SowaLye
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2007, 18:36:05 »

Kahkaha:D )() emre  hehe ben ağalardan kimseye dalmam ki sadece sana oynuyoruz biz 2 ligdeki agalar mı hımm yok be ilk 10 şimdiden dolu =))) Kahkaha

SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2007, 18:42:10 »

e zaten ligler arası gecıs yabıb yıkamayız demi =)
buaraya dier klanlardan yazanlardan siz uyuz olanlar
binboan misal adam bizi sevdigi için mi tabiki hayr
delikanlı oyundan bahseder adam engelletr neyse yaf kapayın burası 2.lig yerı değil saygılar saidcim :=)

ha bu arada said bırak artık su formdakı vur kac taktıgını artık yiyen yok =)
Kara Lord
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2007, 21:05:58 »

Ben Aga dan başka klan tanımam

rakı+balık = aga klanı Gülümseme

Apocalips....
hells_bells
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2007, 02:01:20 »

heytt uleyn efsane ininden tekrar kafasını çıkardı hells bells tekrar forumda insanların hoşuna gitmeyen doğruları dile getirmek eğlenmek adına burda.uzun zamandır ne foruma bakıyorum ne oyunu oynuyorum mezarkabul olarak oyundan toplu şekilde çekildik,artık kafa kaldırmıyodu.ama eski dostlarımızı hala unutmuş değiliz hatta yakıınen bu dostlukları pekiştirmeklede meşgulüz (said ne diorum ben Masum Sırıtan).son dönemimizde 2. ligdeki mezarkabul klanı aga klanıyla ortaklaşa war klanına güzel bir ders vermiş 1. ligdede biz o dersi gösterdiydik yanılmıosam Dil çıkaran.görünüşe göre aga klanı gün ve gün kendini geliştirmiş oyunda söz sahibi olmuş hatta saidi bazı özel güçleri aracılığıyla kontrolüne almış.nasıl ki duyduğuma göre bu özel güç nedeniyle eski dostlar forumda kavga etmişler ama hadi neyse açmıyim konuyu Sırıtan.son aldığım istihbarata görede aga klanı said ile bozuşmuş vs vs.zaten senelerdir oyunda hep gördüğümüz olaylar bunlar.değişmeyen dostluklar ,savaşlar,hileler,hile yapıp yapanları lanetleyen yayşaklar Dil çıkaran,fakelerini anlatıp böbürlenen sorunlular falan.ülkemizde bu adamlar farklı hayat şartları farklı olaylar içinde farklı kişiler olarak aynı koyunlukları zaten yapıo hepimiz bu insanlara alışığız.sonuç olarak oyun gayet hoş,etik ve namuslu şekilde devam ediyo görünen o yani karşı çıkan varsa sölesin ;Dhele bide bu koyunların çobanı aga olmak üzereyken oyunu oynamadan izlemek hakkaten eğlence olur.psikopat aga başkanı nede olsa harbi korkun derim saman altından adama ne deneyler yapar öle Kahkaha.

hade neyse eski bir oyuncu olarak ismim çoğu kişi açısından lanetle hatırlanır ama eskiler bilir beni,bir tavsiyede bulunayım yol yakınken agayla aranızı iyi tutun daha geç olmadan.

(dip not)triye inat imla kurallarına ve yazının şekli şemaline dikkat etmedim eski günleri hatırlamak için Sırıtan
DeborAH
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 19 Ağustos 2007, 02:10:37 »

ee hells bells boru değil Karizmatik
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2007, 02:19:17 »

Ncati ve Türevleri gibi yazı yazanalra cevapvermiyorum ahah  Dil çıkaran
Garip mesajalr ve garip yazı tarzları ahah Kahkaha
Neyse agayla sorunumuz yok oyunda savascaz. Her zaman düşmanlarımız yaptıgımzı gibi..

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu