heytt uleyn efsane ininden tekrar kafasını çıkardı hells bells tekrar forumda insanların hoşuna gitmeyen doğruları dile getirmek eğlenmek adına burda.uzun zamandır ne foruma bakıyorum ne oyunu oynuyorum mezarkabul olarak oyundan toplu şekilde çekildik,artık kafa kaldırmıyodu.ama eski dostlarımızı hala unutmuş değiliz hatta yakıınen bu dostlukları pekiştirmeklede meşgulüz (said ne diorum ben

).son dönemimizde 2. ligdeki mezarkabul klanı aga klanıyla ortaklaşa war klanına güzel bir ders vermiş 1. ligdede biz o dersi gösterdiydik yanılmıosam

.görünüşe göre aga klanı gün ve gün kendini geliştirmiş oyunda söz sahibi olmuş hatta saidi bazı özel güçleri aracılığıyla kontrolüne almış.nasıl ki duyduğuma göre bu özel güç nedeniyle eski dostlar forumda kavga etmişler ama hadi neyse açmıyim konuyu

.son aldığım istihbarata görede aga klanı said ile bozuşmuş vs vs.zaten senelerdir oyunda hep gördüğümüz olaylar bunlar.değişmeyen dostluklar ,savaşlar,hileler,hile yapıp yapanları lanetleyen yayşaklar

,fakelerini anlatıp böbürlenen sorunlular falan.ülkemizde bu adamlar farklı hayat şartları farklı olaylar içinde farklı kişiler olarak aynı koyunlukları zaten yapıo hepimiz bu insanlara alışığız.sonuç olarak oyun gayet hoş,etik ve namuslu şekilde devam ediyo görünen o yani karşı çıkan varsa sölesin ;Dhele bide bu koyunların çobanı aga olmak üzereyken oyunu oynamadan izlemek hakkaten eğlence olur.psikopat aga başkanı nede olsa harbi korkun derim saman altından adama ne deneyler yapar öle

.
hade neyse eski bir oyuncu olarak ismim çoğu kişi açısından lanetle hatırlanır ama eskiler bilir beni,bir tavsiyede bulunayım yol yakınken agayla aranızı iyi tutun daha geç olmadan.
(dip not)triye inat imla kurallarına ve yazının şekli şemaline dikkat etmedim eski günleri hatırlamak için