Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
21 Kasım 2008, 22:50:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: aga klanı  (Okunma Sayısı 4005 defa)
Cloud
Muttefik
*

TaiRa / Kompeder

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #105 : 29 Haziran 2008, 03:44:51 »

ooooo klan tanıtımı ağıt duvarına dönmüş  Gülümseme arkadaşlar çeto ve ben askerdeyiz ikimizinde askerliği çoooooook Sırıtan nerden baksanız şafak 200 Kahkaha bizim işimiz zor yane oyuna kolay kolay başlayamayız. ben oyuna tekrar başlamak istiyorum ama fırsatım olmadığından henüz bişi yapamıom. aga ve eda ikiside oyundan elini ayağını çekti ve döncekelerini sanmıyorum keşke dönseler de o eski günlere dönsek ama şuan için zor.ben askerlik biitnce ciddi ciddi düşünüorum ama eda ve aga yoksa klan yok bende takılırım ööölesine başka klanla falan işim olmaz. AGA klanının yerini hiçbirşey tutmaz.Sizden isteiiim eda ve agayı gördüğünüzde oyun için ikna edin ben damlarım anında oyuna  Sırıtan tabi yussuf u unutmayın klanımızın en yetenekli oyuncusundan biridir.

en kısa zamanda oyunda görüşmek dileğiyle arkadaşlar!..

ps: neden bi anda herkes oyundan sooudu neden bööle oldu güzel bi açıklama yapar mısınız_? 8 sezondur yokum oyunda (eğer 8 ay açık kaldıysa)

Çekilin Görmem Körüm Ben, Onun İçin Ben Bu Dünyayı Ezerim Geçerim!...
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : 29 Haziran 2008, 11:00:13 »

wayy bee Gülümseme guzelmıs en azından baslamaya nıyetlı olan bırı var Gülümseme

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : 29 Haziran 2008, 12:15:38 »

ooooo klan tanıtımı ağıt duvarına dönmüş  Gülümseme arkadaşlar çeto ve ben askerdeyiz ikimizinde askerliği çoooooook Sırıtan nerden baksanız şafak 200 Kahkaha bizim işimiz zor yane oyuna kolay kolay başlayamayız. ben oyuna tekrar başlamak istiyorum ama fırsatım olmadığından henüz bişi yapamıom. aga ve eda ikiside oyundan elini ayağını çekti ve döncekelerini sanmıyorum keşke dönseler de o eski günlere dönsek ama şuan için zor.ben askerlik biitnce ciddi ciddi düşünüorum ama eda ve aga yoksa klan yok bende takılırım ööölesine başka klanla falan işim olmaz. AGA klanının yerini hiçbirşey tutmaz.Sizden isteiiim eda ve agayı gördüğünüzde oyun için ikna edin ben damlarım anında oyuna  Sırıtan tabi yussuf u unutmayın klanımızın en yetenekli oyuncusundan biridir.

en kısa zamanda oyunda görüşmek dileğiyle arkadaşlar!..

ps: neden bi anda herkes oyundan sooudu neden bööle oldu güzel bi açıklama yapar mısınız_? 8 sezondur yokum oyunda (eğer 8 ay açık kaldıysa)

Açıklamakla bitmez aslında dostum Gülümseme Böyle herkesin oyundan soğumasının bir çok sebebi var. İnş eski oyuncular eski klanlar geri döndükçe oyunun zevki güzelliği de geri dönecek Göz kırpan Gülümseme Gerçekten herkes dost düşman hepinizi çok özledi Gülümseme En kısa zamanda al tezkereni buyur başımızın üstünde yerin var Kahkaha

Northern LightS    ~    Light of Hate
Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : 09 Temmuz 2008, 16:54:07 »

Milleti oyundan soğutanlar utansın Gülümseme
Aga klanından 1 kişi bile geri dönse ben her zaman burdayım..
Eda ve Aga'yı ikna etmeyi çalışırım ama Eda beni engelledi sanırım belki de msn değiştirmiştir Sırıtan
Aga ara sıra giriyor msne ama Eda'yı uzun zamandır görmüyorum.
Umarım eskisi gibi oluruz tekrar..

Northern LightS    ~    Heroes Empire
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : 10 Temmuz 2008, 15:49:05 »

donen olursa bende buradayım aga klanı bızım dogum yerımızdır  eger gerı gelen olursa eskısınden cook daha guclu bı sekılde aga klanı ıcın savasmaktan gurur duyarım

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

FB
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #110 : 10 Temmuz 2008, 17:00:09 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan yav sende bi karar ver  Sırıtan Sırıtan Sırıtan aga mı?? north mu?? yoksam son mu?? Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : 10 Temmuz 2008, 17:03:43 »

once aga tabıkı aga gelmıcegı ıcın eskılerden guzel klan north suanda hıc bırı olmadıgı ıcın son Gülümseme

FB
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : 10 Temmuz 2008, 22:41:39 »

eheh Gülümseme duruyo ama çaktırmıo Göz kırpan

Northern LightS    ~    Light of Hate
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #113 : 10 Temmuz 2008, 23:48:30 »

north duruyo mu sorusu tartışılmaz, adamlar hala burada bi meselenin konusu olabiliyosalar duruyolardır.

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
Kazandibi
Muttefik
*

Tanrı öldü. [Nietzsche]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : 08 Kasım 2008, 15:16:51 »

Bir aga sevgisiyle dolu olan sen değilsin Mert. =)
Biz ne güne duruyoruz burada?!

Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.121 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu