aga.
Muttefik
|
 |
« : 11 Ağustos 2007, 14:22:16 » |
|
Klanımızın tanıtımını bugüne kadar yapmadık artık klanımız tam bir profesyonel klan olmuştur arkadaşlıklar sağlamdır oyuncular arasında her an iletişim sağlanmaktadır hepsi ile gurur duyuyorum sğolun arkadaşlar başarılarınızın devemını yeni sezondada devam edeceğini biliyorum teşekkürler aga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cloud
Muttefik
TaiRa / Kompeder
|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2007, 14:39:19 » |
|
yaklaşık 3 sezondur aga klanı var ve hiç gelip foruma kendimizi tanıtmadık zamanı gelmişti artık ve 3 sezonda aga klanın demirbaşları oluştu :)1de artık yanlız değilsin abi Kompeder Punklem4 Ukulelelady Staff Sexy Back işte ben bu sağlam kadro ile geliyorum abi sen ve aeternus ordasınız zaten bizde gelelim artık tam kadro olamıcaz ama kadronun % 60 orda olucak inş bende % 100 olduğumuzda L1de sizin yanınızda olabilirim
|
|
|
|
|
|
Çekilin Görmem Körüm Ben, Onun İçin Ben Bu Dünyayı Ezerim Geçerim!...
|
|
|
|
cetobey
|
 |
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2007, 09:22:08 » |
|
Abi klan olgusuna sahip belkide tek klanız müttefikte. Merak etmeyinde bende norhtu eze eze gelecem gelecek sezon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2007, 11:54:24 » |
|
başarılarınızn devamını diliyorum arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2007, 00:03:03 » |
|
Abi klan olgusuna sahip belkide tek klanız müttefikte. Merak etmeyinde bende norhtu eze eze gelecem gelecek sezon  Biliyorum North u eze eze geleceğinizi Hic durmayın arkadaslar, bir an evvel piyasada North bırakmıcak şekilde savaşlarınızı sürdürün ve layık oldugunuz yere yani Lig 1e adım atın Başarılarınızın devamını dilerim!
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Binboan
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2007, 01:00:39 » |
|
=) düşmanımız olan aga klanına başarılar...
said azin mı yazdın ezin mi ? =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2007, 01:14:01 » |
|
eywallah  klan sayfası tabi... hadi herkese kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Ağustos 2007, 14:18:19 » |
|
önümüzdeki sezon çok çekişmeli bi sezon olacak ama kimin kimi ezeceğini herkes biliyorsa çok tekrarlamaya gerek yok  klanımıza l2 için başarılar l1 bizi beklesin geliyoruz northsuz bi şekilde 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
|
|
AlleN
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Ağustos 2007, 17:14:10 » |
|
ne başarılar yazıosun abi hala altına.. bunun sadece bir .oyun oldugunu anlayana yazacaksın altına basarılar die...
bak yazdık noldu adamın yazdıgı cevaba bak....
olmayacak duaya amin denmez...buda son yazım bu forumda bi dahakini lig1 de yazacam...! hadi eywallah...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2007, 17:15:59 Gönderen: AlleN »
|
|
|
|
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Ağustos 2007, 00:35:31 » |
|
Serdar prim yapamassın üzerimizden  gelin ezin abi ahaha Bu arada Agaya başarılar  Ne prim yapcam yw Said cim  Adamlar eze eze gelcez demiyomu.. Bende destekiyom iştee.. Aslında destege de ihtiyacları yok adamların.. Sevdim hepsini bak nasılda yureklıce geliyoz ezcez bitircez diolar.. Klan olgusu konusuyoruz gunlerdir.. Böle klanlarıda liglerde gormek cok güzel oluyo
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Binboan
|
|
|
|
|