tuz_buz
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #223 : 14 Ekim 2008, 23:10:38 » |
|
Sayın Valim,
Sayın 2. Ordu Komutanım,
Sayın Belediye Başkanım,
Sayın Cumhuriyet Başsavcımız,
Sayın Başsavcımız,
Değerli Konuklar,
Saygıdeğer Öğretim Üyeleri,
Sevgili Öğrenciler,
Basınımızın Değerli Temsilcileri,
Ve ismini zikredemedigim herkez ;
Klanımızın eğitim ve öğretim yılına başlaması nedeniyle düzenlemiş olduğumuz açılış törenine hoş geldiniz. Çok anlamlı olan bu mutlu günümüzü bizlerle paylaştığınız için hepinize en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Saygıdeğer konuklar, izninizle öncelikle klanımız hakkında sizlere genel bilgiler sunmak istiyorum.
Klanımız ne zaman ve kim tarafından kuruldu bilinmez iken asil uyeleri kendilerini cok iyi biliyorlar. klanımız muttefik var oldugu surecede var olacaktr.
klanımızın eski oyuncuları elbelte klanımızda olacak . bu sefer biraz farklılık olacak . fark şu yeni egitime acık hırslı oyunu sevecek ve kendini kralgucunun bir parcası sayabilecek yeni arkadaşlar aramaktayız .
ben gökten zembil ile inmedim bu muttefige. ve gökden inmedi hic bir arkadaşımız . ama şimdi serdar abi caner paşa hepsi birer kralgucudur . onları K.G li yapan bu güc damarlarındaki asil kanda da mevcuttur.
KraLGüCü , olarak sizlerden beklediğimiz, eğitim aldığınız alanda en iyi şekilde kendinizi yetiştirmeniz ve mesleğinizde mükemmele ulaşmanızdır. Ancak bununda ötesinde, ulusal ve küresel sorunlara duyarlı, düşünen, araştıran, okuyan, tartışan, fikir üreten, evrensel değerleri benimsemiş, sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere zaman ayırabilen, kendini çağdaş gelişmelerin ışığında yenileyen, sorunları doğmalar yerine akıl ve bilim ekseninde çözümleyen, Cumhuriyetin temel niteliklerini özümsemiş, ATATÜRK sevgisi ile dopdolu bir gençlik olmalısınız. Aslında böyle bir gençlik ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında ve çağdaş ülkeler düzeyine ulaşmasında tek çaredir.
Bu düşünceler içerisinde sözlerime son verirken Ülkemiz ve KraLGüCü açısından başarılı geçmesini ve bu yılın hepimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyor, törenimize katılarak bizleri onurlandıran saygıdeğer konuklarımıza, personeli ve öğrencilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
K.G. Asil Üyesi PuSuDa imza : Bizi Bilen Bilir Bilmeyen Kendi Bilir...
|