Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 01:21:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 16   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The LegenD of KralGücü K.G.  (Okunma Sayısı 7621 defa)
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : 23 Şubat 2007, 15:56:00 »

Arkadaşlar bu dönemde kuruluyor ama oyuncuları bulamayabilirsiniz.
SAdece ben olabilirim. İnşAllah değerli abi ve arkadaşlarımızı yine yanımızda olurlar.
Bildiğiniz gibi deneme oyununda adımızı kötüye kullanan arkadaşlarla yolumuzu ayırdık.
Bazıları ise o arkadaşlarla hareket ettiler.
Velhasıl kelam Klanda en son 2 kişi vardı. Klanın kurucu üyeleri (En az 5) olacak gibi.
3 dönem önce yaptığımız yeni kadro işine başlayabiliriz.
Hayırlı olsun dileklerimle...

Eski arkadaşlar iletsinler

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

sürgün
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2007, 16:19:51 »

İntik@m Klanı adına yeni dönemde başarılar...

Yaşamaz ölümü göze almayan
Zafer, göz yummadan koşar da gider.
Bayrağa kanının alı çalmayan
Gözyaşı boşana boşana gider!
CyberLaz
Kral Gücü
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2007, 17:29:47 »

Arkadaşım sana oyunda başarılar,  bizler denemede klan adını hiç kirletmedik, aksine yücelttik, kendini bilmez bir kişi yüzünden klan arkadaşlarına ki bunlar oyunun başından beri klan için ellerinden gelen herşeyi yapan kişilerdir, ayrıl diyebiliyorsan ben şahsım adına senin dostluğundan şüpheliyim, denemde olsa bize durduk yere yaptığın saldırıların karşılığını acı bir şekilde aldın, bu dönem nasıl olur bilmiyorum, ben kinci değilim sadece beklerim bana yapalan saldırılarda farklı emeller arayanlara dalarım,

dadaşOĞLU
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007, 19:02:05 »

KraLGücü KARDEŞ SANA HELAL OLSUN AGASARA GİTMEYEREK ÇOK ONURLU BİR DAVRANIŞ YAPTIN ....DENEMEDE YAPTIIN HAREKET BENİ ÇOK ETKİLEDİ... OYUNDA SENİN GİBİ ADAMLARI GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYO!!GELECEK DÖNEM BAŞARILAR Gülümseme
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 21:37:20 »

Forum lara göz gezdirirken farkına vardımki herkez de bi şevk bi heyecan bi savaşma tutkusu bi açlık   Gülümseme
Umarım yeni dönemde herkez istedigi basarıyı yakalama becerisini gösterir!
K.G Klanı nın ayrıcalıgı herzaman dimdik ayakta kalması ile oyunda kanıtlanmıstır!
Sabotaj lar klanı bitirme cabaları ne yazıkki sonucsuz kalmıs ..6 donem boyunca en iyi oyuncuları yetiştirmiş ve daima zirveye oynamıstır!
Bu donemde K.G ille de K.G !

WE BACK !

Northern Lights ~ Binboan
Dragoon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2007, 22:00:39 »

Samurai klanı olarak başarılar
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2007, 22:04:20 »

Tesekkurler samurai Klanı.. Daim dostlarımız..   

paul van dyk
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2007, 22:49:51 »

ooo bu ne hız bu ne şidddet bu ne azimdir:D neyse yeniden ve herzamanki gibi yine kral gücü!!
OddWOrLd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2007, 18:25:38 »

Temiz insanlarla sonuna kadar geçen dönem baya bir hüsran oldu ;

Bilen bilir...

Boş insanlar sadece kendi egolarını tatmin etmee çalıştılar ismi sayılı olan bir klanı kirlettiler inş.  bu dönem öyle olmaz inşallah.

BAŞARILAR
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2007, 18:51:10 Gönderen: OddWOrLd » Logged
dadaşOĞLU
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2007, 18:43:42 »

oddWORLd sana katılıyorum
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2007, 21:44:09 »

Sevgili oddworld arkadasım .. klan hakkında yorum yapabilirsin eleştirebilirsin,  Ama hakaret etme özgürlügün yok.. Ortada kirlenen bişey oldugunu nasılda uydurdun öyle ? .. Klan bugünlere kolay gelmedi.... Gecen dönemde oluşan bi kac terslik yüzünden yaşanan bazı düzensizlikler olmuş olabilir..

Sen yargıçmısın ki karar veriyosun Oyunu mu oynuyosun mod lukmu yapıyosun yoksa K.G Yi mi eleştirerek bizi kızdırmaya mı   calısıyosun anlamadım  !

Bu mesajı bi uyarı olarak kabul edebilir ve bidaha ki yorumlarını daha dikkatli yazabilirsen bizi sevindirirsin !

dj nation/xenomorph
Kral Gücü
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2007, 23:14:32 »

Temiz insanlarla sonuna kadar geçen dönem baya bir hüsran oldu ;

Bilen bilir...

Boş insanlar sadece kendi egolarını tatmin etmee çalıştılar ismi sayılı olan bir klanı kirlettiler inş.  bu dönem öyle olmaz inşallah.

BAŞARILAR

oyunun başından karalamalar başlamış kirlilik dediğin her neyse  oyunda mod lar war bi de temizlikçi tutarsın  halleder temiz kalman dileğiyle
PesimistStyle
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2007, 01:35:54 »

Muhafız klanı olarak başarılar dileriz..

şuan kullandığım ülke ismi=IronTitan (#4917)
klan=Muhafız(dış işleri:) )

uzun bi aradan sonra geri döndüm...eskiden kullandığım ülke ismimmi? sölemem Kahkaha
OddWOrLd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 25 Şubat 2007, 12:12:04 »

Sevgili oddworld arkadasım .. klan hakkında yorum yapabilirsin eleştirebilirsin,  Ama hakaret etme özgürlügün yok.. Ortada kirlenen bişey oldugunu nasılda uydurdun öyle ? .. Klan bugünlere kolay gelmedi.... Gecen dönemde oluşan bi kac terslik yüzünden yaşanan bazı düzensizlikler olmuş olabilir..

Sen yargıçmısın ki karar veriyosun Oyunu mu oynuyosun mod lukmu yapıyosun yoksa K.G Yi mi eleştirerek bizi kızdırmaya mı   calısıyosun anlamadım  !

Bu mesajı bi uyarı olarak kabul edebilir ve bidaha ki yorumlarını daha dikkatli yazabilirsen bizi sevindirirsin !

Pardon o zaman şöyle diyim hakaret ve karalama değil olsun klan daki bazı kişiler klanın ismine yakışmıyacak hareketler yaptılar ve ya yapmaya çalıştılar onu söylemek istedim .....

Yargıç falan değilim sadece en son olarak neler gördüğümü biliyorum sende biliyorsun ben sizin isminize layık olmayan kişilerin sizden ayıklandığına veya ayıklanmaya çalışıldığına sevindim diye msj attım hakeret etmedim o yuzden hakaret kelimesini kabul etmiyorum ben buna  dair msj. attım ama sen yine istediğin gibi anladın..... kimseyi kızdırmak için yazmadım....

Neyse her şeye rağmen yine iyi oyunlar ..... istersen musait olursan akşam 21:00 de msn de görüşelim...Durumu ve yazma sebebimi izah ederim...

Ama kötü veya ark niyetle yamadığımı tekrardan bilmeni. isterim...

Uyarı dan kastın ne anlamadım Göz kırpan  bunuda görüşürüz Kahkaha
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2007, 12:17:11 Gönderen: OddWOrLd » Logged
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 25 Şubat 2007, 12:37:43 »

Oyunda her klan kendi gücünü göstermek en iyisi olduğunu diğer klanlara kanıtlamak ve daha da gelişip bu oyunda en iyi klan olarak anılmak ister.. Biz Klan olarak aramızda hicbirzaman bizi bölmeye yıpratmaya veya kaos yaratmaya calısan üye bulundurmadık..

Oyun icinde oyun olmaz..  Kimsenin de ne bi şahsı neden bir toplulugu karalamaya hakkı olamaz..

Seninle herzaman tartısmaya hazırım oddworld .. Biliyorumki seninde sana göre haklı oldugun durumlar var..Seninde her üye gibi oyunda rahatsızlık duydugun bazı anlar oldu..  Ama karsılıklı anlayıs cercevesinde cözüme kavusturduk olayları..

Yeni dönem icin verdiğin iyi dilekler icin tesekkürler.
Msn de görüsürüz   Sırıtan

Sana da iyi oyunlar
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2007, 12:39:35 Gönderen: Binboan » Logged

Sayfa: [1] 2 3 ... 16   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.232 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu