Sevgili oddworld arkadasım .. klan hakkında yorum yapabilirsin eleştirebilirsin, Ama hakaret etme özgürlügün yok.. Ortada kirlenen bişey oldugunu nasılda uydurdun öyle ? .. Klan bugünlere kolay gelmedi.... Gecen dönemde oluşan bi kac terslik yüzünden yaşanan bazı düzensizlikler olmuş olabilir..
Sen yargıçmısın ki karar veriyosun Oyunu mu oynuyosun mod lukmu yapıyosun yoksa K.G Yi mi eleştirerek bizi kızdırmaya mı calısıyosun anlamadım !
Bu mesajı bi uyarı olarak kabul edebilir ve bidaha ki yorumlarını daha dikkatli yazabilirsen bizi sevindirirsin !
Pardon o zaman şöyle diyim hakaret ve karalama değil olsun klan daki bazı kişiler klanın ismine yakışmıyacak hareketler yaptılar ve ya yapmaya çalıştılar onu söylemek istedim .....
Yargıç falan değilim sadece en son olarak neler gördüğümü biliyorum sende biliyorsun ben sizin isminize layık olmayan kişilerin sizden ayıklandığına veya ayıklanmaya çalışıldığına sevindim diye msj attım hakeret etmedim o yuzden hakaret kelimesini kabul etmiyorum ben buna dair msj. attım ama sen yine istediğin gibi anladın..... kimseyi kızdırmak için yazmadım....
Neyse her şeye rağmen yine iyi oyunlar ..... istersen musait olursan akşam 21:00 de msn de görüşelim...Durumu ve yazma sebebimi izah ederim...
Ama kötü veya ark niyetle yamadığımı tekrardan bilmeni. isterim...
Uyarı dan kastın ne anlamadım

bunuda görüşürüz