Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 02:47:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gold üyelik  (Okunma Sayısı 8150 defa)
seyf_vs_seyf
Muttefik
*

by_seyf@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #195 : 21 Ocak 2008, 18:22:22 »

YA BEN ŞU MSN ADRESİYLE GOLD OLMAK İSTİORUM
KONTOR FLN DA HAZIR AMA MSN ADRESİNİ Bİ TÜRLÜ AÇIK OLARAK YAKALAAMADIM
LİG BAŞLADI HALA GOLD OLCAZ

lvbackvl8.gif
oğuz-avar_turklerı
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #196 : 21 Ocak 2008, 20:07:42 »

HAFTALIĞIMI ALSAM BENDE GOLD ÜYESİ OLCAM Sırıtan YANLIŞ ANLAMAYIN ÇOCUK FALAN DEĞİLİM LİSE 10 FEN-A ÖĞRENCİSİYİM

WWW.DOCEUFO.TR.GG
Bİ UĞRAYIN BENİM SİTE...
***********************MUTTEFİKOZEL@HOTMAİL.COM********OĞUZ-AVAR TÜRKLERİ*****STAR L4 KLANI*****
newinitial
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #197 : 15 Şubat 2008, 14:31:05 »

Gold üyelik ağustos sezonunda devreye girecek ve gold üye olacaklara bazı avantajlar verilecek:
  • Yardım hakkı günde 10 birime yükselir.
  • Sınırsız Mesaj Hakkı
  • Ülkelere Özel Dost Listesi. Arkadaşlarınız ve Dost ülkelerinizi bu Bölüme ekleyebilirsiniz ve Diğer kullanıcıların da sizin dostlarını görmesini sağlayabilirsiniz.
  • Forum ve ülke İsimleri Farklı Renkte Olacak
  • Ödül Rafı.! Madalyaları ve Dereceleri
  • Marketten asker çekiminde yüzde 40 yerine yüzde 10 asker kaybeder.
  • Markete Mallar 3 saatte ulaşır.
  • Tatilden dönme Süresi 48 saat.Tatile aldıktan sonra donma süresi 9 olur.
  • @muttefik.com uzantılı mail adresi.
  • Savaş üstünde toprak aldığı son  ülkelerin numaraları.
  • Hazineye görüntüleyebilme imkanı
  • Boşta olan numaralardan istediğini seçebilme imkanı
  • Gelişmiş profil seçenekleri
  • %3 yiyeceği zaman işlem iptal edilecek
  • Hızlı saldırı ve hızlı büyü (Kaç kere yapacağını yazarak, ard arda otomatik olarak, o kadar işlem gerçekleştirilecek)
  • Düşman listesi; düşman olarak belirlediği ülkelerin en son saldırıları, savunmaları, kaybettiği toprak vs. tek panelden görebilme imkanı
  • Online olduğunu gizleyebilir
  • Altın Klanların üye sayısı artırılarak
  • Altın klanların savunmasına katılan asker miktarı artırılacak
  • Gold üye olan kullanıcılar, sadece 1 kereye mahsus, 1. lig hariç istediği lige geçebilecekler. 1. ligde olan kullanıcılar ise yine 1 kereye mahsus 1. ligde kalma hakkı kullanabilecekler. Bu avantaj, diğer üyelerin sıralamadaki yerine etki etmeyecek, yani düşüş evya çıkışlarını etkilemeyecektir.
Ücret olarak, Temmuz ayında üye olmak isteyenler için 3 aylık 15 YTL olacak. Minimum 3 aylık üye olabilirsiniz.  Üye olmak isteyenler bilgi@muttefik.com adresinden msn veya mail ile bilgi alabilirler. Sistem devreye girdiğinde üyelik fiyatları artacaktır. Gold üye olanların oyunda çok fazla avantajlı olmasını, parasıyla başarılı olmasını engellemeye çalıştık.
Not: Bazı art niyetli kişiler sayesinde reklam hizmetimizi sağlayan firmadan atıldık. Amaçlarına ulaştılar, başka bir gelir kapımız olmadığı için gold üyeliği mecburen hizmete geçirmek zorundayız.  Niyetimiz cebimizi parayla doldurmak değil, siteyi ayakta tutmaktır. Bunu da bilmelisiniz.
Eleştiri ve önerilerinizi duymak isterim. Hoş öneriler olursa eklenebilir.
İyi oyunlar diliyorum.
----
Yukarıda bazı özellikler eklendi.
Üye olmak isteyenler;
PTT: 5465802  numaralı hesaba 1 YTL işlem masrafı ödeyerek herhangi bir PTT şubesinden gönderebilirler.
Havale: İşBankası 3700 1269142 numaralı hesaba gönderebilirsiniz. Banka hesabınız yoksa İşbankası ATM cihazlarından kartsız giriş yaparak, 3 YTL masraf karşılığı gönderebilirsiniz.
Kredi Kartı:  PayPal aracılığıyla bilgi@muttefik.com adresine gönderebilirsiniz.
Not: Tüm hesaplar Taner AYHAN adınadır. Gönderi yaparken açıklama olarak ülke numaranızı belirtmeyi unutmayın. Detaylı bilgi için bilgi@muttefik.com MSN adresinden yardımcı olabilirim.
Üye olmak isteyenler önümüzdeki ayın 27'sine kadar ücreti göndermiş olmalılar. 3 aylık 15 YTL miktarı sadece bu süre içinde ücreti gönderenler için geçerli olacaktır. Hiç beklemediğim bir şekilde reklam firmasından atıldığımız için site bu ay sonu kapanabilir. Ayın 27'sine kadar, desteğinize ihtiyacım var.
Ödeme yapanlar http://oyun.muttefik.com/odeme.php adresindeki formu doldurmalısınız. [/list]
ÖNCELIKLE GOLD UELIGI KABUL EDIYORUM. MUTTEFIK OLURSA 100 YTLEM HELAL!!!

BmP Secret
                                                      Herkezin içinde asilik bizlerin içinde namertlik
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #198 : 21 Mayıs 2008, 17:03:48 »

ben yeni sezonda gold olmayı düşünüyorumda... nickim şekilli olucak acaba sorun çıkartırmı die soracaktım
ƒυякαη   ----  тнє α∂σℓƒ----

acil cevaba ihtiyacım var biri beni aydınlatsın

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..

! A.é.G !
RhodoSsS
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #199 : 21 Mayıs 2008, 17:13:03 »

ben yeni sezonda gold olmayı düşünüyorumda... nickim şekilli olucak acaba sorun çıkartırmı die soracaktım
ƒυякαη   ----  тнє α∂σℓƒ----

acil cevaba ihtiyacım var biri beni aydınlatsın

klan ısımlerınde sekıller sorun olmuyo yanı ulke adındada sorun olacagıını sanmıyorum ama sen genede bı bılene danıs Gülümseme

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #200 : 21 Mayıs 2008, 17:18:56 »

yok oyunda birkaç tane koddan oluşmuş isim varya, o yüzden sorayım dedim.hani belki onlarda benim gibi şekilli yapmıştır ama olmamıştır die.yinede cvp yazdıgın için saolasın

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..

! A.é.G !
RhodoSsS
Mahosan
Muttefik
*

Warchief

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #201 : 21 Mayıs 2008, 17:34:56 »

Sitenin yazılımı mı artık nesiyse desteklemiyor sanırım bazı kodları. Ben onun aynen çıkacağını sanmıyorum yani  Kararsız

Living is easy with eyes closed..
TaHA
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

oSMaNLı oRDuSu & kAn uYKuSu

taha.cakir@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #202 : 24 Temmuz 2008, 13:33:46 »

taner gold olcam aç artık msnini yada kaldr engeli  Sırıtan.,işin ucunda para var Dil çıkaran

MuhaFıZ

…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : 25 Temmuz 2008, 01:29:44 »

taner gold olcam aç artık msnini yada kaldr engeli  Sırıtan.,işin ucunda para var Dil çıkaran

ahaha ..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
LORDKING
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 : 25 Temmuz 2008, 11:44:23 »

arkadaşlar ben 2 dönem önce gold oldum .Temelde olma amacım siteye az da olsa katkıda bulunmam bu kadar merakla beklenen her sezonun bir daha açılmamasını önlemekti.Sonra baktım bazı arkadaşların olmasa da olur dediği gold üyeliklerinin avantajlarını gördüm örneğin günde 10 yardım hakkı gibi .Bence herkes elinden geldiği kadar sitemize destekte bulunmalıdır olmasada olur diyen arkadaşların başka sitelerde daha fazla ücretle daha az ayrıcalıklar alındığının farkındamı veya dört gözle beklediği yeni sezonların açılmasını bundan sonra beklemesin veya elieştiriye hakkı olmasın ne verdin ki ne istiyosun misali bunlar benim düşüncem bu oyunu oynamak isteyen ve olmasada olur diye düşünen arkadaşları ayıracak bu gold üyeliği .Herkese başarılar , saygılar...

bazıları yükselmek için yaşar , bazıları yaşamak için yükselir...
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 : 25 Temmuz 2008, 11:48:37 »

arkadaşlar ben 2 dönem önce gold oldum .Temelde olma amacım siteye az da olsa katkıda bulunmam bu kadar merakla beklenen her sezonun bir daha açılmamasını önlemekti.Sonra baktım bazı arkadaşların olmasa da olur dediği gold üyeliklerinin avantajlarını gördüm örneğin günde 10 yardım hakkı gibi .Bence herkes elinden geldiği kadar sitemize destekte bulunmalıdır olmasada olur diyen arkadaşların başka sitelerde daha fazla ücretle daha az ayrıcalıklar alındığının farkındamı veya dört gözle beklediği yeni sezonların açılmasını bundan sonra beklemesin veya elieştiriye hakkı olmasın ne verdin ki ne istiyosun misali bunlar benim düşüncem bu oyunu oynamak isteyen ve olmasada olur diye düşünen arkadaşları ayıracak bu gold üyeliği .Herkese başarılar , saygılar...
+21
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #206 : 25 Temmuz 2008, 12:02:17 »

bende gold üye olmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak anlayamadım...kaç gün içerisinde olabiliyorum ve 3 ay mı 3 sezon mu geçerli?? kontör kartı vermiyolar artık...geçen aldım 100 kontörün nosu bir bankanın pos makinasından çıktı. o numara da oluyor mu??? bilgi verirseniz sevinirim ... teşekkürler...

***KARACALAR***
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 : 25 Temmuz 2008, 12:18:04 »

bende gold üye olmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak anlayamadım...kaç gün içerisinde olabiliyorum ve 3 ay mı 3 sezon mu geçerli?? kontör kartı vermiyolar artık...geçen aldım 100 kontörün nosu bir bankanın pos makinasından çıktı. o numara da oluyor mu??? bilgi verirseniz sevinirim ... teşekkürler...
3 sezonluk oluyor.
bankadan alıdığın büyük ihtimal olur ama sen yinede admine sor...
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #208 : 25 Temmuz 2008, 13:06:20 »

benim goldluk bitti yeniliyecem ama taner yok piyasada nasıl iş bu yaww

Northern Lights
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #209 : 25 Temmuz 2008, 13:29:05 »

benim goldluk bitti yeniliyecem ama taner yok piyasada nasıl iş bu yaww
vardı en son msnde ama....
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.079 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu