Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 00:17:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gold üyelik  (Okunma Sayısı 8146 defa)
durex
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

World Melekler & Şeytanlar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 18 Temmuz 2007, 11:36:23 »

Bu  durumda  gold  üyeliğe  rağbeti  artıracak  daha  avantajlı  seçenekler  gerekiyor  diye  düşünüyorum.  Sistemin  aynen  devam  etmesi  ve  belirli  dönemlerde  1 YTL  toplanması  teklifim için bir düşünce  belirtmediniz.  Bu  rakam  sitenin yaşaması için yeterli  değilmidir.
apeiron
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 18 Temmuz 2007, 11:41:44 »

Farkettiğim kadatıyla slimb gold üyeliği kendisine avantajlarından dolayı değil oyuna avantajlarından dolayı istiyor.

Ve düşündüğüm kadarıyla bizlerin Gold üyeliği oyunun sürekliliğinin sağlanması için alması gerekiyor (yani iyi olur).

Gold Üyeliği Tümüyle Destekliyorum.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 11:46:51 Gönderen: apeiron » Logged
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2007, 11:43:43 »

1 YTL toplayalım, bunun gönderi ücreti daha fazla tutacaktır. Zahmetli bir işlem olacaktır çoğu kişi için, umursamayacaktır vs. vs. En iyi yol SMS dediğin gibi, bu hizmeti alabilmek için GSM firmalarıyla anlaşma yapmak gerekiyor belirli bir meblağ karşılığında ve bize 1 YTL nin ulaşabilmesi için sizlerin cebinden 2.5 YTL çıkması gerekiyor SMS sisteminde. Vergileri vs. oldukça fazla.
slimb
STORMS
Muttefik
*

Yok Mesaj Falan

antifb@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2007, 11:53:21 »

sms olayına girmek çok riskli çünkü sms olayı için bu hizmeti veren firmalar çok yüksek fiyatlarda anlaşmalar yapıyorlar. ve herkesi sms olayında katılım beklemek büyük risk bir ay gönderildi smsler diyelim diğer ay gönderilmedi ne yapacak o zaman yönetim kalır sap gibi ortada.

gold üyelik olsun 15 ytl 3 aylık arkadaşlar 100 kişi katılsın.
1500 ytl yapar. yeterli bir miktar zaten. 
bu oyunun 3 aylık host vs. gibi masraflarını karşılayacak bi miktar bence

A cımak yok,  N efret var,  T aviz yok,  İ şkence var.
F ener B ahçe yok
GALATASARAY var
OctO
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2007, 11:55:38 »

nereye yatırılcak para:)
her turlu gold uyelik her turlu!!
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2007, 11:59:24 »

slimb, aynen dediğin gibi. Bu ay sonuna kadar 20 üyeye ihtiyacım var. Toplamda 100-120 kişi olsun sorun kalkıyor zaten ortadan.
Octo, hesap bilgilerini MSN'den alabilirsin.
durex
Muttefik

World Melekler & Şeytanlar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2007, 12:03:58 »

sms olayına girmek çok riskli çünkü sms olayı için bu hizmeti veren firmalar çok yüksek fiyatlarda anlaşmalar yapıyorlar. ve herkesi sms olayında katılım beklemek büyük risk bir ay gönderildi smsler diyelim diğer ay gönderilmedi ne yapacak o zaman yönetim kalır sap gibi ortada.

gold üyelik olsun 15 ytl 3 aylık arkadaşlar 100 kişi katılsın.
1500 ytl yapar. yeterli bir miktar zaten. 
bu oyunun 3 aylık host vs. gibi masraflarını karşılayacak bi miktar bence

Anlaşıldı  sms  olayında  parayı  muttefiğe  değil,  firmalara  kaptırmış  olacağız bu  durumdaki,  para  firmalara  gideceğine  muttefiğe  gitsin.

Yalnız  oyunu  gold  üyelikle  gelecek yapısını düşünüyorum  ama  pek  aklıma  yatmıyor,  gold  üylerle  normal üyeler bir arada  oyun oynamış  olacak.  Bu  durum gold  üyelere  karşı  haksızlık  olacak diye  düşünüyorum.  Atıyorum şöyle  bir  fikri  tartışalım  derim.  Gold  üyeler sadece  1.ligde  olsunlar  v.b  gibi  birbirleri ile  oynasınlar. Normal üyelerde  ayrı  bir  ligde  oynasınlar.  ve  hatta  normal  üylerden başarılı  olanlara  ödül olarak  1.lige  çıkma  şansı  verilsin  ve  çıkanlarada  1.ligde  1  ay  ücretsiz  oynama  ödülü  verilsin.  1.ligin  gold üyeleri ile  oynama  şansı  yakalayıp buradaki  durumu  beğenmesi durumunda  gold üyeliğine kişi devam  eder  ve  1  ay  sonra  devam  etmek istiyor ise  parasını öder  devam  eder  gibi  bir  durum ortaya  çıkar.  Tabi fikir  fikri  doğruyor,  çeşitli  eklentiler  eleştiriler  olabilir.  Mahsurlu  düşüncelerde  olabilir.  hemen  aklıma  bu  durumda  da  değişik  sıkıntılar  gelmiyorda  değil.
slimb
STORMS
Muttefik
*

Yok Mesaj Falan

antifb@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2007, 12:05:21 »

agtra banada özelden bilgileri  yollarsan katılacağım gold üyeliğe

A cımak yok,  N efret var,  T aviz yok,  İ şkence var.
F ener B ahçe yok
GALATASARAY var
OctO
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 18 Temmuz 2007, 12:08:48 »

slimb, aynen dediğin gibi. Bu ay sonuna kadar 20 üyeye ihtiyacım var. Toplamda 100-120 kişi olsun sorun kalkıyor zaten ortadan.
Octo, hesap bilgilerini MSN'den alabilirsin.

tmm
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
*

KağaN..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2007, 12:12:17 »

1 YTL toplayalım, bunun gönderi ücreti daha fazla tutacaktır. Zahmetli bir işlem olacaktır çoğu kişi için, umursamayacaktır vs. vs. En iyi yol SMS dediğin gibi, bu hizmeti alabilmek için GSM firmalarıyla anlaşma yapmak gerekiyor belirli bir meblağ karşılığında ve bize 1 YTL nin ulaşabilmesi için sizlerin cebinden 2.5 YTL çıkması gerekiyor SMS sisteminde. Vergileri vs. oldukça fazla.
Valla abi kenarda bi 30 kağıt var ama ben öyle bankaya bi hesap numarasına falan yatıramam ki =)) en mantıklısı SMS
edit:Çözüldü postahaneden yollayacam =))
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 12:16:58 Gönderen: Bilge Kül KAĞAN » Logged

Northern Lights    ~   Bilge Kağan !
dalamar
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 18 Temmuz 2007, 12:41:53 »

gold üyeliği ben de destekliyorum ama durex in de dediği gibi bişeyler olursa daha güzel olur..gold üye olmayanlar için haksızlık olucak.olmayanlar demiyelimde olamayanlar için

Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2007, 13:16:10 »

Gold Üyelik SiteninAykata Kalabilmesi için Normal Üyelerle gold üyelerin arasında Oyun dengesini bozacak unsurlar olmadan hazırlanmıştır.
Bence Ayda 5 milyon gibi bi rakap herşeye veriyoruz.Bu oyunu seviyorsak ve Oynamak İStiyosak herzaman Üye olmalıyız ben ve klanımdaki Arkadaslar Üye olacaklar.
İnsallah Herkes oyuna destek Verir.

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
boş boş
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2007, 13:38:26 »

aslında oyunun başında reklamları yanlış yerlere koydunuz mesela oyuna girişte ilk önce oyunculara reklama tıkladıktan sonra kullanıcı ve şifresini yazıp girseydi bu oyun ayakta dururdu belki
GaRDoMaN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : 18 Temmuz 2007, 13:46:30 »

hatta reklamlar 2-3 tane olsaydı Google,Mynet,GittiGidiyor
Charon
Muttefik
*

Welcome to the Jungle

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 18 Temmuz 2007, 14:49:45 »

• Polimorfinin şartları hafifleştirilebilir veya sefer gitmeyebilir..
  • Demirci geliştirmesinin şartları hafifleştirilebilir veya sefer gitmeyebilir..
  • Altın üyeliği olan kullanıcıların kurdukları klanın en fazla üye sınırı yukarı çekilebilir..
  • Oyun başlangıcında, altın üyeliğe sahip olanların sahip olduğu para,iksir,yiyecek miktarı veya asker,bina miktarı arttırılabilir..
  • Esirler belli bir oranda daha fazla gelebilir..
  • Altın üyelerin yolladıkları postalar da hafızaya kaydedilebilir..(posta kutusunda gelen kutusu ve gönderilenler olmak üzere)
  • Hazineye koyulabilen para miktarı arttırılabilir..
  • Hazineden alınabilecek borç miktarı arttırılabilir..
  • Hazineden alınan borçlara bindirilen faiz azaltılabilir..
  • Altın üyeliğe sahip oyuncunun kurduğu klanın yönetimi 5 kişiye çıkartılabilir..
  • Çevrimiçi olduğunu gizleyebilme özelliği..
  • Daha fazla kutsal taş alabilme..
  • Kutsal taşların fiyatlarında indirim..

Şimdilik bu kadar buldum..Aklıma gelince daha yazarım..
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 15:03:44 Gönderen: Charon » Logged

SoYLuLaR*CHaRoN
-------
` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi `
-------
ZeHiR
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.074 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu