|
durex
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Temmuz 2007, 11:36:23 » |
|
Bu durumda gold üyeliğe rağbeti artıracak daha avantajlı seçenekler gerekiyor diye düşünüyorum. Sistemin aynen devam etmesi ve belirli dönemlerde 1 YTL toplanması teklifim için bir düşünce belirtmediniz. Bu rakam sitenin yaşaması için yeterli değilmidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apeiron
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 18 Temmuz 2007, 11:41:44 » |
|
Farkettiğim kadatıyla slimb gold üyeliği kendisine avantajlarından dolayı değil oyuna avantajlarından dolayı istiyor.
Ve düşündüğüm kadarıyla bizlerin Gold üyeliği oyunun sürekliliğinin sağlanması için alması gerekiyor (yani iyi olur).
Gold Üyeliği Tümüyle Destekliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 11:46:51 Gönderen: apeiron »
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2007, 11:43:43 » |
|
1 YTL toplayalım, bunun gönderi ücreti daha fazla tutacaktır. Zahmetli bir işlem olacaktır çoğu kişi için, umursamayacaktır vs. vs. En iyi yol SMS dediğin gibi, bu hizmeti alabilmek için GSM firmalarıyla anlaşma yapmak gerekiyor belirli bir meblağ karşılığında ve bize 1 YTL nin ulaşabilmesi için sizlerin cebinden 2.5 YTL çıkması gerekiyor SMS sisteminde. Vergileri vs. oldukça fazla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2007, 11:53:21 » |
|
sms olayına girmek çok riskli çünkü sms olayı için bu hizmeti veren firmalar çok yüksek fiyatlarda anlaşmalar yapıyorlar. ve herkesi sms olayında katılım beklemek büyük risk bir ay gönderildi smsler diyelim diğer ay gönderilmedi ne yapacak o zaman yönetim kalır sap gibi ortada.
gold üyelik olsun 15 ytl 3 aylık arkadaşlar 100 kişi katılsın. 1500 ytl yapar. yeterli bir miktar zaten. bu oyunun 3 aylık host vs. gibi masraflarını karşılayacak bi miktar bence
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
|
OctO
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2007, 11:55:38 » |
|
nereye yatırılcak para:) her turlu gold uyelik her turlu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #20 : 18 Temmuz 2007, 11:59:24 » |
|
slimb, aynen dediğin gibi. Bu ay sonuna kadar 20 üyeye ihtiyacım var. Toplamda 100-120 kişi olsun sorun kalkıyor zaten ortadan. Octo, hesap bilgilerini MSN'den alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
durex
|
 |
« Yanıtla #21 : 18 Temmuz 2007, 12:03:58 » |
|
sms olayına girmek çok riskli çünkü sms olayı için bu hizmeti veren firmalar çok yüksek fiyatlarda anlaşmalar yapıyorlar. ve herkesi sms olayında katılım beklemek büyük risk bir ay gönderildi smsler diyelim diğer ay gönderilmedi ne yapacak o zaman yönetim kalır sap gibi ortada.
gold üyelik olsun 15 ytl 3 aylık arkadaşlar 100 kişi katılsın. 1500 ytl yapar. yeterli bir miktar zaten. bu oyunun 3 aylık host vs. gibi masraflarını karşılayacak bi miktar bence
Anlaşıldı sms olayında parayı muttefiğe değil, firmalara kaptırmış olacağız bu durumdaki, para firmalara gideceğine muttefiğe gitsin. Yalnız oyunu gold üyelikle gelecek yapısını düşünüyorum ama pek aklıma yatmıyor, gold üylerle normal üyeler bir arada oyun oynamış olacak. Bu durum gold üyelere karşı haksızlık olacak diye düşünüyorum. Atıyorum şöyle bir fikri tartışalım derim. Gold üyeler sadece 1.ligde olsunlar v.b gibi birbirleri ile oynasınlar. Normal üyelerde ayrı bir ligde oynasınlar. ve hatta normal üylerden başarılı olanlara ödül olarak 1.lige çıkma şansı verilsin ve çıkanlarada 1.ligde 1 ay ücretsiz oynama ödülü verilsin. 1.ligin gold üyeleri ile oynama şansı yakalayıp buradaki durumu beğenmesi durumunda gold üyeliğine kişi devam eder ve 1 ay sonra devam etmek istiyor ise parasını öder devam eder gibi bir durum ortaya çıkar. Tabi fikir fikri doğruyor, çeşitli eklentiler eleştiriler olabilir. Mahsurlu düşüncelerde olabilir. hemen aklıma bu durumda da değişik sıkıntılar gelmiyorda değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #22 : 18 Temmuz 2007, 12:05:21 » |
|
agtra banada özelden bilgileri yollarsan katılacağım gold üyeliğe
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
|
OctO
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 18 Temmuz 2007, 12:08:48 » |
|
slimb, aynen dediğin gibi. Bu ay sonuna kadar 20 üyeye ihtiyacım var. Toplamda 100-120 kişi olsun sorun kalkıyor zaten ortadan. Octo, hesap bilgilerini MSN'den alabilirsin.
tmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2007, 12:12:17 » |
|
1 YTL toplayalım, bunun gönderi ücreti daha fazla tutacaktır. Zahmetli bir işlem olacaktır çoğu kişi için, umursamayacaktır vs. vs. En iyi yol SMS dediğin gibi, bu hizmeti alabilmek için GSM firmalarıyla anlaşma yapmak gerekiyor belirli bir meblağ karşılığında ve bize 1 YTL nin ulaşabilmesi için sizlerin cebinden 2.5 YTL çıkması gerekiyor SMS sisteminde. Vergileri vs. oldukça fazla.
Valla abi kenarda bi 30 kağıt var ama ben öyle bankaya bi hesap numarasına falan yatıramam ki =)) en mantıklısı SMSedit:Çözüldü postahaneden yollayacam =))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 12:16:58 Gönderen: Bilge Kül KAĞAN »
|
|
Northern Lights ~ Bilge Kağan !
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #25 : 18 Temmuz 2007, 12:41:53 » |
|
gold üyeliği ben de destekliyorum ama durex in de dediği gibi bişeyler olursa daha güzel olur..gold üye olmayanlar için haksızlık olucak.olmayanlar demiyelimde olamayanlar için
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2007, 13:16:10 » |
|
Gold Üyelik SiteninAykata Kalabilmesi için Normal Üyelerle gold üyelerin arasında Oyun dengesini bozacak unsurlar olmadan hazırlanmıştır. Bence Ayda 5 milyon gibi bi rakap herşeye veriyoruz.Bu oyunu seviyorsak ve Oynamak İStiyosak herzaman Üye olmalıyız ben ve klanımdaki Arkadaslar Üye olacaklar. İnsallah Herkes oyuna destek Verir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : 18 Temmuz 2007, 13:38:26 » |
|
aslında oyunun başında reklamları yanlış yerlere koydunuz mesela oyuna girişte ilk önce oyunculara reklama tıkladıktan sonra kullanıcı ve şifresini yazıp girseydi bu oyun ayakta dururdu belki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaRDoMaN
|
 |
« Yanıtla #28 : 18 Temmuz 2007, 13:46:30 » |
|
hatta reklamlar 2-3 tane olsaydı Google,Mynet,GittiGidiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #29 : 18 Temmuz 2007, 14:49:45 » |
|
- Polimorfinin şartları hafifleştirilebilir veya sefer gitmeyebilir..
- Demirci geliştirmesinin şartları hafifleştirilebilir veya sefer gitmeyebilir..
- Altın üyeliği olan kullanıcıların kurdukları klanın en fazla üye sınırı yukarı çekilebilir..
- Oyun başlangıcında, altın üyeliğe sahip olanların sahip olduğu para,iksir,yiyecek miktarı veya asker,bina miktarı arttırılabilir..
- Esirler belli bir oranda daha fazla gelebilir..
- Altın üyelerin yolladıkları postalar da hafızaya kaydedilebilir..(posta kutusunda gelen kutusu ve gönderilenler olmak üzere)
- Hazineye koyulabilen para miktarı arttırılabilir..
- Hazineden alınabilecek borç miktarı arttırılabilir..
- Hazineden alınan borçlara bindirilen faiz azaltılabilir..
- Altın üyeliğe sahip oyuncunun kurduğu klanın yönetimi 5 kişiye çıkartılabilir..
- Çevrimiçi olduğunu gizleyebilme özelliği..
- Daha fazla kutsal taş alabilme..
- Kutsal taşların fiyatlarında indirim..
Şimdilik bu kadar buldum..Aklıma gelince daha yazarım..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 15:03:44 Gönderen: Charon »
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|