Soyle bi baktim da buyuculugu guzelcene uygulayan, hem eglenerek hem yardim ederek uygulayan pek ulke goremedim... O yuzden buyuculugun kisaca yararlarini yazmak istedim.. isteyen olursa elbette ki ekleyebilir..
1) Herkes buyuculerin cok guzel para kastigini bilir.. fakat bu parayi guvenli bir yere saklamak gerekir.. bir onceki donemde hazinede herkes cok kolay sakliyordu... eh su anki kurala gore saldiri gucunun 500 kati kadar para hazinede saklanabiliyo.. yani buyucunuz yoksa kesinlikle paranizin da olmamasi gerekiyo.. seferler bitti.. markette cok pahaliya asker var.. e mecburen kisladan asker aldiniz.. o da size parayi bosa harcatti..
buyucu iken (tabi sizden iyi buyucu yoksa) o para sizde kalir.. harcamaniza da gerek kalmaz.. oyunu az cok takip ediyorsaniz buyucunuzun yeterli olup olmadigini da zaten anlamis olursunuz.. he yeterli degilse buyucuye agirlik verirsiniz.. olur biter..
2) yine iyi bir buyucuyseniz, topragin gerekliligini ortadan kaldirmissiniz demektir.. gecici olarak bol topraginiz olsa yeter... oran cok yukseldi ne yapacagiz?? onu artik yaraticiliginiza, bilginize ve tecrubenize dayanarak siz ustesinden geleceksiniz..

3) saldirida ne kadar cok toprak alirsaniz buyucu sayiniz, dolayisiyla ureteceginiz altin o kadar fazla olur... topraginiz cok az.. saldiracaginiz ulkenin topragi cok fazla.. hic dusunmeden, goruntu almadan (eger buyucu degilse) buyucu saldirinizi patlatin.. bol toprak demek dusuk buyu gucu demek.. buyucu degilse de zaten buyucusu azdir..
4) en sevdigim bu... cok parasi olan, kendini iyi buyucu sananlardan oyle guzel para calarsiniz kiii...

hem siz karda hem dusman zararda olur...

5) En onemlisi... Dusmanlariniza cok guzel zararlar verebilirsiniz.. hele hele yaninizda cikis yapmak isteyen ve ordu kasan biri varsa.. ordu kasanlar dusmana zarar vermek icin genelde standart saldirirlar ve kendilerinin de buyuk kayiplari olur.. fakat buyucu iken atestopu, para horgucleme denen buyulerle oyle guzel vurur ki.. dusmani ne oldugunu anlamadan cikis yapamayacak duruma sokarsiniz...
benden simdilik bu kadar.. eklemek istedigini varsa tartismaya aciktir..

o yuzden bu alana yazdim zaten.. Buyucu olmak ile ilgili dusuncelerinizi birazcik da olsun degistirebildiysem ve 4. ligde iseniz lutfen oyundan bana ulasin... Northern Academy 2 klani sadece buyucu egitimi icin kurulmustur...