Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 00:53:55 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Buyucu olmanin yararlari  (Okunma Sayısı 1906 defa)
Lloyd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 13 Temmuz 2007, 18:17:02 »

Soyle bi baktim da buyuculugu guzelcene uygulayan, hem eglenerek hem yardim ederek uygulayan pek ulke goremedim... O yuzden buyuculugun kisaca yararlarini yazmak istedim.. isteyen olursa elbette ki ekleyebilir..

1) Herkes buyuculerin cok guzel para kastigini bilir.. fakat bu parayi guvenli bir yere saklamak gerekir.. bir onceki donemde hazinede herkes cok kolay sakliyordu... eh su anki kurala gore saldiri gucunun 500 kati kadar para hazinede saklanabiliyo.. yani buyucunuz yoksa kesinlikle paranizin da olmamasi gerekiyo.. seferler bitti.. markette cok pahaliya asker var.. e mecburen kisladan asker aldiniz.. o da size parayi bosa harcatti..
buyucu iken (tabi sizden iyi buyucu yoksa) o para sizde kalir.. harcamaniza da gerek kalmaz.. oyunu az cok takip ediyorsaniz buyucunuzun yeterli olup olmadigini da zaten anlamis olursunuz.. he yeterli degilse buyucuye agirlik verirsiniz.. olur biter..

2) yine iyi bir buyucuyseniz, topragin gerekliligini ortadan kaldirmissiniz demektir.. gecici olarak bol topraginiz olsa yeter... oran cok yukseldi ne yapacagiz?? onu artik yaraticiliginiza, bilginize ve tecrubenize dayanarak siz ustesinden geleceksiniz.. Gülümseme

3) saldirida ne kadar cok toprak alirsaniz buyucu sayiniz, dolayisiyla ureteceginiz altin o kadar fazla olur... topraginiz cok az.. saldiracaginiz ulkenin topragi cok fazla.. hic dusunmeden, goruntu almadan (eger buyucu degilse) buyucu saldirinizi patlatin.. bol toprak demek dusuk buyu gucu demek.. buyucu degilse de zaten buyucusu azdir..

4) en sevdigim bu... cok parasi olan, kendini iyi buyucu sananlardan oyle guzel para calarsiniz kiii... Gülümseme hem siz karda hem dusman zararda olur... Gülümseme

5) En onemlisi... Dusmanlariniza cok guzel zararlar verebilirsiniz.. hele hele yaninizda cikis yapmak isteyen ve ordu kasan biri varsa.. ordu kasanlar dusmana zarar vermek icin genelde standart saldirirlar ve kendilerinin de buyuk kayiplari olur.. fakat buyucu iken atestopu, para horgucleme denen buyulerle oyle guzel vurur ki.. dusmani ne oldugunu anlamadan cikis yapamayacak duruma sokarsiniz...

benden simdilik bu kadar.. eklemek istedigini varsa tartismaya aciktir.. Gülümseme o yuzden bu alana yazdim zaten.. Buyucu olmak ile ilgili dusuncelerinizi birazcik da olsun degistirebildiysem ve 4. ligde iseniz lutfen oyundan bana ulasin... Northern Academy 2 klani sadece buyucu egitimi icin kurulmustur...
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2007, 18:22:45 Gönderen: Lloyd » Logged

Nothing can move faster than light does...

Krotrin - #328
Northern Lights (Buyucu)
LightninG
.Said. <Kuzeyin Işıkları>
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 23:59:32 »

Evet, Büyücülük Cok önemli bir noktadır. Bir klanda büyüc yoksa o klana klan demek biraz zordur.
Bir büyücü klanı için ne yaapr bende kısa yazayım.

-Büyücü klanı için Para kasar
-Büyücü okcu kulesi dikmiş bi ülkenin gayya iblisleriyle binalarını yıkar ve klan arkadaslarının o ülkeye girmesini saglar
-Büyücü Ateştopu ile düşman askerini yok eder ve arkadslarını korur.
-Büyücü Ticaret yaparak para kazanabilir
-Büyücü Büyücüler hep oyunu tabelada bitiriler Gülümseme
-Klanınızdaki büyücü sayınız kadar tabelada yeriniz kesindir.
-Büyücüler Gerektiğinde Arkadaslarına Toprak imkanı saglarki bu taktik icabı klansız yada cift klan oynuyosanız yapabileceginiz bi olaydır.
-Büyücü görüntü toplar
-Büyücü toplu saldırların en iyi ismidir

Kısacası Büyücü olmak biraz marifet ister ama büyücü oldugunzuda kendinize ve klanınıza cok sey kazandırsınız
Kısaca ben kendi klanımda en cok taktiği büyücülerimle konsurum
Cünkü onlarla birlikte istediğim herşeyi yapabileceğime inanırım
Yönetim kararı alır ve sadece Büyücülere uygulamk kalır

Onun için diğeceğim sudur ;
Klanınızada herzaman büyücü bulundurun.
en az 2 veya 3 tane büyü kasan arkadasınız olsun
Alt liglerdeki klanlara Dediğim gibi Büyücü olayını analtabiliriz.İsteyenlere bu olayı bizzat anlatırız
4. ligde Büyücü Eğitimi için özel bi klanımız var
Adem ,Tolga, Ugur,Alper,Rami,Tegmen ve ben her zaman istediğiniz zaman rahatsız edip sorabilirsiniz.
bu arkadsların hepsi Size bu konuda yardımcı olacakalrdır.
Hepinize iyi oyunalar Dilerim.

Northern LightS ~~~~ LightninG ~~~~ [ 4 ]

http://north.muttefik.com ~~~~ Web Sitesi

http://northernlights.gamerclan.org ~~~~ Forum

Kimse Tanrının Müsade ettiğini , Bana Yasaklayamaz.!
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2007, 00:32:41 »

Lütfen L3 te varsa bu işlerden anlayan benim klana yollayın bizede öğretsin. T.C. Bu uygulama için ligtenmi düşsem bu sezon diye düşünmeye başladım bile

OctO
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2007, 02:54:09 »

sanırım bana sölicek bişiy kalmamış hala çoğu klan büyücülerin anlamını pek bilmez.
LightninG
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2007, 06:07:45 »

Lütfen L3 te varsa bu işlerden anlayan benim klana yollayın bizede öğretsin. T.C. Bu uygulama için ligtenmi düşsem bu sezon diye düşünmeye başladım bile

peki
Topla  bi gün ögrenmek isteyen arkadasları msn de analtayım müsait oldugumuz bi zaman ayarlayalım
bi gün anlatıurım
diğer bi günde uygulamalı olarak gösteririm sunu yap bunu yap Tamam.?
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2007, 14:16:24 Gönderen: LightninG » Logged

Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2007, 08:53:40 »

Said bana da öğret Kahkaha:D Ben karışmam...
Geçen dönem 4 milyar yemeyiğim gitti Kahkaha
Olmiyir ki böyyle :Kahkaha
Olmaz olamaz hala deliriyorum.

Ha birrde geçendönem 19 dan 2,5Milyar ymek sattım.
22,5milyar geldi. Yarıı kayboldu. Onu bu dönem alayım diecektim :p

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

LightninG
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2007, 09:06:30 »

sana buglardan korunmayı ögreteyim yusuf:))

nAso
Muttefik
*

sonsuzun sonunu getirmekteyim....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2007, 09:10:58 »

sana buglardan korunmayı ögreteyim yusuf:))
Sırıtan Sırıtan
ilk defa geçen donem buyucu oynadım oda tam buyucu deilde nw işte wallahi cok zevkliama bu donem gene warrior olduk bakalım Sırıtan

Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:

"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
thetrooper
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2007, 09:57:28 »

Büyücü adama tabelaya girmesi için 2 hafta yeter. İlk 2 hafta oynamasa da olur boşuna zaman kaybı. (millette toprak az oluyor çünkü Gülümseme )
Ha bir de uyarı yapayım büyücüyü saldırı anında yakalayıp topraklarını almadıkça sonra intikam almak için yıkmadığınız sürece ne kadar toprağını indirirseniz indirin her zaman büyücü karlıdır Dil çıkaran toprağını aldıkça büyü oranını sefer harcamadan onun için ayarlamış olursunuz. çok yüksek 1 oran dahi olsa ilk 2 saldırı da toprağı alıp oranı dengeler minimum büyücü kaybı ile maksimum saldırı yapmış olur Gülümseme. (büyü oranını ayarlamak için sefer harcamadığından bu seferlerin her birini +saldırı olarak kabul edebilirsiniz Gülümseme )

Oyun başından beri neredeyse tüm dönemler büyücü oynadım bu dönem bir de asker kasmayı deneyim dedim. ( O da zevkliye benziyor bakalım ilerleyen günler ne göstercek )

Valdemort.LorD- (#number of the beast)

Valdemort.Lord (666- The Number of the Beast) imba goblin Gülümseme
Soan- LvL 70 Undead Noob Mage Gülümseme -Xavius
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2007, 18:13:30 »

ehehe buyuculuk her zaman karlı iştir buyucu olan bı daha canı sıkılmadıkca kolay kolay buyuculugu bırakmaz. Kahkaha

buyuculüğü öğrenmek için başvuracağınız pek çok adam vardır mtf tarıhınde mesela ben tri adem ve tolgadan öğrendim buyuculüğü... Gülümseme

eğer büyücülüğü bunlar gibi olayı kapmıs adamlardan ogrenırsenız daha da bı zevk alırsınız... Gülümseme

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
RAM1REZ
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2007, 20:43:07 »

Yaw burada resmen büyücü propagandası yapılıyor.. Burda söylenilenlere inanmayın hepsi yalan   Kahkaha

Al eline bi sopa habire yoq ateş topu, yoq hududa hudu altın ağacı, kopus popus büyü sopa salla, aman uzun kulaklarına çarpmasın dikkat et  Kahkaha Bu ne yaa. Böyle oyun oynanmaz.. Kasıcaksın şöyle güzel güzel milyonlarca kişilik hava, kara, deniz. Sonra dişe diş, kana kan.. Giriceksin birisine 100binlerce askerin ölecek karşıdakine hatrı sayılır kayıplar verdireceksin..Karasımı, denizi mi, havası mı zayıf yoksa gerillası mı hiç yoktur diye düşüneceksin, kafa yoracaksın.. Müttefik böyle oynanır..

Kendi klanımda ki büyücüleri de zamanla kanndırıcam merak etmeyin..

Teker teker kesicem uzun kulaklarını, sopalarını ellerinden alıp, savaş baltaları vericem herbirine  Kahkaha

Şaka bi yana yukarıda yazılanların yorumların hemen hepsi doğrudur.Ancak hakkını vererek yapmak lazım. Örneğin geçen dönem boyunca çoğunlukla tabelaydım, bizim klandaki büyücüler ortalıkta pek gözükmüyorlardı , son hafta roller değişti  Kahkaha Kendimizi zor attık ilk 10 içine..

Son olarak; Allahtan en iyi büyücüler North da diyorum  Kahkaha

Northern Lights ~~~ Land Of Light

http://www.muttefik.com/north
OctO
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2007, 04:42:03 »

büyyücülük eidir
apeiron
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2007, 12:31:23 »

Büyücülük iyi gibi görünebilir fakat aslında çok kötüdür.
1. Büyücüler çok yemek yer. Eğer tarlayı dengede tutmak isteyecek olursanız çok fazla tarla yapmanız gerekir.
2. Oyun boyunca yok ateştopuydu, yok iblisti, yok büyücü saldırısıydı gibi saçma sapan saldırılar yaparsınız.
3. Bu saçma sapan saldırıları yapmadığınız zamanda ise altın ağacı yapmaya çalışırsınız, yok iksir yetecekmi, yok yemek çok gidiyo gibi ıvır zıvırla uğraşırsınız.
4. Klan arkadaşlarınız tarafından sömürülüp durusunuz. Yok sen toprak al da ben senden alayım, yok para kas da ben senden alayım, yok şunun görüntüsünü bi alsana, yok bunun çok puanı oldu buna ateştopu at.
5. Toprağınız hep çok düşük olur. Puanı kadar toprağı olan birini görünce düşmanlarınız hemen saldırır. Puanı artırayım diye asker alırsanız bir de onlar yemek yemeye başlar tarım iyice göçer.

Bu gibi nedenlerden dolayı büyücü olmayı kimseye tavsiye etmem.

Ben niye büyücüyüm? Çünkü ben askerle oynamayı beceremiyom. En son Mayıs 2006'da oynamıştım.
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2007, 17:24:58 »

cidden büyücü çok yiyo yaa. Gülümseme haklısın ape.

bi 250 de mılyarlarca para giderdi sırf yemek için.oda yetmez kışladaki tum yemeklerı alırsın elındede vardır bıraz ama son 30 sefer yemek yetmez ve bıter. o an ıksır kastıgın ıcın buyu yapmak da ıstemezsın ve ve maalesef market yolunu gorursun artık 30 mu 38 mı 51 mı kaçtan koydularsa bı yere kadar alırsın. Gülümseme yani ben böle yapıyorum. en fazla 51'den almıştım galiba. oda 30 dan yemek vardı onları alıyodum 30'lukların bıttıgını farketmemişim 51 den de almışım birazcık. Gülümseme

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
Lloyd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2007, 02:35:39 »

yahu sen niye para veriyon ki..
sen kasiyon senindir para... Gülümseme hem cok topragi ne yapicaksin? az olsun buyu gucun cok olsun istediginden toprak alip maksimum iksiri bas.. peki buyuculuk madem bu kadar kotu neden genelde buyucu olanlar oyunu 1. bitiriyo?

Nothing can move faster than light does...

Krotrin - #328
Northern Lights (Buyucu)
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.074 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu