|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Temmuz 2007, 00:48:41 » |
|
esir olan askerlere herhangi birşey vermiyosunuz onlar öle aç sefil yaşayıp gidiyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #16 : 18 Temmuz 2007, 00:57:28 » |
|
yaa bence esir olayı kaldırılsın..kim 2 tane adam için o kadar kışla ve büyü kulesi diker ki
Esir aldığın askerler, büyücülerinin yardımıyla asimile edilecek ve kışlalarda senin ülkenin askeri eğitimine katılacaklar. Bu 5 sefere malolacak.
Elite Fighter 0 Onager 11,075 Dragon 3 Canon 1,423
Bu işlemi yapmak için en az 562 kışla ve 843 büyü kulesine ihtiyacın var
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Temmuz 2007, 01:32:06 » |
|
o binaları olan ve fazlasıyla saldırı almış birisi yapabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #18 : 18 Temmuz 2007, 01:35:24 » |
|
hiç akıl karı diil..yapan birini sölesene tri abi  ___________________________________________ dönem osnlarında yapıyorum bazen asker almadan önce  para fazla fln geldiyse  seferler umrunda olmuyo saten 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2007, 01:41:13 Gönderen: TRiagovia »
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #19 : 18 Temmuz 2007, 01:45:14 » |
|
Esir aldığın askerler, büyücülerinin yardımıyla asimile edilecek ve kışlalarda senin ülkenin askeri eğitimine katılacaklar. Bu 5 sefere malolacak. -XX Zeplin esirin var ve XXXXXX Zeplin sahibisin. Git önce asker topla, açığını kapat. Asker tipi Sahip olduğun Fighter 3,538 Mangonel 5,521 Kalyon 1,611 ahahaha çok güldüm ya okurken oyun bana emir veriyor heheheeheh 
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
buffer
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #20 : 03 Aralık 2007, 20:44:57 » |
|
ARKADASLAR OYUNA DÜN BASLADIM.CESITLI ISLER YAPTIM VE SEFERLERIM BITTI DUN SOYLE BIR MSJ GELDI "Sezon sona erdi. Önümüzdeki sezonla ilgili açıklama daha sonra duyurulacak. " BENDE BUNDAN SONRA KAPATTIM CUNKU SEFERLERIM COGALMIYORDU,BELKI YARIN COGALIR DEDIM.AMA BUGUN ACTIM HALA COGALMIUYOR VE BISI YAPAMIYORUM. NEDEN ACABA? LUTFEN YARDIM EDIN. CUNKU GEREKLI KISILERE MSJDA CEKTIM CVP GELMIYO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cyberking
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Aralık 2007, 00:29:53 » |
|
Oyun Her ay biter ve yeni bir dönem baslar bu sayede basını alıp gidenler olmaz. her Ay Ayrıbir mucadele olur. Sen bir oyunun bitiş zamanına denk gelmişsin oyunun tekrar açılmasını beklemelisin bu normalde kısa sürer ama yeniliklerden dolayı bu sure azda olsa uzaya bilir oyun sürekli yenilenmekte daha iyi bir oyun için çalışılmakta.
|
|
|
|
|
|
"Kimileri deniz gibi köpürür, Kimileri dalga dalga secdede, Kimileri kılıç gibi savaşır, Kimileri kanımızı içmede..."
-*Acizler şikayet eder, liderler idare eder*-
|
|
|
|
Sctrline
|
 |
« Yanıtla #22 : 18 Aralık 2007, 11:50:28 » |
|
arkadaşlar demirci olayına tam anlamayamadım, epey demirci yaptım her kullandığım sefer belli biktar asker geliyo peki endüstriden asker üret dediğimdede aynı asker sayısı üretilmiş oluyo ticaret yada tarım yapıncada aynı asker üretildiği gözüküyo ee o zaman endüstriyi gereksiz mi kullanıyoruz yoksa ben mi yanlış anlıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #23 : 18 Aralık 2007, 13:27:55 » |
|
bence iyi bak çünki %15 fazla asker geliyor 10.000 geliyorsa diğer birimlerde endüstride 11500 gelecektir
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
|
Sctrline
|
 |
« Yanıtla #24 : 18 Aralık 2007, 14:25:32 » |
|
anladım peki seferleri 1,1 veya 10,10 kullanırsak endüstride zarar eder miyiz yani 10 sefer kullanınca %15 1 sefer kullanınca gene %15 bu şekilde mi oluyo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #25 : 18 Aralık 2007, 18:40:19 » |
|
o fark etmez ama endüstri kasanların genelde ekonomileri ( - )de gittiği için azar azar ama hızlı kullanman önemli
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
newinitial
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #26 : 15 Nisan 2008, 10:33:05 » |
|
YHA SORUM SU OLUCAK MUTTEFIK HEP BÖYLEMI KALICAK BIR FARK OLSUN NEDEN FARKLAR OLMUOR ESKIDEN LIG YOKTU SIMDI VAR BASKA DA NELER OLSUN DUSUNUN BIR YAWWW
|
|
|
|
|
|
BmP Secret Herkezin içinde asilik bizlerin içinde namertlik
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #27 : 15 Nisan 2008, 16:25:37 » |
|
Bu soru sağlığımıza zarar verebilir, yöneticimizi delirtebilir, benim-senin gibi insanları yorar. Çünkü bazen istersin, bazen de..
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
newinitial
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #28 : 15 Nisan 2008, 19:58:00 » |
|
Bu soru sağlığımıza zarar verebilir, yöneticimizi delirtebilir, benim-senin gibi insanları yorar. Çünkü bazen istersin, bazen de..
devamını getır yıyorsa senı tencerede pısırırım tenceredıbı 
|
|
|
|
|
|
BmP Secret Herkezin içinde asilik bizlerin içinde namertlik
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #29 : 15 Nisan 2008, 20:28:50 » |
|
Devamı yok abisi, Türkçe kitabını getir söyleyeyim hangi konu olduğunu, erken misin nesin?! Ya da boşver, sende kalsın, seni aptikıl seni..
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
|