|
TRiagovia
|
 |
« : 02 Haziran 2007, 22:29:42 » |
|
arkadaşlar lütfen açtığınız başlıkların adı bi bakarmısınız bi sorum wardı bişi sorucam bu da ne böle gibi olmasın
soracağınız şey neyse en azından bi ipucunu başlıklarda belirtiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magius
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2007, 20:26:09 » |
|
saldırı büyülerini nasıl ve nerden yapıyoruz büyücü kulesinde yok ??!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magius
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2007, 20:34:38 » |
|
tamam saolun buldum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magius
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2007, 21:11:02 » |
|
adamın 1500 büyücüsü var benim 13 bin büyücüm var ama adam benim büyücü saldırımı geri püskürttü....  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2007, 22:22:32 » |
|
adamın toprağı çok azdır yada snn oranın ttmuyodur
lütfen oyun genel bilgilerine bak !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2007, 16:38:49 » |
|
SELAM ARKADAŞLAR YA BEN İNŞAAT YAPINCA PUANIM DÜŞÜYOR NEDEN OLDUĞUNU ÖĞRENEBİLİRMİYİM
|
|
|
|
|
|
SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2007, 18:28:49 » |
|
para sefer ve yiyecek harcıyosun binaları dikerken ondan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2007, 18:46:12 » |
|
bu başlık altında cevabını bulamadığınız soruları OYUN Genel bilgilerine bakarak arayabilirsiniz
ilk yazı biraz uzundur ama en az 1 kere baştan sona anlayarak okumanızı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SowaLye
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2007, 17:33:27 » |
|
kardeş ama önceden inşaa yaparken puanım düşmüyordu ama şimdi her inşaa da çok puan düşüyor ne yapmalıyım kimseden düşmüyor sadece benden düşüyor
______________________________________________- sadece senden düşüp düşmediğini bilemezsin bu bir ikincisi ise heralde eskiden ordun daha azdı yada marketin orduna oranla daha fazlaydı ki ordunun götürüsnü karşılayabiliyordu
tabi topraklarınız genişledikçe dikeceğiniz binaların maliyetleri de artmaktadır vs vs gibi bir çok nedenden dolayı puanınız düşebilir
puan getiren şeyler : büyük oranda asker ve topraktır götüren şeyler ise giden yemek giden para aldığınız saldırılar sonucunda kaybettiğiniz topraklar kaybettiğiniz asker. tabi yediğiniz %3 ler de puanınızın muazzam bi şekilde düşmesine sebep olabilir arada sırada detayları açın derim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2007, 23:05:23 Gönderen: TRiagovia »
|
|
SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
|
|
|
temizkopat
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2007, 23:03:56 » |
|
bir soru sormak istiyorum: buyunun kivamini bir turlu tutturamiyorum, bunun bir yolu var midir
_______________________________________ war : büyücü kulelerinin bi kısmını yık
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2007, 23:05:59 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2007, 02:08:14 » |
|
tam hatırlamıyorum ama goruntu alacaksan 15 diğer buylerden yapacaksan35(tam hatırlamıyorum kı gayya ıblıslerı gibi olan buyu ıdı sanırım) cağ atlama 90 zaman kapısı acma 85 olması lazım buna dıkkat...saldırı ıcın ıse 100 den fasla olmasına dıkkat et...bu oranları tutturrursan bi sorun olmaz
__________________________________________ büyücü saldırısı için 77 fln yetiyo sanırım demin 81 le denedim ( elfle ) ve ldu büyücü kaybettim 2 kere daha saldırabildim heralde oran 77 ye kadar düşmüştü ve en son o zaman saldıramadım daha fazla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2007, 01:02:22 Gönderen: TRiagovia »
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
mucahid54
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2007, 14:15:42 » |
|
YAW İKSİR NERDEN OLUŞUYOR ___________________________ büyü kulesi dikersen kendiliğinden oluşur kanka ( by muhtar )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2007, 23:03:16 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Haziran 2007, 16:07:10 » |
|
Bir keresinde soruldu ama cevabı doğru düzgün anlatılmamıştı tatildeyken sefer birikiyor mu? _____________________________________________________________________________________ kısaca hayır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2007, 16:09:39 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
|
alikaan
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2007, 09:14:36 » |
|
iksir en güzel endüstri den orda hem asker hem iksir üretebilirsin arkadaşlar bide büyüclerim tutmuyor diyorsanız ben 5 gündür kayıt oldum rehber var okuyun her şey acıkcemen orda büyücülerin tutmuyosa ya kıvamını tuturmadın yada karşı tarafın büyücüsü daha cok ve büyü kulesi fazla yada onun ırkının büyü bonusu cok senden bunlar rehber de yazıyor burda moderator ve admin arkadaşlarda fazla iyi ders veriyor ama rehbere de bakın onların işi olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mully
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2007, 12:54:52 » |
|
arklar slm benim sorum şu esir askerler olacaktı, esir sayısı çoğaldıkça dönüştürmek için geçerli kışla ve büyü kule sayısda yükseliyo, nasıl dönüştürecez o zaman? ya esir alımıcam ki öle bi seçenek varmı? yada bunları imha edebilir veya markete kendi askerim gibi satabilirmiyim acaba? Hep cepten yiyoz bide byunları besliyoz yahu  Nasıl kurtulacam yardım edin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|