Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
22 Kasım 2008, 00:57:02 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: WAR  (Okunma Sayısı 2396 defa)
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 24 Nisan 2007, 10:12:02 »

Aynen katılıyorum.Şerefsiz dostum olacağına namuslu düşman olmasını tercih etmişimdir her zaman.Çok şükür şimdiye kadar oyunda dahi kancıklarla yakınlık kurmadık kurmuyoruz da.Herkese de tavisye ederim kafanız çok rahat oluyor.

LONG LİVE THE WARRİORS !!!
cherokawan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #46 : 10 Temmuz 2007, 09:01:06 »

Emin bir açıklama yapar mı bilemediğim için açıklamayı hemen yapmayı uygun buldum.Black Sabbath oyunu süresiz bırakmıştır.Bundan böyle WARRİORS ile ilgili kararları içerisinde benim de bulunduğum 8 kişilik "çekirdek üye grubu" alacaktır.Klan yönetimimiz bu yetkiye dayanarak;

1-BUGÜN BAŞLAYAN TEMMUZ DÖNEMİNDEN İTİBAREN BİRKAÇ DÖNEMDİR YAKINLIK DUYDUĞUMUZ HELL KLANI İLE BİRLEŞMEYE KARAR VERMİŞTİR.BÖYLECE OYUNDA YENİ ANCAK ÇOK BAŞARILI OYUNCULARDAN KURULU BİR KLANLA ESKİ VE BAŞARILI BİR BAŞKA KLAN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRMEYE KARAR VERMİŞLERDİR.

2-BU BİRLEŞME SONUCU HELL VE THE WARRİORS KLANLARI SON BULMUŞ VE OYUN TARİHİNDEKİ YERLERİNİ ALMIŞLARDIR.ORTAYA ÇIKAN YENİ KLAN HER İKİ KLANDAN İZLER TAŞIMAKLA BİRLİKTE TAMAMEN ÖZGÜN KENDİNE HAS TARZI OLAN BİR KLAN OLACAKTIR.ANCAK ELBETTE HER İKİ KLANIN OYUN ANLAYIŞLARI VE İLKELERİNDEN YOLA ÇIKILACAKTIR.

3-BİRLEŞME TAMAMEN EŞİT KOŞULLARDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP YÖNETİM VE İSİM GİBİ KONULAR KESİNLİKLE TARTIŞMA KONUSU EDİLMEMİŞTİR.HER İKİ TARAFIN DA AMACI SADECE BİR ARAYA GELMEK DEĞİL KAYNAŞMAK KARDEŞ OLMAK VE BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BİR KLAN YARATMAKTIR.KLAN BAŞKANLIĞININ HER İKİ TARAFÇA DA SEVİLEN VE OYUN BİLGİSİNE GÜVENDİĞİMİZ BİR DOSTUMUZ OLAN GECELERİN EFENDİSİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMESİNE HER İKİ KLANCA OY BİRLİĞİYLE KARAR VERİLMİŞTİR.

4-BİRLEŞMEYE HER İKİ KLAN DA FİRESİZ KATILACAKTIR.YANİ TÜM ÜYELERİMİZLE YENİ KLANA DESTEK OLACAĞIZ.ANCAK OYUN BAŞINDA KİMİ ÜYELERİMİZ TERCİHLERİNİ KLANSIZ KALMAKTAN YANA KULLANABİLİR.BUNUN DIŞINDA HER İKİ KLAN ÜYELERİNİN BAŞKA BİR KLANA KATILMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

5-HER İKİ KLANIN DAHA ÖNCE YAPTIĞI TÜM İTTİFAKLAR ANTLAŞMALAR VE VERİLEN SÖZLER YENİ KLANIN KURULDUĞU GÜNDEN İTİBAREN GEÇERSİZ HALE GELMİŞTİR.ANCAK SON DERECE MAKUL BİR İSTİSNA OLARAK KLANIN ORTAK KARARIYLA HALEFİMİZ OLAN WAR VE HELL KLANLARININ BAZI EBEDİ DOSTLARI YİNE YENİ KLAN TARAFINDAN GÖZETİLECEKTİR.DOLAYISIYLA ADI BİZ DE SAKLI HER İKİ KLANIN BAZI ESKİ MÜTTEFİKLERİYLE YAPILAN SÖZLEŞMELER GEÇERLİLİĞİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.BU KLANLARLA TEMASIMIZ YÖNETİM TARAFINDAN SÜRDÜRÜLECEKTİR.

6-TÜM BİRLEŞME SÜRECİ THE WARRİORSUN KURUCUSU OLAN BLACK SABBATH'IN ONAYI VE DESTEĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.DOLAYISIYLA BUNDAN BÖYLE OYUN İÇİNDE YÖNETİMİMİZDEN İZİNSİZ KURULACAK WAR VE HELL İSİMLİ KLANLAR TAMAMİYLE TAKLİT VE YASADIŞI KLANLAR OLACAKTIR.BU TÜRDEN KLANLAR OTOMATİKMAN DÜŞMANIMIZ SAYILACAKTIR.

7-YENİ KLANIN KISA İSİM OLARAK "HELL&WAR" ADINI KULLANMASI KABUL EDİLMİŞ OLMAKLA BİRLİKTE UZUN İSİM KONUSUNA YÖNETİMİMİZ OYUN İÇERİSİNDE KARAR VERECEKTİR.

8-YENİ KLANA KATILAN HELL VE WAR KLANLARININ TÜM İNTERNET SİTELERİ FORUMLARI BLOGLARI VE SANAL DÜNYADAKİ DİĞER OLUŞUMLARININ KULLANMA VE MÜLKİYET HAKLARI HELL&WAR KLANINA GEÇMİŞTİR.BU SİTELERLE İLGİLİ DURUMA BAŞKAN VE YÖNETİMİ KARAR VERECEKTİR.

9-YENİ KLANIN OYUN İÇERİSİ VE DIŞINDAKİ BÜTÜN POLİTİKALARI HAKKINDAKİ DUYURULARIMIZ DAHA SONRA BAŞKAN YA DA ONUN GÖREVLENDİRDİĞİ BİR ÜYEMİZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR.

10-BU BİRLİKTELİK GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN DEĞİL OYUNDA BİR FARK YARATMA AMACIYLA KURULMUŞTUR.WAR VE HELL KLANLARI OLARAK DOSTLARIMIZA DAHA BÜYÜK GÜVEN AŞILAMA VE DÜŞMANLARIMIZA DA DAHA BÜYÜK KORKU SALMA AMACIYLA OYUNDA HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ VE DAHA İDDİALI BİR ŞEKİLDE KURULUŞUMUZU AÇIKLIYORUZ.

DOST VE DÜŞMANLARIMIZA DUYURULUR....

Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 10 Temmuz 2007, 09:43:18 »

güzel bi yazı yasmıssın...brlesimizinizde hayırlı olsun...kolay gelsın...

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
cherokawan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : 10 Temmuz 2007, 10:45:50 »

Teşekkür ederim dostum size de başarılar dilerim.
sananecik
Global Moderator
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 22 Eylül 2007, 17:32:31 »

bsrılar sze
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.06 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu