|
eL_akSa
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2007, 00:44:04 » |
|
war klanına başarılar we wareın unutulmaz başkanı black sabath selam ismi yanlış yazmış olabilirim neyse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Mart 2007, 14:38:52 » |
|
Senden de baskan olursa tamam artık  Senden oyuncu oluyorsa ondan niye başkan olmasın ki  Başarılar arkadaşlar.Tüm klanlara iyi eğlenceler dilerim....
|
|
|
|
|
|
LONG LİVE THE WARRİORS !!!
|
|
|
|
cherokawan
|
 |
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2007, 21:22:49 » |
|
Senden de baskan olursa tamam artık  Senden oyuncu oluyorsa ondan niye başkan olmasın ki  Başarılar arkadaşlar.Tüm klanlara iyi eğlenceler dilerim.... Zuhahaha  Şu forumların açılması güzel oldu yav.Eski hikayeleri hatırladım.Bu arada bakıyorum çoban sürüyü izlemeye devam ediyor.Başarılar arkadaşlar yettim garikin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2007, 01:32:35 » |
|
Tüm dostlara ben de klanım adına teşekkür ederim.Bu dönemki en büyük transferimiz cherokawan oldu sanırım.Gerçi oyuna çok geç başladık klanın bir bölümü olarak ve tam atama ve tayin dönemine denk geldi bu bölüm ama yine de arkadaşlarımızın yanında olmak istedik.Pek oyunda olmayacağız ama klanımızın gücünden ve birbirlerine olan sadakatinden eminiz.
Tüm dostlarımıza ve düşmanlarımıza iyi oyunlar diliyoruz.
Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #19 : 13 Mart 2007, 17:56:41 » |
|
abi ne güzel konuşuyorsun bea
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
|
hayalet
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Nisan 2007, 00:16:23 » |
|
arkadaşlar yeni dnem hayırlı ve uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
BİZ EFENDİLERİZ, BİZ KÖLELERİZ. BİZ HER YERDEYİZ, HEM DE HİÇBİR YERDE, BİZ KARAR VERENLERİZ. KIZIL NEHİRLERİN HAKİMİYİZ.
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2007, 21:23:19 » |
|
yeni döneminizde başarılar dilerim...
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
MaNiaCsS
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2007, 21:35:38 » |
|
 asdasdsadasdasd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eL_akSa
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2007, 10:42:25 » |
|
WAR KLANINA NİSAN DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLERİm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2007, 14:52:38 » |
|
WAR KLANINA NİSAN DÖNEMİNDE BAŞARILAR DİLERİm
teşekkürler kardeşim sizede başarılar
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2007, 10:33:13 » |
|
The Warriors olarak mesaj yollayan tüm dostlarımıza teşekkür eder '' oyundaki" dost ve düşmanlarımıza eğlenceli bir sezon dileriz saygılarımızla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puumm_puumm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #26 : 07 Nisan 2007, 21:22:01 » |
|
başarılar arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
YataKta ve batakta eşin yoksa
ELİNE MAHKUMSUN!!!!
|
|
|
|
vurguncu18
|
 |
« Yanıtla #27 : 07 Nisan 2007, 22:53:50 » |
|
forumlar coşmuş yine sizde oyunda coşun artık  değerli müttefiklerim. başarlar diliyom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #28 : 10 Nisan 2007, 16:32:57 » |
|
Sırası gelmişken buradan bir açıklama yapmak istiyorum.Bana (BLACK SABBATH) bir çok mesaj geliyor klana dahil olmak isteyen arkadaşlardan.Ancak ben bu konuyla ilgilenmiyorum.Bu konuda kararı klanın başkanı verir.Bir de bazı serzenişler oluyor onlara da cevap vermek isterim:
Klana üye alırken illa ki tanıdığımız bildiğimiz insanlar olmasını ya da yüksek puanlı oyuncuları tercih etmemiz diye bir şey söz konusu değildir.Ancak warriors gerek fake olayından gerekse casusluk tehlikesinden dolayı aldığı üyeleri dahi belli bir süre geçmeden çekirdek elemanı kabul etmemektedir.Klanımızın bütün politikalarının yürütüldüğü ve yazışmaların yapılıp kararlarını aldığı yer klanın internet sitesidir.Klanımıza giren üyeler belli bir güvenilirlik kazanana kadar forumumuzun tamamını görememekte ve ancak klanın çekirdek üyesi kabul edildiğinde aramıza alınmaktadır.
Dolayısıyla şunun eşi bunun dostu bilmemkimin arkadaşı olunması klanımıza katılmak için yeterli referans değildir.Bu şekilde gelenler ancak bir klansız ya da zorda kalan "dost" klanlarımızın üyeleridir.Onlar da sadece misafirimizdirler.
Devamlı olarak ben oyunu çok iyi biliyorum puanım şu kadar bilmemkimi tanıyorum şeklinde mesajlar alıyorum.O yüzden bu açıklamayı yapma gereği duydum.
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayalet
|
 |
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2007, 21:37:54 » |
|
arkadaşlar sanırım ufak bir problem yaşanıyor bende beni klana alırmısın şeklinde mesjalar çok alıyorum ben profilime msn yazdım klanımıza katılmak isteyenler ordan bana ulaşabilir açıkçası black in de dediği gibi klana alınmalarını garanti edemem ama geri çevirdiğim pek oyuncu olmamıştır özellikle gerekli diyaloğu kurduktan sonra zaten klana alıyoruz kendilerini
|
|
|
|
|
|
BİZ EFENDİLERİZ, BİZ KÖLELERİZ. BİZ HER YERDEYİZ, HEM DE HİÇBİR YERDE, BİZ KARAR VERENLERİZ. KIZIL NEHİRLERİN HAKİMİYİZ.
|
|
|
|